"malá" M3
-
- Kontaktovat uživatele:
protoze stoji desetinu co motor z M3.Tomas is píše:Nevím proč pro chudáky, když ten motor stojí dvakrát víc než ten Tvůj
min-max: rekls to sam, muzes volat svou zenu Arabela, sice je to blud, ale muzes. tak nech ostatni volat svuj motor mala M3, ikdyz je to jen M42 a je to blbost.
tady uz se mluvi jen aby se mluvilo

zmenme tema, shanim malou M3 neprodava nekdo motor?

'92 318iS Touring M-technic II
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
já měl opravdovou 316i - baby M3 - měl jsem totiž znáček m3 na přední masce a fofr proužek na volantu.
a iS jsem na cestách do Prahy předjel tolik, že je ani nespočítám - nějak jim to asi nejede
myslím, že moje e30 316i byla možná spíš baby Z4 s hardtopem
a terminologicky je to uplne jasny a nezpochybnitelny.
a iS jsem na cestách do Prahy předjel tolik, že je ani nespočítám - nějak jim to asi nejede

myslím, že moje e30 316i byla možná spíš baby Z4 s hardtopem

a terminologicky je to uplne jasny a nezpochybnitelny.
- chamuraphi
- Kontaktovat uživatele:
Asi je na čase, aby se ozval ten kdo našeho milovaného Maxe-Maxíka naštval
Omlouvám se Ti za trauma způsobené mým popiskem v klubových autech, dal sem to ještě do uvozovek,abych alespoň trochu odlehčil tu bolest. Ale radost ti neudělám ,že to přepíšu...
- ANO 320IS je pravá "malá M3"
- 318IS je označována jako M3 pro chudé ,jak se dočteš v motoristických časopisech (a že sem jich za ty léta přečetl). Je tak označována jednak kvuli reklamě (př. Porsche Cayman = 911 pro chudé
a rekalma jak prase ,že na Nordschlaife měl lepší čas než 911; nebo Subaru WRX ,že je to jako STI a přitom to má k sobě daleko
) hold tohle automobilky dělají a to buď na základě vizualní stránky nebo té konstrukční. A teď záleží co je pro tebe lepší Maxi. Tebe bych viděl ,že kdybych měl M3 bodykit, interirér , kola a vše opticky jako M3 ,tak budeš spokojenej a to že bych měl vzádu bubny a pod kapotou třeba naftu, by ti bylo ukradeno
Tím tě nechci nikterak urážet,každý sme hold jiný.
- 318Is má konstrukčne k M3 blíže než 325i (v té době upravená 325i byla spíš kladivo na první M3) a proto bylo ISko označováno jako M3 pro chudé- podobné jízdní valstnosti (rozložení hmotnosti, z fabriky lepší podvozek a byly to vždy jen lehká kupé), konstrukčně podobný motor (R4 16v, BMW nemělo v té době jiný motor se 4v na válec krom ///M ).... PLATÍ TO POUZE U E30 (u vyšší řad je označována, plácnu, třeba 335 jako "baby M3")
-Tak abych to ukončil. Své auto mám stavbu. Tudíž není nic, co z fabriky vyjelo. ISa nebyly 4dveřové, tkž správně ani ISem ho nemohu nazvat podle některých. Auto chci dále ladit a mít z toho auto pro radost z jízdy. Chtěl sem použít ozančení "STW" (jedná se o motory IS upravené oddělením M a použity v tomto šampionátu v e36 sedan, paradoxně výkonější než motory S14 v M3, které tu tak bráníte...) nebo "M3 junior". Vzhledem k široké laické veřejnosti, sem usoudil že nápis "M3 junior" rozluští více lidí ,kteří budou vědět oč jde (318IS) a ti kteří se spokojí se znáčkem ///M ,tak ti by ani nedokázali ocenit kdyby to byla opravdová M3 a nemá cenu je řešit.... (tak doufám Maxi ,že nepatříš do té skupiny ,když už si tady na tomto foru)
Nemusíte semnou souhlasit, nikomu to nenutím a když se vás sejde víc ,kteří chtějí ať to přejmenuju,tak mi napište SZ (anonymě samozřejmě,nikde to nebudu zveřejňovat) a pokud vás bude dost,tak tak učiním. Děkuji za vyslechnutí
PS: připomíná mi to téme 325i vs. 318IS
,taky se nikdo jednoznačně nedohodne, skončí to vždy větou, seriová 325i je rychlejší než seriové IS ,ale ve vzduchu je stále mnoho otazníků....
To je to samý jako kdyby se hádaly fanoušci Sparty a Slávie

Omlouvám se Ti za trauma způsobené mým popiskem v klubových autech, dal sem to ještě do uvozovek,abych alespoň trochu odlehčil tu bolest. Ale radost ti neudělám ,že to přepíšu...
- ANO 320IS je pravá "malá M3"
- 318IS je označována jako M3 pro chudé ,jak se dočteš v motoristických časopisech (a že sem jich za ty léta přečetl). Je tak označována jednak kvuli reklamě (př. Porsche Cayman = 911 pro chudé

