Martan325 píše:To ondra-m:když máš E24jako kámoš,tak si rozmyslíš,jestli auto necháš přes zimu spát a koupíš si k tomu e28 se kterou se taky vyblbneš a seš v klidu.Já osobně mám M-technika a taky si ho radši uklidím,než bych ho kurvil o zimě.Nehledě na 2,5 litr ze zadním pohonem to není v zimě moc ok.A tomu Seatu co Mám to zas tak nevadí,když už je tak zrezlej

synku z brniska...asi nevíš koho jsi teď citoval... :

, ale to je celkem fuk téma je jiné. Já osobně si myslím že je to věc každého uživatele BMW jestli schovat nebo jezdit . Je pravda že z "bafkem" je na sněhu větší sranda než s předním náhonem a né každý to zvládne , takže kdo chce ať jezdí v zimě či v létě , na sněhu , na mokru, na suchu , v blátě ,po poušti, v lese atd. ale důležité bude svůj stroj na zimu připravit a ošetřovat tak aby opravdu za jednu zimu nezrezavěl,neshnil atd

. Teď mám svoje BMW e21 pro zábavu a na slunečné víkendové projížďky a taky pro to že už jich u nás moc nejezdí a tak prostě do soli nevyrazim . Ale všechy své předchozí BMW jsem před zimou neušetřil , používal jsem je na každodenní provoz a taky jsem si někdy to "zadní hrabání" užil , takže tak...

.e30 1.8i M40 ex , e301.8iM40 ex , e28 525e ex , e30 316i M40 ex , e21 318M10 ex e12 528 i new e23 728i