líbí se? + něco pro sběratele fotek str.4
- Spooky-0987
- Spooky-0987
- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
no tak u mě se mělo taky jako v bavlnce, vždy dostalo to nejlepší!Spooky-0987 píše:já jen tlumočím co jsem slyšel . . neznamená že se s názorem ztotožňuji . .. . . ať tak nebo tak . . auto bylo krásný a staral se o něj jako o dítě
a to je hlavní

drobné kódování NCS Expert, denní svícení US DRL pro:
3er: E46, E9x
5er: E39, E6x
6er: E63
7er: E38
Z4: E85
X3: E83
X5: E53
ceny symbolické

další požadavky na dotaz
- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
Re: re
no tak určo BMW, krásně se snilo nad 850, ale budu realisticky a vím, že to není dobrá volba, peníze bych možna na něj dokupy dal, zakladní provoz bych možna utáhl, ale takové auto spolyká ještě hodně dalších investic...bazz píše:Ještě jsi nenapsal nad čím přemýšlíš
takže se vracím k trojkové řadě, E46 vypustím, cupé v dobrým je taky palba, takže se dostávám k E36 a E30, s tím, že třicetšestka se mi moc nelíbí, ale plusové body dává možnost solidní výbavy, ale 70% zůstavá pro třícu nějaký extra kousek jestli se najde, dal bych za ní aj kilo. (ale až za rok)
jinak ať je sranda, teď mám Ford Ka, ale special vybava, kožený paket, klima, vše v el. atd... no prostě pila

ceny symbolické

další požadavky na dotaz
- marlin
- Kontaktovat uživatele:
mno aspon me utesuje, ze to svoje iSo jsem zacal renovovat. Ale reknu vam, to auto se mi libi cim dal tim vic. i kdyz ma ted trosku oskuban cumka (bez narazniku apod) ale neda mi to a jezdim s nim...
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
Re: re
swaczynad píše:no tak určo BMW, krásně se snilo nad 850, ale budu realisticky a vím, že to není dobrá volba, peníze bych možna na něj dokupy dal, zakladní provoz bych možna utáhl, ale takové auto spolyká ještě hodně dalších investic...bazz píše:Ještě jsi nenapsal nad čím přemýšlíš
takže se vracím k trojkové řadě, E46 vypustím, cupé v dobrým je taky palba, takže se dostávám k E36 a E30, s tím, že třicetšestka se mi moc nelíbí, ale plusové body dává možnost solidní výbavy, ale 70% zůstavá pro třícu nějaký extra kousek jestli se najde, dal bych za ní aj kilo. (ale až za rok)
jinak ať je sranda, teď mám Ford Ka, ale special vybava, kožený paket, klima, vše v el. atd... no prostě pila(z důvodu cestování do práce)
určitě jdi do e30 je to srdcovka
Jasně rád se pokochám popřípadě trochu inspiruju. Myslím, že co se týče tvé volby je to docela hodně reálné. Navíc e30 jak psali mnozí, srdcová záležitost. Já se teď chystám dát do pucu zadní nápravu a dif, pak mne čeká ochrana spodku. No a pak určitě něco vymyslím. Pořád přemýšlím nad ostrejma vačkama...ano nebo ne...swaczynad píše:ještě pár foteček:
http://leteckaposta.cz/189864172
kdyby byl zájem o další mohu přidat...

Naposledy upravil(a) bazz dne 30. 01. 2008 13:32, celkem upraveno 1 x.
BMW 318 IS that IS fun
- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
migruju mezi třemi PC, tak foto nebudou hned, cca 2dny, jinak než šlo tohle iso tak mi zadní náprava spolkla nějak 15litrů, a dif jsem tenkrát nedořešil, i když by už asi chtěl.bazz píše:Jasně rád se pokochám popřípadě trochu inspiruju. Myslím, že co se týče tvé volby je to docela hodně reálné. Navíc e30 jak psali mnozí, srdcová záležitost. Já se teď chystám dát do pucu zadní nápravu a dif, pak mne čeká ochrana spodku. No a pak určitě něco vymyslím. Pořád přemýšlím nad ostrejma vačkama...ano nebo ne...swaczynad píše:ještě pár foteček:
kdyby byl zájem o další mohu přidat...ats. TA dej vědět jak se věci pohnou
jinak jsem rád, že tady na fóru mi lidi rozumí

