černé helly

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
mychal
člen E30.cz

Příspěvek od mychal » 14. 11. 2007 19:22

magiccc píše:
mychal píše:mám možnost je nechat vypálit na plasmě, zadarmo to sice nebude... ale potřebuju předlohu, kdyby někdo měl tak mě kontaktujte a já je nechám udělat, jednu mám ale je dělaná samodomo a ne moc přesná....
Kolik by to tak vyšlo?
takhle, musím mu dát něco na "kafe" čím více jich bude tím lípe, když budu chtít dvě sady, dám mu napr 500, když budu chtít 10sad dám mu 1000 nebo 1500, domluvit se s ním dá, a dělá to na laseru a hlavně z nerezu, možná i hliník by měl.

Jediné co mě brzdí je to že nemám předlohu...
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8

magiccc
Plaváček

Příspěvek od magiccc » 14. 11. 2007 22:35

mychal píše:
magiccc píše:
mychal píše:mám možnost je nechat vypálit na plasmě, zadarmo to sice nebude... ale potřebuju předlohu, kdyby někdo měl tak mě kontaktujte a já je nechám udělat, jednu mám ale je dělaná samodomo a ne moc přesná....
Kolik by to tak vyšlo?
takhle, musím mu dát něco na "kafe" čím více jich bude tím lípe, když budu chtít dvě sady, dám mu napr 500, když budu chtít 10sad dám mu 1000 nebo 1500, domluvit se s ním dá, a dělá to na laseru a hlavně z nerezu, možná i hliník by měl.

Jediné co mě brzdí je to že nemám předlohu...
Tu bych mohl půjčit. Akorát musím rozpéct ty světla a zjistit jestli to půjde vůbec vyndat, když je to celý zasilikonovaný.. Hlavně ty pacičky skrz asi moc nepůjdou.
ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW

magiccc
Plaváček

Příspěvek od magiccc » 14. 11. 2007 22:53

Tak nějakej kolega tady má taky originální kříže, tak já je alespoň nemusím rozebírat..
Jestli teda budou originální a nevidí v tom někdo jenom 500Kč zisk z 5 prodaných křížů... :lol:
cerne-krize-do-svetel-prodej-t47957.html
ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 14. 11. 2007 23:18

Nejsou 300 kila dost ? Já nevim, jsou to čtyři plíšky...asi nevim kolik stojí ta výroba, ale přece jen...

No i přes to si je tedy od něho vezmu :D

maca
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maca » 15. 11. 2007 00:53

Tweety píše:Nejsou 300 kila dost ? Já nevim, jsou to čtyři plíšky...asi nevim kolik stojí ta výroba, ale přece jen...

tak mi je vem taky a pak se sabnem postu :lol: stejne to asi budem rozebirat spolu, bych to tak tipnul :wink:
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi :mrgreen:

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 15. 11. 2007 01:00

maca píše:
Tweety píše:Nejsou 300 kila dost ? Já nevim, jsou to čtyři plíšky...asi nevim kolik stojí ta výroba, ale přece jen...

tak mi je vem taky a pak se sabnem postu :lol: stejne to asi budem rozebirat spolu, bych to tak tipnul :wink:
Né spolu...ty to budeš rozebírat :D

Flip

Příspěvek od Flip » 15. 11. 2007 15:09

Kuci, já jen nechápu kyž jsem schlídl to video, jak ty potkávačky můžou svítit když se přelakujou na černo. :oops:

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 15. 11. 2007 18:32

Flip píše:Kuci, já jen nechápu kyž jsem schlídl to video, jak ty potkávačky můžou svítit když se přelakujou na černo. :oops:
Svítí čočka, nikoliv ten chrom okolo

magiccc
Plaváček

Příspěvek od magiccc » 15. 11. 2007 18:48

No, já bych taky něco málo asi chtěl za to že bych si rozebíral svoje světla a běhal shánět kde mi udělají ty výpalky. Nicméně, pokud je má vyndaný, tak je to asi dost. Taky jde o to jestli jsou fakt origo. U mě je ta parabola černá až na kraj. Viděl jsem některý dělaný a v těch dálkách to vypadalo jako když je tam světlejší kroužek okolo, jak to nebylo dotažený.
ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 15. 11. 2007 18:52

magiccc píše:

No, já bych taky něco málo asi chtěl za to že bych si rozebíral svoje světla a běhal shánět kde mi udělají ty výpalky. Nicméně, pokud je má vyndaný, tak je to asi dost. Taky jde o to jestli jsou fakt origo. U mě je ta parabola černá až na kraj. Viděl jsem některý dělaný a v těch dálkách to vypadalo jako když je tam světlejší kroužek okolo, jak to nebylo dotažený.
No doufám že to tedy origo je...nechci je šedivý, chci je černý :)

magiccc
Plaváček

Příspěvek od magiccc » 15. 11. 2007 19:12

Tweety píše:
magiccc píše:

No doufám že to tedy origo je...nechci je šedivý, chci je černý :)
Tady je to třeba vidět v těch dálkách. http://sweb.cz/VivaTony/cs1.JPG
A u potkávaček má být černý i clonítko, aby i ta čočka byla hezky černočerná.
ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 15. 11. 2007 19:22

magiccc píše: Tady je to třeba vidět v těch dálkách. http://sweb.cz/VivaTony/cs1.JPG
Pokud si pamatuju, tak Tony to měl narychlo provizorně slepený tou pistolí na tavení těch plastových tyčinek, takže proto je to bílý, když se to lepíčerným silikonem, tak je to OK a na netu je někde přesná šablona originálu, už si nepamatuju, odkud jsem to stáhnul, ale mám ji, je to v pdf. Je to každýho věc, ale já bych teda za takovej kousek plechu takový prachy nedal, není problém si to podle tý předlohy z tak tenkýho plechu udělat doma.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7 :twisted:

magiccc
Plaváček

Příspěvek od magiccc » 15. 11. 2007 19:51

BOOST píše:
magiccc píše: Tady je to třeba vidět v těch dálkách. http://sweb.cz/VivaTony/cs1.JPG
Pokud si pamatuju, tak Tony to měl narychlo provizorně slepený tou pistolí na tavení těch plastových tyčinek, takže proto je to bílý, když se to lepíčerným silikonem, tak je to OK a na netu je někde přesná šablona originálu, už si nepamatuju, odkud jsem to stáhnul, ale mám ji, je to v pdf. Je to každýho věc, ale já bych teda za takovej kousek plechu takový prachy nedal, není problém si to podle tý předlohy z tak tenkýho plechu udělat doma.
Já bych to taky nekupoval. Mám celý světla a nevěděl jsem že je někde ke stažení šablona, tak jsem nabídl že je rozeberu. :wink:
ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 15. 11. 2007 20:14

BOOST píše:
No já právě nevim, jestli to za tu cenu má smysl...já vim že s tím tedy práce je, ale...jsou to čtyři plíšky :D

Ale co, pokud to bude dobře zpracovaný, čert to vem...Helly stojej nejmíň 5tis. Tak dám 300 za plíšky a mám je teoreticky taky...

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 15. 11. 2007 20:29

Tweety píše: No já právě nevim, jestli to za tu cenu má smysl...já vim že s tím tedy práce je, ale...jsou to čtyři plíšky :D

Ale co, pokud to bude dobře zpracovaný, čert to vem...Helly stojej nejmíň 5tis. Tak dám 300 za plíšky a mám je teoreticky taky...
No a nebo někde seženeš kousek plechu, takovej odstřižek ti nechá nkdo klíďo zadara a máš tak helly. :lol: Ale každý svého štěstí strůjcem. :twisted:
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 15. 11. 2007 21:23

BOOST píše:
Tweety píše: No já právě nevim, jestli to za tu cenu má smysl...já vim že s tím tedy práce je, ale...jsou to čtyři plíšky :D

No a nebo někde seženeš kousek plechu, takovej odstřižek ti nechá nkdo klíďo zadara a máš tak helly. :lol: Ale každý svého štěstí strůjcem. :twisted:
Naposledy jsem si u tohoto nápadu flexou udělal díru do kloubu na ruce, takže já to raději nechám na někom zkušenějším :twisted:

DVORIS

Příspěvek od DVORIS » 15. 11. 2007 21:31

Tweety píše:
BOOST píše:

