jak řídit BMW (zadokolku) :)

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 14. 12. 2008 17:02

bmwraiders píše:Hoši vy jste snad blbci,

Proč si asi kupuje 2,5 skoro 200 kon'ového ??????????? :?: :idea: Proto že bude machrovat jak má silné auto, protoo že bude jezdit jak dobytek.Proč mají mladí kluci silné auta ??? aby machrovali, proto že spousta borců jezdí ve 120 škodsnách. Proto chce 2,5 litra. Už si to bože uvědom te. Já se jízdy nebojím, já jsem hodně otrlí.Navíc mě chybí adrenalin proto že na mašině už se nedá lítat 300.
No to snad ani už nejde myslet vážně :lol: :lol: :lol: že Ty jsi tady nasazený jako skrytý provokatér z Fiat klubu? :twisted: :D

Nejenom že ta čeština stojí tak za hovno, že už i našemu psovi je z toho na blití když to čte (a to tomu moc nerozumí), ale hlavně obsahově je to ta největší sračka, kterou jsem tento týden četl... Vzpamatuj se :wink: :lol:

Ne každý si potřebuje honit ego a dokazovat něco s co nejsilnějším motorem. A jako důvod že bude jezdit jako dobytek uvádíš to, že má "dvaapůli f tříce"? Ty vole, no WOW :roll: :lol: Asi by ses měl probrat, protože spousta mladých lidí už má něco mnohem jiného než škodnou, protože ty časy, kdy cokoliv jiného než škodárna stálo min. 20 tyček jsou dávno pryč...

Ale hlavní samozřejmě je to, že jsi otrlí 8)
No smoke, no fun...
Obrázek

Gabo
člen E30.cz

Příspěvek od Gabo » 14. 12. 2008 17:43

bmwraiders píše:Hoši vy jste snad blbci,

Proč si asi kupuje 2,5 skoro 200 kon'ového ??????????? :?: :idea: Proto že bude machrovat jak má silné auto, protoo že bude jezdit jak dobytek.Proč mají mladí kluci silné auta ??? aby machrovali, proto že spousta borců jezdí ve 120 škodsnách. Proto chce 2,5 litra. Už si to bože uvědom te. Já se jízdy nebojím, já jsem hodně otrlí.Navíc mě chybí adrenalin proto že na mašině už se nedá lítat 300.
Hele, já si E30 koupil protože se mi vždycky líbila a byl to můj klukovskej sen a dva a půli mám proto, že má luxusní zvuk a je to polykač kilometrů - aspoň proti mym předchozim autům - a protože jsem na ní při hledání auta narazil. S autem jsem "driftoval" jednou na freiplace na sněhu, na normální silnici se smyku docela bojím, protože nikdy nevíš kde na tebe může co vylítnout. Jako kretén bez mozku (ano, podle tvojeho vyjadřování si o tobě myslim, že seš kretén bez mozku, kerej navíc snad ani auto nemá) nejezdim, protože nechci zabít nebo zmrzačit sebe ani někoho jinýho. Napadlo tě někdy, že ty seš možná otrlej a největší king, ale nejseš na silnici sám? I když koneckonců co chtít od člověka, kterej má v autě rám z 80ti metrů trubek a plastovej termostat ... Myslim, že ti asi minimálně jednou v životě něco spadlo na hlavu a bylo to něco velkýho, protože jako y se snad ani svéprávnej člověk nemůže vyjadřovat.
Lidí jezdících jako ty už bylo spousty, většinou maj pomníček někde u silnice. A nejhorší na tom, je, že lidi jako ty sebou většinou vzali i někoho, kdo měl u smůlu, že byl na španym místě ve špatnou chvíli.

Fuj to se mně ulevilo ...
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA

Jaryn

Příspěvek od Jaryn » 14. 12. 2008 23:01

Tak, tak, Jeden se nestačí divit, jakou neskutečnou kliku má tenhle typ lidí. Rozštípou káru vlastní blbostí, vylížou se z toho s pár škrábanci a zůstane tam někdo, kdo celej život na silnici vyznává slušnost vůči ostatním a má patřičnou úctu k fyzikálním zákonům. :twisted:

KuaJa

Příspěvek od KuaJa » 15. 12. 2008 11:14

proč hrome takovej člověk zase nemůže dostat BAN - tohle forum je proti trotlům strašně bezbranný :(
Hey dude, where is my car? :-)
M52B28 e39 Obrázek a spagheti storyObrázek

WilD

Re:

