Spotřeba 7er e32
to chimera:
je to to samy.
nedavno sem slysel, ze kdyz u 750i na plyn nešlapete, ale líbezně koukáte a před každym kopcem jí zakrejete oči, tak se do těch 12-ti taky vejde. město je ale jiná básnička...
jinak taky obcas kouknu po naky E32 740i, mam trochu roupy a kombika uz k zivotu nepotrebuju, zato V8, automat a vic vykonu by bodlo.
je to to samy.
nedavno sem slysel, ze kdyz u 750i na plyn nešlapete, ale líbezně koukáte a před každym kopcem jí zakrejete oči, tak se do těch 12-ti taky vejde. město je ale jiná básnička...
jinak taky obcas kouknu po naky E32 740i, mam trochu roupy a kombika uz k zivotu nepotrebuju, zato V8, automat a vic vykonu by bodlo.
E34 525iT. ale je to nekonecnej pribeh. sekery koupeny, hura na renovaci, opraveno, jde se lakovat. M50B30TU stroker v pozvolné výrobě...
- Night.chimera
Já mel e32 735i, najetejch 1000000 kilometů. Byla v automatu a když jsem jezdil kreténa po městě tak jsem dokázal jet za 12 - 13L. Dálnice na tempomat 110 - 130 kmh sem zvádal kolem 10ti litrů. A když jsem jezdil divočiny tak jsem na spotřebu nehleděl. Tam se spotřeba rovnala zábavě. "S"kovej mód na automatu ve spojení s Kick-Downem je pekelně návyková kombinace
774 266 255; Škoda 105, Škoda 120, Toyota Corolla E9 1,6S, Alfa Romeo 164 2,5 TD SUPER, BMW 735iA, Dodge Interpid 3,5 V6 24v, muj mazel BMW e30 2,0 r.v 91, BMW 525i e34 141 kW, e30 KABRIO a teď e39 528i Tiptronic FULL
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Cenově je to často stejný. Daleko horší je to s dostupností. V e-shopech maj nabídku na všechno, dost často ale ty věci nemaj a ani nejsou schopni sehnat.Night.chimera píše:jen dotaz na E32 jsou dily taky palka nebo uz je to v klidu jako u E34???
Na E34 se toho dělalo, dělá mnohem víc. Třeba zadní zeslílený pružiny se sehnat nedaj. Já měl štěstí a po hrozných peripetiích mi přišly až od výrobce a ten měl posledních 10 kusů. Víc už prej nemaj v plánu vyrobit. I když jde o hovno ( výroba pružiny je korunová záležitost ) = není poptávka.
Zadní nenivo tlumiče na E32 - jen drahý. Nic takovýho jako za 1500,- kus. Ceny po slevě od 3500,- /kus - Kyb., SACHS,.. na Bilstein, Böge jsem se neptal.
Štěstí je možná v tom, že hodně věcí se dá zaměnit s E34.
Ale na extrabuřty je lepší zapomenout. 7er natom bude s ND vždycky hůř jak 5er, 3er.
BMW The Ultimate Driving Machine
- Dudek Lubomír
Koukák,že údaje jednotlivců o spotřebě se nějak rozcházej.
Jak vy vlastně měříte spotřebu?Odečítáte to s počítače?Na kolik je to přesný?
Já když sem naposled u sedmy měřil spotřebu,tak sem natankoval plnou až po okraj,do kufru sem dal 10l kanistr a tři 2l petky zvlášť.Vyrazil sem na stokilometrovou vhodně naplánovanou trasu(aby tam byl kopec,průjezd městem,nějaký ten úsek rovný,nějaký zatáčky),no a po těch sto kilácích sem prostě dolil do nádrže zas po okraj z kanďáku a z petek a změřil. Možná absolutní primitivum,ale byla to pro mě reálná hodnota.
Sedma je úžasnej stroj,kterej bych ještě někdy rád vlastnil,ale jestli sem měl při koupi E34 strach,že údržba bude drahá a stará kára se bude sypat,u E32 bych měl strach dvojnásob.Sice má spoustu dílů shodných s E34,ale jak někdo psal výš,dostupnost těch ostatních dílů neni nejlepší.
Jebek před smrtí je stále dost,ale sehnat fakt voňavou E32 je dnes stále těžší.Každopádně kdo takovou voňavku opravdu chce,asi nebude řešit,že ten či onen díl stojí tolik a tolik.To už by dotyčného nemělo výrazně překvapit.
Tak ať vám ty pelešiny drží ještě spoustu KM....
Jak vy vlastně měříte spotřebu?Odečítáte to s počítače?Na kolik je to přesný?
Já když sem naposled u sedmy měřil spotřebu,tak sem natankoval plnou až po okraj,do kufru sem dal 10l kanistr a tři 2l petky zvlášť.Vyrazil sem na stokilometrovou vhodně naplánovanou trasu(aby tam byl kopec,průjezd městem,nějaký ten úsek rovný,nějaký zatáčky),no a po těch sto kilácích sem prostě dolil do nádrže zas po okraj z kanďáku a z petek a změřil. Možná absolutní primitivum,ale byla to pro mě reálná hodnota.

