Rada pro začátečníka
Přesně to co říkáš,to přesně řešímMax-Max píše:resis spotrebu? dily? dostupnost? uz ted tohle vsechno resis u staryho auta? zapomen dokud na to nebudes mit. Nejde o to, mit bmw, ale mit bmw a projet se, kdy chces, ne jen o vyplate nebo kdyz pumpnes rodice.
kdyz chces opici, musis mit na banany.

patrim do party lidi kteri zalozili http://www.bmw-club-breclav.ic.cz
- slubox
- sponzor E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Skoda ze tuzba na diesly sa v tejto dobe zatraca 
Ja mam R6 a spotreba cca 7 (pre tych co si chcu priratat 1-2litre tak 5,5L)
Ked sa clovek stara o svoje auto ako ma, tak je pekne a ten kto ho kupi ,mislim ze sa nema zaco hanbit ci uz ide o benzin alebo diesel.
Riesil som rovnaky problem, pretoze kazdodenne jazdim i kratke vzdialenosti a vecsinou po meste tak jasna volba bola BMW 324d

Ja mam R6 a spotreba cca 7 (pre tych co si chcu priratat 1-2litre tak 5,5L)
Ked sa clovek stara o svoje auto ako ma, tak je pekne a ten kto ho kupi ,mislim ze sa nema zaco hanbit ci uz ide o benzin alebo diesel.
Riesil som rovnaky problem, pretoze kazdodenne jazdim i kratke vzdialenosti a vecsinou po meste tak jasna volba bola BMW 324d
E39 530dat Individual
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
Re: Rada pro začátečníka
Záleží jestli jseš rozumnej a nebo půlmozek(půlmozků jezdí v e36-kách až moc...[na nikoho neútočím ale zatím nejhorší čuráč*y potkávám jenom v těhlech autech,pochopitelně nemyslím ty, kteří jezdí normálně])...matesbmw píše:Zdravým vás všechny lidi.Plánuju si koupit bmw e36 coupe,ale řidičák mám jen chvíli,a to doslova,tak bych potřeboval poradit jaký obsah je pro ty začátečníky nej?O hubu nejde ta se zahojí,ale auto těžko,nechtěl bych mít po pár měsících nedejbože dnech z auta šrot.Předem díky MOC za radu

BMW E28 525eA, BMW E28 ///M535
Ex=E34 525i 24V, E32 735i, E28 525e, E21 318
New Car= BMW E24 635CSi
Ex=E34 525i 24V, E32 735i, E28 525e, E21 318
New Car= BMW E24 635CSi

Ja zas posledni dobou spis v E46rachotbmw píše:Záleží jestli jseš rozumnej a nebo půlmozek(půlmozků jezdí v e36-kách až moc...[na nikoho neútočím ale zatím nejhorší čuráč*y potkávám jenom v těhlech autech,pochopitelně nemyslím ty, kteří jezdí normálně])...

Jinak bych radil treba...1.8l, nebo tak. Pro zacatek nejlepsi.
chromak-vs-plastak-t13454.htmlPawka G. píše:Taky jiný zadní světla, čelo, přední čelo, mlhovky, světla....slubox píše:Chromak ma chromove doplnky - narazniky, lišty
Plastak ma plastove.

E30 318i M10
E46 330iT

E46 330iT

Re: Rada pro začátečníka
Jsem na tuning,takže jsem spíš na vzhled než na rychlost.Ale začíná mě chytat e30 cabrio problém je jen že to nemám kde skladovatrachotbmw píše:Záleží jestli jseš rozumnej a nebo půlmozek(půlmozků jezdí v e36-kách až moc...[na nikoho neútočím ale zatím nejhorší čuráč*y potkávám jenom v těhlech autech,pochopitelně nemyslím ty, kteří jezdí normálně])...matesbmw píše:Zdravým vás všechny lidi.Plánuju si koupit bmw e36 coupe,ale řidičák mám jen chvíli,a to doslova,tak bych potřeboval poradit jaký obsah je pro ty začátečníky nej?O hubu nejde ta se zahojí,ale auto těžko,nechtěl bych mít po pár měsících nedejbože dnech z auta šrot.Předem díky MOC za radu
Mno e46 to není vůbec pro mě,přiznám se taky jsem o tom přemýšlel a ne jednou ale uznejte s klasikou to nemá nic společného,podle mě značku bmw proslavili především e30cítky.pip píše:Ja zas posledni dobou spis v E46rachotbmw píše:Záleží jestli jseš rozumnej a nebo půlmozek(půlmozků jezdí v e36-kách až moc...[na nikoho neútočím ale zatím nejhorší čuráč*y potkávám jenom v těhlech autech,pochopitelně nemyslím ty, kteří jezdí normálně])......ale v E36, bohuzel "samozrejme", taky.

máš 100% pravdu E46 už mi nic moc neříkámatesbmw píše:Mno e46 to není vůbec pro mě,přiznám se taky jsem o tom přemýšlel a ne jednou ale uznejte s klasikou to nemá nic společného,podle mě značku bmw proslavili především e30cítky.pip píše:Ja zas posledni dobou spis v E46rachotbmw píše:Záleží jestli jseš rozumnej a nebo půlmozek(půlmozků jezdí v e36-kách až moc...[na nikoho neútočím ale zatím nejhorší čuráč*y potkávám jenom v těhlech autech,pochopitelně nemyslím ty, kteří jezdí normálně])......ale v E36, bohuzel "samozrejme", taky.