Bacha
-
- Místní Anonym
zloděj
někdo tu psal že se takhle dělá žigul ale žigul se oteírá úplně jinak tam nemusíš pilovat klíč ale vylomíš okýnko a volant strhneš a nastartuješ si spínačkou tak nevím co to má společného s BMW? jinak nepomůže žádné zabezpečení měl sem vyvařené kliky i zámky tajnej vypínač a stejně mi to bávo vzali a pak se našlo zbořený (zmrdi!) takže ukrást se dá cokoli třeba i na odtahovce kámošovi štípli 750il a to tam neměl benzín, měl vybitou baterku a heslo na board computeru a stejně mu to auto nenávratně zmizelo jedině jak si zapezpečit auto- žádné nemít.
Re: zloděj
Nic neni nemozne ale vis jak kdo by chtel stipnout starou e 30 kdyz j tady tolik jinych aut.To je jen prudic a ten jen prudi.Kdyby to ale preci nejakou picu nahodou napadlo a co se vestinou nestane majitel je pobliz a zasteka pes...... Hmmmmmmmmm v tu chvili je zlodejovi zahrada o rozloze 50x100 metru mala jak krabice od bot a trest jisty ho nemine....
-
- Místní Anonym
zloděj
Tak já čekám jak to ukradneš když momentálně žádný pojízdný auto nemám a jestli chceš jed bez kol řízení baterky benzínu oleje a vany + mnoho dalších věcí co sem prodal tak ti akorát poděkuju protože mi auto aspon zpojízdníš tak fakt dík za nabídku ty automechaniku.
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Re: PAKY SAKY
ty vole to je skoooore to se musi zapitzloděj píše:Tak už sem začal mám jich už 35 všechny sem pěkně zkrosil a pak podpálil ted se chystám na pár kousků v malešicích mychli a pak na spořilově v plzni a brně tak se předvedte s klackama atd nemáte šanci.

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Si fakt dobrý. Prosím prosím nekradni mi auto, som chudák a nemám na druhé.zloděj píše:Tak už sem začal mám jich už 35 všechny sem pěkně zkrosil a pak podpálil ted se chystám na pár kousků v malešicích mychli a pak na spořilově v plzni a brně tak se předvedte s klackama atd nemáte šanci.
Ty si fakt myslíš že na teba niekto pojde palicou? To ti radšej prihodím búra na fet, debile.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
zloděj píše:Tak už sem začal mám jich už 35 všechny sem pěkně zkrosil a pak podpálil ted se chystám na pár kousků v malešicích mychli a pak na spořilově v plzni a brně tak se předvedte s klackama atd nemáte šanci.
tak uz asi vim kdo je ta pica zlodejska,muzu vam rict ze jezdi ve stribrne e30,zadni kola hodne do A,driv jezdil v mercedesu na kalifornskejch znackach a bydli v malesicich.
ZPRAVA PRO ZLODEJE:ted ste si to podepsali vy dve svine corkarsky dame to dohromady z klukama z fora a uvidite ten curbes.JO A JINAK MAM VASE FOTKY ZE SLEDOVACKY.NERIKA VAM NECO CERVENEJ BAVOR NA STERBOHOLSKEJCH SVETLECH???????JO A JAK SE BYDLI V KARANSKY ZMRDECCI

a mohl bych si taky bouchnout...pěkně prosím smutně koukám....
uměl bych si docela dobře představit takový blbečky jako zpestření do Luštěnic, takovej exemplární trest pro fšechny zmrdy, co sahaj cizím lidem na majetek a hlavně na auta, protože pro to není omluva....frajerku předhodit bezdomovcům ( ať si taky trochu zablbnou hoši )
nejhorší představa je, že i když ty sráče zavřou, tak je živíš ze svejch daní, v krimu dělaj kulový a když vylezou, vesele pokračujou....někdy bych celkem uvítal, kdyby jsme si přestali hrát na humanisty a zavedli některý tresty....třeba takový pracovní tábory maj něco do sebe, a´t tam pochcípou hlady a vyčerpáním
:crazy:
uměl bych si docela dobře představit takový blbečky jako zpestření do Luštěnic, takovej exemplární trest pro fšechny zmrdy, co sahaj cizím lidem na majetek a hlavně na auta, protože pro to není omluva....frajerku předhodit bezdomovcům ( ať si taky trochu zablbnou hoši )
nejhorší představa je, že i když ty sráče zavřou, tak je živíš ze svejch daní, v krimu dělaj kulový a když vylezou, vesele pokračujou....někdy bych celkem uvítal, kdyby jsme si přestali hrát na humanisty a zavedli některý tresty....třeba takový pracovní tábory maj něco do sebe, a´t tam pochcípou hlady a vyčerpáním

member of zewl crew
-
Tady bych rád ocitoval jeden film: "Vy už nesekáte lapkům ruce?! A co když kradou dál?" Jinak se to asi fakt neodnaučí. Nakládat, nakládat, nakládat. (jim
) To že dostanou podmínku nebo půl roku dovolený na náklady daňových poplatníků je fakt nezastraší 

Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
No mě už ty kurwy (spíš nějaky děcka, ale aji tak) už za posledních 14 dnů šlohli 2krát všechny čepičky ventilků (ty chromovany),a eště počmárali auto tema tlustejma fixkama
grr.. já vím, nic extra, ale čék dá niovy kola pak zmiznou čepičky, dá novy a už tam zas nejsou chytnout je/ho tak je z něho dostanu ještě na 4roky dopředu to si pište, takže když někomu vykradou auto nebo tak podobně, nebo ukradou tak to potěš...u mě je to na infarkt 

- Blumen_071
- member of yacht club Monaco