Sedma je úžasnej stroj,kterej bych ještě někdy rád vlastnil,ale jestli sem měl při koupi E34 strach,že údržba bude drahá a stará kára se bude sypat,u E32 bych měl strach dvojnásob.Sice má spoustu dílů shodných s E34,ale jak někdo psal výš,dostupnost těch ostatních dílů neni nejlepší.
Jebek před smrtí je stále dost,ale sehnat fakt voňavou E32 je dnes stále těžší.Každopádně kdo takovou voňavku opravdu chce,asi nebude řešit,že ten či onen díl stojí tolik a tolik.To už by dotyčného nemělo výrazně překvapit.
Tak ať vám ty pelešiny drží ještě spoustu KM....

já spotřebu měřim dlouhodobě úplně jednodušše - natankuju plnou, vynuluju počítadlo km, které nechávám běžet do dalšího tankování a u toho dalšího tankování si zapamatuju, kolik litrů jsem dolil o5 do plné (nehraju si na desetiny litru, při každém tankování zaokrouhluju výslednou finanční částku) a tyto litry vydělím počtem ujetých km
No smoke, no fun...

- Dudek Lubomír
- Dudek Lubomír
- Dudek Lubomír
- Night.chimera
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
jenže ta příbram je samej kruhák a kopec s kočičíma hlavama,nadto furt zasypaná sněhem,tam jezděj za 13 i 1,8 šicí stroje
mluv spíš o poděbradech,rovina,kolonáda,lázně,křestanská jízda za 4,8 f tdičku 

e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
- Dudek Lubomír
Já jen zkoušel,jestli se chytíš MíšoMíšánek píše:Dudek Lubomír píše:Ty vole![]()
Ty si hustej,to mě nenapadlo
Hold bagrista,no,ten musí znát něco o spotřebě,nadspotřebě a úspoře![]()
vole. To ty bys měl znát taky ne?
Dyť u Bevka ta spotřeba je taky +- 50 litrů, ne?
U BVP jsem měl v zimnim období 200 na sto a místama i víc.50 sem 50 tam

To ale neni nic proti tanku
A souhlasim s tim,že spotřeba ve městě je jednoznačně závislá na druhu městské zástavby a na sklonových a směrových podmínkách.
- Night.chimera
tak ja myslim ze jedno jestli je mesto v kopci nebo ne stejne jedu jednou do kopce a jednou za 0 l z kopce tak co spis je to o ty zastave proste hustote obydlenija po praze jezdil F TDicku za 7,3 kdyz jezdil tago a bylo to pul napul pul sichty sem frontoval a pul sichty v praze zadnej provoz takze pres den za 9L a v noci za 5L a hotovo
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg