no snad jedna ze dvou
Moje slavná GO
Kola
Taky se musim připojit k ostatnim a vyjadřit obdiv.
Fakt skvěla práce a hlavně náročná (na to bych byl línej, no možna taky ne):)
Jak si říkal že máš vyhlídnutý nový kola tak kdybys tyhle starý prodával tak mi dej vědet sou fakt pěkny!
Fakt skvěla práce a hlavně náročná (na to bych byl línej, no možna taky ne):)
Jak si říkal že máš vyhlídnutý nový kola tak kdybys tyhle starý prodával tak mi dej vědet sou fakt pěkny!
To IVO: Pardon, úplně jsem na tu tvojí zapoměl.
Oprava:jedna ze dvou E21 v nejlepším stavu v ČR. 
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
Díík, sem prostě fešákbiker píše:stepan:je krasnej
Dyš nejlepčí, tak nejlepčíIvo píše:no snad jedna ze dvou
A s tou barvou budem ja teplý bratři, těšíš se cukrouši?
No jestli ty 16"Alpiny seženu uvidímeDragon píše:Jak si říkal že máš vyhlídnutý nový kola tak kdybys tyhle starý prodával tak mi dej vědet sou fakt pěkny!
nooo, tajný.....eeee..... šestimístná cifraTweety píše:Moc pěkná práce.Jinak pokud to není nějak tajný,na kolik tě ta generálka cca přišla.Je to taky můj sen takhle rozhodit E30,ale právě kvůli ekonomický stránce je to problém.
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
No kilo je dost a to se ještě krotim.
Prvně jsem z toho chtěl udělat zvíře, ale budu rád, když to pojede aspoň tak.
Stejně se podezírám, že v tom autě budu jezdit tak 40km/h a lakovat se ve wotewřenym okýnku i kdyby bylo -15°C ať pěšáci čuměj.
Jinak kilo jsem napočítal asi před půl rokem, ale byly v tom i věci jako gumy, fólie a žárovky.
No když si vezmeš že tam je komplet GO kastle, novej motor, převodovka, kardan, komplet nový brzdy, přístrojovka, sedačky, ochranej rám, muzika, kola......prostě novej kočár
Teď to tak to kilo bude a stejně by se v tom dalo projet mega, páč vim že: Těsnící guma na LZ okně není 100%
Na tapecu u řidiče je asi 3mm škrábanec atd......
Ale to by ses z toho posral

Prvně jsem z toho chtěl udělat zvíře, ale budu rád, když to pojede aspoň tak.
Stejně se podezírám, že v tom autě budu jezdit tak 40km/h a lakovat se ve wotewřenym okýnku i kdyby bylo -15°C ať pěšáci čuměj.
Jinak kilo jsem napočítal asi před půl rokem, ale byly v tom i věci jako gumy, fólie a žárovky.
No když si vezmeš že tam je komplet GO kastle, novej motor, převodovka, kardan, komplet nový brzdy, přístrojovka, sedačky, ochranej rám, muzika, kola......prostě novej kočár
Teď to tak to kilo bude a stejně by se v tom dalo projet mega, páč vim že: Těsnící guma na LZ okně není 100%
Na tapecu u řidiče je asi 3mm škrábanec atd......
Ale to by ses z toho posral
No zas taková paráda to není, původní odhad byl kolem 60ti a nějak se to zvrtlo. Ale když to chceš udělat pořádně tak to prostě za 20 jak si myslí Tweety neuděláš.
Na jednu stranu to auto znám do šroubku a vim co by se kde dalo vylapšit, ale na druhou stranu, co já budu dělat až to pojede?
Jinak uvítám podněty, názory a návrhy co by to ještě chtělo.
Víc hlav víc ví
Na jednu stranu to auto znám do šroubku a vim co by se kde dalo vylapšit, ale na druhou stranu, co já budu dělat až to pojede?
Jinak uvítám podněty, názory a návrhy co by to ještě chtělo.
Víc hlav víc ví
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Štěpáne nevim kde jsi sebral tuhle sumu !!!???Stepan píše:... jak si myslí Tweety neuděláš.![]()
![]()
Nic takovýho jsem neřekl.Tak za
1) Myslel jsem cenu tak do padesáti, né 20 !
2) Moje auto je 14let starý, nemyslel jsem tvoje !
3) Libová E36 by za to nebyla, ale když vezmu těch sto a prodám svojí E30, tak si myslím, že by za to nějaká E36 byla a né zrovna špatná !!!
člověk by tady nesměl nic říct