Příspěvek od WilD » 15. 12. 2008 23:03

Jeste mi nekdo reknete, ze clen bmwraiders je z Decina a je clenem "vehlasne rapove crew" Raproraiders...a...poseru se... Tohle je proste moc, jsem taky mladej, nerikam, ze nekde nenecham caru, ale takhle se tu propagovat jako DK... radit hovna, ktery jsou naprosto v rozporu se zdravym rozumem (viz rucka) atd. atd... to snad muze napadnout jen jedince s narusenym sebevedomim, kterej si nafukuje ego na netu-vsadim se, ze ten samej "clovek" ma na xchatu nick ve stylu RealFucker, HugeDick apod. Takze nekdy mlceti zlato, zvlaste, kdyz z huby lezou blitky...prosim...bude nam tu lip :wink:

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke

Zavarenec
Brázdim Škarpovič

Příspěvek od Zavarenec » 16. 12. 2008 08:37

bmwraiders, až se probereš z tý diskotéky tak se vrať :lol:
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé

Ondráš

Příspěvek od Ondráš » 19. 12. 2008 15:41

OT:Nejsem žádnej extra jezdec ale jen tak letmo sem si přečet příspěvky od bmwraiders a nevim jesli se mam smát :D nebo brečet :cry:

Lukša

jak jezdit

Příspěvek od Lukša » 26. 12. 2008 13:50

myslíte že ten cyp raider viděl bmw alspoň z blízka? ručku u bmw používám kurevsky málo, když na ní něco dělám, parkuju na rovině takže jen kvaltuju, ručku jen v nouzi na parkování v kopcu a když mi fakt mrdne v hlavě, a jedu někam pálit gumy ( teda jen na slalomy a amatérské závody do vrchu, protože nejsu kokot a nechci nikomu ublížit ani rozbít auto) tak za ni zatáhnu jen když se točím o 180 v malém prostoru, semtam na ledě když prohrábne jedno kolo
(zatím nemám špéru) tak jen ručkou lehce přibrzdím!!!
okud jedu po ledovici tak o rychlost, někdy o dvě níž než normálně, nohu lehce na plynu, když přibrzím tak bud projedu OK, pokud se to utrhne tak to MUSÍM PŘEDPOVÍDAT a přidat plynu tak, ale se nazablokovaly kola a snažit se dostat auto do roviny, ne na plný plny...

nabízim lekci jak řídit tomu Raiderovi

iCeClimber

Příspěvek od iCeClimber » 03. 01. 2009 23:21

Předem říkám, že nejsem profík mam E34 524TD 5. měsíc ale nechámu tohle - "ruční brzdu a to auto doladíš." Co se jako při jizdě dá ručkou asi ladit? Ja ručkou ladím akorat to, aby mi neodjelo auto, když stojim v kopci. Před zimou jsem si myslel, ze mám auto uz jakz takz zmakly, ale jen co napadl sníh jsem zjistil opak a zase se s nim musim ucit jezdit. Co se týče pneu.. tak ten kdo napsal ze do zadu lepsi chce asi jezdit jenom rovne. Jakmile přijde zatacka tak Vás to "lepší" pneu vystrka ze zatacky ven. Je fakt ze se hur nekde zahrabnete, ale kdyz uz mám auto v pohybu tak aspon bezpecně. Dnes jsem jsem přijel z vysočiny a potkal jsem bilou E34 na laně bez nárazníku. Holt BMW na sněhu neni zrovna ono. lehkej hnanej zadek a prdel litá kolem auta. Jediný co můžu doporučit: Mít všechny pneu v pořádku. a v zimních měsících zatížit zadek (plná nádrž, pytle s pískem do kufru) a s plynem VELICE decentně - s 2,5i nemám zkušenosti ale i takova slabej odvar jako 2,4TD se utrhne jak nic.

Helldiver

Příspěvek od Helldiver » 03. 01. 2009 23:40

E34 535i so samosvorom, ASC a novymi zimnymi wintersportami, teraz som bol na lyzovacke v horach a proste parada. So zapnutym ASC sa na trojke da aj po zasnezenej okreske ist pomerne hodne rychlo (60-70kmh) s tym ze auto sa riadi v pohode uplne bezstresovo. Co sa tyka trakcie, tak skutocne vyslo na take miesta co som vobec necakal... Nakoniec si sice 5er dala pusinku so zvodidlami prednym aj zadnym naraznikom ale to len preto ze som blbol na dvojke s vypnutym ASC a pri ~4000 otackach som skoro kazdu zadacku na snehu isiel bokom pod plynom (pre moralistov bohom zabudnuta okreska pri dolnom kubine o 11tej v noci kde som za 2 hodiny blbnutia nestretol jedno jedine auto) a raz to proste nevydalo, no:)).
E30 325i
E34 535i

Odpovědět