poradte prosim otocil jsem e30 na bok
no ja to nejdriv vsechno precetl ... takze sem se pripravil na nejakou neskutecnost ..... po docteni posledniho pripevku na strane 3 sem si to pustil
ale ty wole .... tohle je fakt moc to sem necekal ani po ty priprave ... kam to chtel proboha jako vracet ?
je to pro tebe tvrda skola, ale priste uz alespon takovou kravinu neudelas ...
hodne stesti s dalsim autem
ale ty wole .... tohle je fakt moc to sem necekal ani po ty priprave ... kam to chtel proboha jako vracet ?
je to pro tebe tvrda skola, ale priste uz alespon takovou kravinu neudelas ...
hodne stesti s dalsim autem
Einmall mercedes immer BMW
felicia 1,6 slx ;p -> mercedes Benz 300CE --> E30 318i --> E46 330Ci M-packet II & E30 318 IS
felicia 1,6 slx ;p -> mercedes Benz 300CE --> E30 318i --> E46 330Ci M-packet II & E30 318 IS
v
mam papiry 4 roky,bylo to moje druhe auto a mel jsem ho ani ne rok,ale ja jsem s tim autem dychal,zkouseli jsme to tam nekolikrat a pokazde to vyslo,toto bylo jasne ze nevyjde ja jak jsem videl jak jede rychle tak uz jsem to videl na strese,nevim co si myslel,ale kokot jsem to mate pravdu.Zkouseli jsme to i na letisti ale to bylo ze zkusenejsim ridicem a na vetsim place a v pohode.jsem jantar jitrnica vsechno mozne ale jsme mladi a hloupy,chci zpet sve bawo!!!chci po nem za to 14 000,-castecnou vinu beru na sebe.priste to uz v zivote nikdy neudelam,nepujcim auto uz nikdy nikomu po tehle zkusenosti,jinak jam mam najezden dost v radech tisicich kilometru mozna i desetitisice,vim co a jak.Zvlast s tak silnym autem,vim co se s tim da delat.ale na na takovem miste proboha a v takove rychlosti,chtel se proste predvset zamachrovat a takhle si vydelal,muze byt rad ze se mu nic nestalo.JSME PICE KOKOTI A NEZASLOUZIME SI RIDIT ANI KONA.
Re: v
No M10 ma kurevskou silu jestli mas ridicak ctyri roky tak to me poser .....AdamS píše:.Zvlast s tak silnym autem.

Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA
Re: v
LOLAdamS píše:mam papiry 4 roky

Tak prečo si na superkamaráta nezamával a nepovedal mu že je kokot a má vystúpiť z auta? Asi bola vysoká hladina z adrenalinu a nadšenie z podareného superracing videa ktoré ste chceli poslať do Bestmotoringu, že?AdamS píše:toto bylo jasne ze nevyjde ja jak jsem videl jak jede rychle tak uz jsem to videl na strese

Včera by ti stačilo ešte 10... zajtra nám sem kľudne napíš, že po ňom chceš 20 a že sa na teba i tak vysral, lebo ti nič nedáAdamS píše:chci po nem za to 14 000,-castecnou vinu beru na sebe.

Typíčo, ty si umelecAdamS píše:jinak jam mam najezden dost v radech tisicich kilometru mozna i desetitisice,vim co a jak.

OMFG to si ma zložil, som na kolenách a prosím o odpustenie!AdamS píše:Zvlast s tak silnym autem,vim co se s tim da delat.

BTW tie 4 roky si jazdil 8011-kou Zetor Crystal?

Naposledy upravil(a) SlimShady dne 17. 01. 2007 10:05, celkem upraveno 1 x.
Faszom a seggedbe verem te buzi