viscospojka
Tak ja neviem, ale visca ma pravdupovediac tiez trochu stve... Spina v pohode, teplota sa drzi presne na polke alebo mas kuuusocek malinky za polkou, ale otravuje ma to hucanie visky a to ze dost uziera z vykonu, pokial este viska neni zopnuta tak auto krasne taha aj odspodu (mam E34 535i), ale nejakej dobe ked sa zopne (a vmeste je potom zopnuta vlastne skoro stale), tak auto mi pripada o dost tazkopadnejsie a este fakt huci
. Kupim novu vicsu + dam preplachnut chladic alebo kupim novy, pokial ma nedostatocnu priepustnost tak chuda visca musi bezat asi viac jak by mala, pokial to nepomoze, tak dam do chladica iny spinac pre klimavrtulu (s teplotou spinania 88C namiesto 91C), nech troch ulahci pracu viscospojke a ta nemusi bezat tak casto...

E30 325i
E34 535i
E34 535i
Mám stejný auto a stejný problém ....Helldiver píše:Tak ja neviem, ale visca ma pravdupovediac tiez trochu stve... Spina v pohode, teplota sa drzi presne na polke alebo mas kuuusocek malinky za polkou, ale otravuje ma to hucanie visky a to ze dost uziera z vykonu, pokial este viska neni zopnuta tak auto krasne taha aj odspodu (mam E34 535i), ale nejakej dobe ked sa zopne (a vmeste je potom zopnuta vlastne skoro stale), tak auto mi pripada o dost tazkopadnejsie a este fakt huci. Kupim novu vicsu + dam preplachnut chladic alebo kupim novy, pokial ma nedostatocnu priepustnost tak chuda visca musi bezat asi viac jak by mala, pokial to nepomoze, tak dam do chladica iny spinac pre klimavrtulu (s teplotou spinania 88C namiesto 91C), nech troch ulahci pracu viscospojke a ta nemusi bezat tak casto...

for Vasa
Ještě ted se klepu, jak si mě svezl, zvíře ...

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

v kombinacii so sametovym zvukom tds-a to nema chybu
aspon 100 koni navrch 

e34-tds-t67740,start,15.html
e34 525 tds, Ford Transit 2,5 td
e34 525 tds, Ford Transit 2,5 td
- Martin_BMW