- 318Is má konstrukčne k M3 blíže než 325i (v té době upravená 325i byla spíš kladivo na první M3) a proto bylo ISko označováno jako M3 pro chudé- podobné jízdní valstnosti (rozložení hmotnosti, z fabriky lepší podvozek a byly to vždy jen lehká kupé), konstrukčně podobný motor (R4 16v, BMW nemělo v té době jiný motor se 4v na válec krom ///M ).... PLATÍ TO POUZE U E30 (u vyšší řad je označována, plácnu, třeba 335 jako "baby M3")
-Tak abych to ukončil. Své auto mám stavbu. Tudíž není nic, co z fabriky vyjelo. ISa nebyly 4dveřové, tkž správně ani ISem ho nemohu nazvat podle některých. Auto chci dále ladit a mít z toho auto pro radost z jízdy. Chtěl sem použít ozančení "STW" (jedná se o motory IS upravené oddělením M a použity v tomto šampionátu v e36 sedan, paradoxně výkonější než motory S14 v M3, které tu tak bráníte...) nebo "M3 junior". Vzhledem k široké laické veřejnosti, sem usoudil že nápis "M3 junior" rozluští více lidí ,kteří budou vědět oč jde (318IS) a ti kteří se spokojí se znáčkem ///M ,tak ti by ani nedokázali ocenit kdyby to byla opravdová M3 a nemá cenu je řešit.... (tak doufám Maxi ,že nepatříš do té skupiny ,když už si tady na tomto foru)
Nemusíte semnou souhlasit, nikomu to nenutím a když se vás sejde víc ,kteří chtějí ať to přejmenuju,tak mi napište SZ (anonymě samozřejmě,nikde to nebudu zveřejňovat) a pokud vás bude dost,tak tak učiním. Děkuji za vyslechnutí
PS: připomíná mi to téme 325i vs. 318IS

E30iS http://www.youtube.com/watch?v=6fiXvD36eO4 2013 - Brno 2:38.6 , Most 2:05. 2014 - Brno 2:32, Most 2:02, Slovakiaring 2:49
Akcelerace: https://www.youtube.com/watch?v=YgN3sTvGe74
já to teda neberu vůbec špatně a nepobouřilo mě to, ale upřímně řečeno, kdo viděl M3 (speciálně potom e30), tak si myslím, že prostě přirovnávat obyčejný iSo k něčemu takovýmu je opravdu silná kávička - i když to má náhodou 4válec
např. mě prostě iSo nezaujalo - mě se to auto nezdá zase tak dobrý, jak ho tady některí popisují.
mě to připadne někde na úrovni, že bych tvrdil, že mám skoro (junior, baby) cabrio, protože mám šíbr.

mě to připadne někde na úrovni, že bych tvrdil, že mám skoro (junior, baby) cabrio, protože mám šíbr.
- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
jsem zvědav, za jak dlouho se tu začne řešit:
"ISo je nejlepší
"
"né, nejlepší je 2,5 m20"
no tak lidi!?
názory ostatních asi nezměníme...
"ISo je nejlepší

"né, nejlepší je 2,5 m20"
no tak lidi!?

drobné kódování NCS Expert, denní svícení US DRL pro:
3er: E46, E9x
5er: E39, E6x
6er: E63
7er: E38
Z4: E85
X3: E83
X5: E53
ceny symbolické

další požadavky na dotaz
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
a ty si kdo ze tady placas takovy kravoviny?! co si myslis ze nekoho zajima ze se nevzmuzes na emtrojku??? chachaa iso mas jen na tapete co hosanku? tebe bych rad nekde potkal abys mi to rekl do oci ze iso neni kara jako cypMax-Max píše:co hosani, stoupnul sem vam na kuri voko? jeste se chvilku bijte do prsou, at je sranda

- chamuraphi
- Kontaktovat uživatele:
lidi klídek, berte to s nadhledem a nezačněte se tu hádat jako kluci na písku
já mám nejlepší hrabičky, se šesti drápky a já se čtyřma heč to je lepší
fakt jak malý
nechť promluví časy v disciplínách a ne tvrdý řeči na foru
chtěl sem jen napsat Maxovi co mě k tomu vedlo a taky se k tomu vyjádřit a že mít to na ISu dá trochu smysl než třeba na Twingu který potkávám ve městě
(dál už to nepitvejte)

já mám nejlepší hrabičky, se šesti drápky a já se čtyřma heč to je lepší

nechť promluví časy v disciplínách a ne tvrdý řeči na foru

chtěl sem jen napsat Maxovi co mě k tomu vedlo a taky se k tomu vyjádřit a že mít to na ISu dá trochu smysl než třeba na Twingu který potkávám ve městě

E30iS http://www.youtube.com/watch?v=6fiXvD36eO4 2013 - Brno 2:38.6 , Most 2:05. 2014 - Brno 2:32, Most 2:02, Slovakiaring 2:49
- Dušan M10B18
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
jen skoda ze s Blumenem se zname i jinak nez z forachamuraphi píše:lidi klídek, berte to s nadhledem a nezačněte se tu hádat jako kluci na písku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já mám nejlepší hrabičky, se šesti drápky a já se čtyřma heč to je lepší![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fakt jak malý
nechť promluví časy v disciplínách a ne tvrdý řeči na foru![]()
![]()

hele Blume neser nebo ti namaluju na cmeldu vosi vzor
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Max-Max píše: jen skoda ze s Blumenem se zname i jinak nez z fora![]()
no to bys me usetril praci, kamarade - ja usilovne premyslim jak to logo dostat na auto

nemusel jsi to tu hned zarazit - chtel jsem to tu trosku povzbudit, ze by nam pribylo jeste par stran do diskuze

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
je otazkou par sekund nez se fakt na ty tvoje nemistni hlody k seriozni diskuzi opravdu naseru....Blumen_071 píše:Max-Max píše: jen skoda ze s Blumenem se zname i jinak nez z fora![]()
no to bys me usetril praci, kamarade - ja usilovne premyslim jak to logo dostat na auto
nemusel jsi to tu hned zarazit - chtel jsem to tu trosku povzbudit, ze by nam pribylo jeste par stran do diskuze
ja ti to natru, ale stetkou z tve kstice, vole rejpavej
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220