http://www.youtube.com/watch?v=wnpqHmt4A0c
BMW+hory
- Kubajz von Odry
 - člen E30.cz

- 
				Michal teplik

o tom prostoru mezi sedačkou a volantem se tu už psalo a určitě je to hlavně o ohrabanosti zmíněného mezikusuMichal teplik píše:Ono to nejni jenom o tom mít špéru a dobré pneu.Také hodně (a neurazte se)záleží na mezi kusu mezi volantem a pedálama:-)jinak mám 2x324 diesel jednu v automatu.Mmusim říct že jsem prozatím nemněl žádnej problém
Já myslím, že největší zlo pro RWD je čerstvý sníh vrstva pár cm. To nepomůže nic. Osobní zkušenost. Nemohl jsem ani za boha vyjet mírný kopeček. Jasně, nebyl jsem rozjetý, bylo to v obci, ale normálně tam nemám problém, ikdyž to je namrzlé, mazec. Jenom jsem cítěl jak se mi to hrne k patníku, takže konec, zpátečka a objet celou vesnici. To samé u benzinky, která je u nás pod úrovní cesty. Ani za boha to nešlo vyjet.
Jinak obecně si myslím, že to s RWD není až tak hrozné. U rozjedzu se rozjet na spojku až pak přidávat, dobré gumy, trochu citu a není možné, aby byl někdy problém. A jakmile je v autě víc jak tři lidi, tak je to naprostá pohoda, s tím mám velké zkušenosti.
Mimochodem když už to je topic BMW+hory, nejezdí někdo s E36 na lyže? prodávám příčníky a furt nic...
p-pricniky-na-strechu-e36-levne-t83135.html

Jinak obecně si myslím, že to s RWD není až tak hrozné. U rozjedzu se rozjet na spojku až pak přidávat, dobré gumy, trochu citu a není možné, aby byl někdy problém. A jakmile je v autě víc jak tři lidi, tak je to naprostá pohoda, s tím mám velké zkušenosti.
Mimochodem když už to je topic BMW+hory, nejezdí někdo s E36 na lyže? prodávám příčníky a furt nic...
p-pricniky-na-strechu-e36-levne-t83135.html
ex 95" E36 325TDS Cosmoschwarz metallic
ex 94" E34 540iA- The Beast
98" E39 525TDS- dělník
						ex 94" E34 540iA- The Beast
98" E39 525TDS- dělník
Já jezdím na hory plnně naloženou e39 528i Tiptronic a se zaplým ASC vyjedu uplně všude! Velký vliv na to mají špičkový 15" balóny zimáky. Díky MICHELINe 

774 266 255; Škoda 105, Škoda 120, Toyota Corolla E9 1,6S, Alfa Romeo 164 2,5 TD SUPER, BMW 735iA, Dodge Interpid 3,5 V6 24v,  muj mazel BMW e30 2,0 r.v 91, BMW 525i e34 141 kW, e30 KABRIO a teď e39 528i Tiptronic FULL
						- DAN
 - Věčně nespokojený
 - Kontaktovat uživatele:

On ale děkuje panu ASC správně, protože má ASC+T. Což doufám mění situaci.Hanis píše:Věř že to díky ASC není, poděkuj dvakrát panu michelinovi.Sid6.7 píše:Já jezdím na hory plnně naloženou e39 528i Tiptronic a se zaplým ASC vyjedu uplně všude! Velký vliv na to mají špičkový 15" balóny zimáky. Díky MICHELINe
BMW The Ultimate Driving Machine
						hele, 4tá zima s bmw
základem sou zimáky a samosvor, závaží sem nikdy nepoužil a to bydlím na kopci
denně najedu 50km, dnes opět polovinu bokem, a blbnout jezdím tam, kde jezdí jen offroury, FWD dávaj řetazy pod kopcem a já provokativně s bmw až navrch a bez řetězů či hrebů, natož závaží!!¨
jen se toho člověk nesmí bát a taky musí něco umět (M40 TOUR S3.45)

základem sou zimáky a samosvor, závaží sem nikdy nepoužil a to bydlím na kopci
denně najedu 50km, dnes opět polovinu bokem, a blbnout jezdím tam, kde jezdí jen offroury, FWD dávaj řetazy pod kopcem a já provokativně s bmw až navrch a bez řetězů či hrebů, natož závaží!!¨
jen se toho člověk nesmí bát a taky musí něco umět (M40 TOUR S3.45)
- DAN
 - Věčně nespokojený
 - Kontaktovat uživatele:

Ty má ředitel a v polovině druhý zimy už maj jen 4mm.Begbi e32 píše:Pirelli Sottozero a nemam problém nikde,ani na horách.Samozřejmě v rámci možností..30cm už jen na ixo. Většinou je kára naložená,takže zatíženej zadek dobře lepí.
Stabiko vypínam hned po startu...
Je to teda verze II. Verze I. prej byla lepší.
						- Hanis
 - Moderátor e30.cz
 - Kontaktovat uživatele:

To nemění vůbec nic.DAN píše:On ale děkuje panu ASC správně, protože má ASC+T. Což doufám mění situaci.Hanis píše:Věř že to díky ASC není, poděkuj dvakrát panu michelinovi.Sid6.7 píše:Já jezdím na hory plnně naloženou e39 528i Tiptronic a se zaplým ASC vyjedu uplně všude! Velký vliv na to mají špičkový 15" balóny zimáky. Díky MICHELINe
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
						- DAN
 - Věčně nespokojený
 - Kontaktovat uživatele:

Navíc šípovej vzor je podle mě nejlepší a tyhle Dunlopy se hodně povedly - Vždyť se vlastně jmenujou Dunlop ..Sport.Begbi e32 píše:DAN :...jo,máš pravdu,v tomhle jsou shity,mizej skoro před očima![]()
Jinak ještě preferuju Dunlop M3 3D..ty lepěj zase naší E39T ke sněhu a dobrý...
						- DAN
 - Věčně nespokojený
 - Kontaktovat uživatele:

Znám tvou teorii usilovného hrabání. Ale snad uznáš ( je mi jasný, že už z principu to není možný ), že rozdíl mezi ASC a ASC+T tu přeci jenom nějaký je.Hanis píše:To nemění vůbec nic.DAN píše:On ale děkuje panu ASC správně, protože má ASC+T. Což doufám mění situaci.Hanis píše: Věř že to díky ASC není, poděkuj dvakrát panu michelinovi.

a