Naposledy jsem si u tohoto nápadu flexou udělal díru do kloubu na ruce, takže já to raději nechám na někom zkušenějším :twisted:
Nevím proč tu furt řešíte posraný tři kila,to jste taskový socky?Já se do toho budu pouštět taky,šablonu nemám.Ale vemu starou vyhaslou dálkovku říznu ji vejpůl a obkreslím na plech a na vyjiskřovačce mi to chlapík vyřeže,pak to pozinkuju černým zinkem a složím.Ale řeknu vám pro tři kila bych se na to mohl vy.....,abych se furt někoho doprošoval :wink:
Tři kila mi v dnešní době přijdou akorát,ale taky záleží na tom zdali je to už stříknutý nebo nějak ošetřený nebo ne
Obrázek

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 15. 11. 2007 21:36

DVORIS píše: Nevím proč tu furt řešíte posraný tři kila,to jste taskový socky?Já se do toho budu pouštět taky,šablonu nemám.Ale vemu starou vyhaslou dálkovku říznu ji vejpůl a obkreslím na plech a na vyjiskřovačce mi to chlapík vyřeže,pak to pozinkuju černým zinkem a složím.Ale řeknu vám pro tři kila bych se na to mohl vy.....,abych se furt někoho doprošoval :wink:
Tři kila mi v dnešní době přijdou akorát,ale taky záleží na tom zdali je to už stříknutý nebo nějak ošetřený nebo ne
Řeknu ti to takhle ty socko :) Nevim jestli stojí za to dát 300 za kusy plechu a srát se s tim, než koupit raději hotový světla za 5000 a nebudu s tím mít žádný sraní :wink: Tyhle plechy beru jen jako nutný zlo k tomu abych měl to co chci...tudíž ve zkratce : Srovnávám pohodlnost za 5 litrů se sraním za 300. Jednou už jsem to dělal a vim že to sraní je...

Jinak socka jsem...kdybych nebyl, jezdim 535dT M-Paket :wink:

DVORIS

Příspěvek od DVORIS » 15. 11. 2007 21:42

Tweety píše:
DVORIS píše: Nevím proč tu furt řešíte posraný tři kila,to jste taskový socky?Já se do toho budu pouštět taky,šablonu nemám.Ale vemu starou vyhaslou dálkovku říznu ji vejpůl a obkreslím na plech a na vyjiskřovačce mi to chlapík vyřeže,pak to pozinkuju černým zinkem a složím.Ale řeknu vám pro tři kila bych se na to mohl vy.....,abych se furt někoho doprošoval :wink:
Řeknu ti to takhle ty socko :) Nevim jestli stojí za to dát 300 za kusy plechu a srát se s tim, než koupit raději hotový světla za 5000 a nebudu s tím mít žádný sraní :wink: Tyhle plechy beru jen jako nutný zlo k tomu abych měl to co chci...tudíž ve zkratce : Srovnávám pohodlnost za 5 litrů se sraním za 300. Jednou už jsem to dělal a vim že to sraní je...

Jinak socka jsem...kdybych nebyl, jezdim 535dT M-Paket :wink:
Se nečerti :wink: nemyslel jsem to zle,jen mě přijde zase líto vyhodit pět klacků za sice origo tmavý Helly když si to v klidu zrobím sám,taky netrpím nouzí,ale prostě mi přijde těch pěti tisíc co za použitý lampy někteří chtějí dost peněz,nehledě na to že jsem jedny doma udělaný lampy viděl a vypadalo to hodně slušně :wink:
Obrázek

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 15. 11. 2007 21:45

Já na to koukám asi z jinýho pohledu teda. Za socku se rozhodně nepovažuju. :twisted: Já už jsem si jedny černý bosche dělal a teď mám šablonu, která je kopie originálu a udělat to z plechu podle tý šablony je práce na pár minut. Záleží na tom, jaký má kdo možnosti a jak hodně nebo málo má levý ruce. :lol: Já mám plech zadáčo a není to žádná hrozná práce, tak nevidím důvod za to dávat 300Kč. Navíc si ty šablony udělám rád sám, jednak mě to baví a vím, že to bude tak jak chci, toť vše. Kdybych měl ruce levý, tak dám 300Kč a nebudu to dál řešit. Ale jak už jsem psal, každej svýho štěstí strůjce, takže ať si to každej udělá jak chce. Kdyby někdo chtěl tu šablonu, není problém, pošlu jí na mail. :twisted:
E30 340ic V8 6q- EX

Odpovědět