Matyas a Ondra_m v TUNING MAGAZINE!!!!
No, a pak verte necemu, co je napsano v novinach... 

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

-) maji to v oficiálních výsledkách, jinak V6 supra neni můj popel. Nevim co je na tom článku špatné ?? co o tom asi chcete psát ?
Naposledy upravil(a) Luka dne 30. 06. 2005 07:43, celkem upraveno 1 x.
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
maji to napsané v oficiálních výsledcích -(Matyas píše:a co teprv měduska píše:..." Druhé se umístilo také BMW, překvapivě s motorizací "jen" 1.8l "
toto me celkem pobavilo:)
10 Vaněk Matyáš BMW E30 318i 86 45 45 43 2. místo
Jinak poznámku o kaldovi si doplnil šéfredaktor sám -(
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
ale pokud chceš psát do tuning časopisu , tak by sis měl na místě ověřit co tam má za motor...........tos tomu fakt věřil že 318i jede bokem takovymhle zpusobem????????????????Luka píše:maji to napsané v oficiálních výsledcích -(Matyas píše:a co teprv měduska píše:..." Druhé se umístilo také BMW, překvapivě s motorizací "jen" 1.8l "
toto me celkem pobavilo:)
a pokud si vařil z "vody" a vubec si tam nebyl..........to je jako bys psal recenzi na auto, ktery si v nejlepšim viděl jen na fotkách.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Lukas-e21 píše:ale pokud chceš psát do tuning časopisu , tak by sis měl na místě ověřit co tam má za motor...........tos tomu fakt věřil že 318i jede bokem takovymhle zpusobem????????????????Luka píše:maji to napsané v oficiálních výsledcích -(Matyas píše: a co teprv mě
a pokud si vařil z "vody" a vubec si tam nebyl..........to je jako bys psal recenzi na auto, ktery si v nejlepšim viděl jen na fotkách.
a nebo by pořadatelé mohli v oficiálních výsledcích psát pravdu že

Hele taky jsem se divil

Neumím si představit že by pořadatelé a nebo dokonce závodníci

Vědět to při psaní hned bych jim to vytkl

Tolik povyku za to že jsem nascenoval

BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
sorry,a le tohle neberu, pokud jsi tam byl, moh ses na to auto kouknout, vzhledem k tomu, že ej to auto 318i tak nikdo neřešil, co je pod kapotou. Ondra_m ma 2.5L.............
takže příště si to nejdřiv ověř. nebo na ten sraz jed a nečti jen oficiální výsledky.
takže příště si to nejdřiv ověř. nebo na ten sraz jed a nečti jen oficiální výsledky.
CHJO..... Nechápu tě, já jsem tam mohl vidět co jsem chtěl, ale oficiální výsledek je oficiální výsledek, to by mnělo být to naprosto bez chyb. Čerpá z něj mnoho jiných zdrojů a jak říkám tak uvést jinou motorizaci, to se nesmí stát.Lukas-e21 píše:sorry,a le tohle neberu, pokud jsi tam byl, moh ses na to auto kouknout, vzhledem k tomu, že ej to auto 318i tak nikdo neřešil, co je pod kapotou. Ondra_m ma 2.5L.............
Věř mně, jezdíme ČMPR a neumím si představit že bych napsal do přihlášky jinou motorizaci. Jinak až do konce jsem na podniku nebyl, před poslední sérií jsme odjeli. Zase můžeš namítat že jsem tam mněl být až do konce, ale vzhledem k tomu že mám časově velice .....náročné a nevyspitatelné zaměstnání musel jsem odjet. Pokud si myslíš že se tímhle živím tak věz že tím co za to dostanu nepokryju ani náklady na cestu, tak hloupě je nastavený tarif.
Původně ani tenhle článek být v časopise nebyl, ale orodoval jsem a chtěl jsem pořadatelům pomoct s propagací. A co z toho mám .... akorát mně tady urážíš a ukazuješ jak nic neumím. Spolehl jsem se na oficiální výsledky a konec. Ty mněl být pravdivé a ač mně motorizace překvapila
spolehl jsem se na informace v tomhle případě asi z nejoficiálnějších zdrojů.
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
ja tě neuražim, jen naražim na tu neprofesionalitu. tady nejde o naky rallye a spol. tady nikdo neřešil motorizace, upravy a spol. zrejme jen vzali přihlášky ktery vyplnili dle TP. Na zadnejch tuning srazech (pokud to neni rozdeleny púresne dle toho co mas pod kapotou- na sprintech) se nehraje na to co mas pod kapotou.
A mezi nami, pokud se vyskytujes na foru, tak si moh matyasovi poslat Sz a zeptat se ho na to co tam skutečně má za motor. Když, jak si sám přiznel, jsi měl pochybnosti.
A třeba za blbosti co se občas vyskytnou v TM, Roberta občas prudim, a on mi řekne at du prudit redaktora, že ten to psal, a je za ten článek zodpovědnej.
A mezi nami, pokud se vyskytujes na foru, tak si moh matyasovi poslat Sz a zeptat se ho na to co tam skutečně má za motor. Když, jak si sám přiznel, jsi měl pochybnosti.
A třeba za blbosti co se občas vyskytnou v TM, Roberta občas prudim, a on mi řekne at du prudit redaktora, že ten to psal, a je za ten článek zodpovědnej.
Hele jak říkám , toho klučinu neznám, nevím co má pod kapotou a pokud se kluci chtějí dostat na nějakou úroveň nemohou si tohle dovolit. Na co jiného se mám spolehnout než na oficiální výsledkovou listinu. Tímhle končím a nehodlám to už nijak rozvýjet, každý máme svou pravdu a stojíme si za ní ... znamená to že tu můžeme popsat 100000 stran fóra a bude to stále stejné. KONEC ZVONEC -)Lukas-e21 píše:ja tě neuražim, jen anražim na tu absolutní neprofesionalitu. tady nejde o naky rallye a spol. tady nikdo neřešil motorizace, upravy a spol. zrejme jen vazli přihlášky ktery vyplnili dle TP. Na zadnejch tuning srazech (pokud to neni rozdeleny púresne dle toho co mas pod kapotou) se nehraje na to co mas pod kapotou.
A mezi nami, pokud se vyskytujes na foru, tak si moh matyasovi poslat Sz a zeptat se ho na to co tam skutečně má za motor.

PS ukaž mně větší sraz kde se auta nedělí do kategorie podle motorizace -)))) I v lánově bylo několik skupin -)

BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
NA TÉTO STRÁNCE SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT DO PRVNÍHO ČESKÉHO DRIFTCHALENGE 29.5. 2005 POŘÁDANÉHO V RACING ARENĚ V SOSNOVÉ
POŠLETE PROSÍM E-MAIL NA ADRESU seven@sevenpromotion.cz NÁSLEDUJÍCÍ ÚDAJE:
JMÉNO - PŘIJMENÍ - TYP VOZU (ZNAČKA MODEL VÝKON) - SPZ - MOBILNÍ TELEFON
Listina se dela asi z prihlasky ze... a tam nic o motorizaci neni a co se matesa tyce, tak spravne uvedl 318i
POŠLETE PROSÍM E-MAIL NA ADRESU seven@sevenpromotion.cz NÁSLEDUJÍCÍ ÚDAJE:
JMÉNO - PŘIJMENÍ - TYP VOZU (ZNAČKA MODEL VÝKON) - SPZ - MOBILNÍ TELEFON
Listina se dela asi z prihlasky ze... a tam nic o motorizaci neni a co se matesa tyce, tak spravne uvedl 318i

B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

-
proc by se nerikalo? Akorat tady maji lidi radsi E30LOPOLO píše:Anonymous píše:Jo to máš pravdu,hold kvality je jak šafránu
To jo ... ja mel tu cest se seznamit ( a jeste budu ) jen s jednou co se da za kvalitni povazovat... kvalitnich 36stek je pochopitelne vic ale to tady se asi nahlas nerika, ze jo?