ceny symbolické

další požadavky na dotaz
Prohlížel jsem fotky bylo to opravdu podařený iso. mám jeden dotaz, kde jsi sehnal ten tapec na pření kapotu.Pasu po něm dloua nic... díkyswaczynad píše:migruju mezi třemi PC, tak foto nebudou hned, cca 2dny, jinak než šlo tohle iso tak mi zadní náprava spolkla nějak 15litrů, a dif jsem tenkrát nedořešil, i když by už asi chtěl.bazz píše:Jasně rád se pokochám popřípadě trochu inspiruju. Myslím, že co se týče tvé volby je to docela hodně reálné. Navíc e30 jak psali mnozí, srdcová záležitost. Já se teď chystám dát do pucu zadní nápravu a dif, pak mne čeká ochrana spodku. No a pak určitě něco vymyslím. Pořád přemýšlím nad ostrejma vačkama...ano nebo ne...swaczynad píše:ještě pár foteček:
kdyby byl zájem o další mohu přidat...ats. TA dej vědět jak se věci pohnou
jinak jsem rád, že tady na fóru mi lidi rozumív soukromí všichni mou lásku k E30 nechápou
BMW 318 IS that IS fun
- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
kurňa no tak to je jedna z věcí, které už na autě byly po předchozím majiteli, někdo snad říkal, že je to původem z diesla...bazz píše:Prohlížel jsem fotky bylo to opravdu podařený iso. mám jeden dotaz, kde jsi sehnal ten tapec na pření kapotu.Pasu po něm dloua nic... díkyswaczynad píše:migruju mezi třemi PC, tak foto nebudou hned, cca 2dny, jinak než šlo tohle iso tak mi zadní náprava spolkla nějak 15litrů, a dif jsem tenkrát nedořešil, i když by už asi chtěl.bazz píše: Jasně rád se pokochám popřípadě trochu inspiruju. Myslím, že co se týče tvé volby je to docela hodně reálné. Navíc e30 jak psali mnozí, srdcová záležitost. Já se teď chystám dát do pucu zadní nápravu a dif, pak mne čeká ochrana spodku. No a pak určitě něco vymyslím. Pořád přemýšlím nad ostrejma vačkama...ano nebo ne...ats. TA dej vědět jak se věci pohnou
jinak jsem rád, že tady na fóru mi lidi rozumív soukromí všichni mou lásku k E30 nechápou

ceny symbolické

další požadavky na dotaz
Když to auto vídám v Ha, tak ještě slintám, pořád je na co koukat, ale ten majitel není schopen už několik měsíců vyměnit žárovku v zadním světle.. Mě to mrzí u tak pěkného auta. taková neucta.
Mimochodem - ještě při prodeji - tam byla koroze prahu že? jak moc to auto bylo zdravé? - podlaha - nelze se tím utěšit?
Mimochodem - ještě při prodeji - tam byla koroze prahu že? jak moc to auto bylo zdravé? - podlaha - nelze se tím utěšit?

- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
o tom světle vím no, taky jsem si všimlAda_CZ píše:Když to auto vídám v Ha, tak ještě slintám, pořád je na co koukat, ale ten majitel není schopen už několik měsíců vyměnit žárovku v zadním světle.. Mě to mrzí u tak pěkného auta. taková neucta.

nějaké puchýřky na spodku př. blatníku a prahy nic co by bylo durch, fakt jen povrchově, a podlaha myslím OK no...Ada_CZ píše:Mimochodem - ještě při prodeji - tam byla koroze prahu že? jak moc to auto bylo zdravé? - podlaha - nelze se tím utěšit?

ceny symbolické

další požadavky na dotaz
ISO se má stále dobře, je pravda že bylo bourané, ale hodně rychle bylo zase opraveno a nic nejde poznat, jediná věc co se na autě změnila je přední lízo, a zanedbávané určitě není , s majitelem se znám takže ISO vydím skoro každý den.
Jo a hned jak s ním budu tak ho zdupu za to zadní světlo

M10 prodána, civic VTI prodáno, E39 530D
- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
no tak nechtěl jsem to tu rozpitvávat, ale když na to došlo... světlo nemá spálenou žárovku ale je tam špatný kontakt, několikkrát co jsem s nynějším majitelem byl tak jsem mu do toho lezl a provizorně opravil, ale jen na koleně (rozhýbal) a svítilo to chvíli s tím, že si to měl opravit (dělal jsem to 2x nebo 3x)Kubis píše:ISO se má stále dobře, je pravda že bylo bourané, ale hodně rychle bylo zase opraveno a nic nejde poznat, jediná věc co se na autě změnila je přední lízo, a zanedbávané určitě není , s majitelem se znám takže ISO vydím skoro každý den.
pod pojmem nic nejde poznat si lidi můžou představit různé věci...
každopádně, když otevřeš kapotu tak je to tam docela pomuchlané, v čele jsou už víc jak půl roku díry po mlhovkách, prasklá první část nádechu k brzdám, chybějící nátrubky nádechů, chybějící poslední část plastových podběhů a myslím, že kdybych přemýšlel dál, můžu pokračovat....
to se v celku dost rozchází s mou péčí!!!
nynější majitel se možna snaží ale měl by získat taky trochu přehled!
Juris odpustí ale musel jsem

ja a lízo je ode mě

ceny symbolické

další požadavky na dotaz