no ja myslim ze si z toho carefouru odjizdel slusne zadny zbesilosti akorat rada vracej blinkr.[CZ]Airwolf[OC] píše:coz by mne docela zajimal nazor tech co se mnou jeli v 318iS popr videli me ridit zvenku...zvlast kdyz to je ma prvni kara a jeste zacatecnik...akorat mam za sebou uz prvni varovani (Chrastany - pole) takze tech 980km co tam mam ted je cistych po Praze...
![]()
Bmw a new driver
Powered by iS...
- [CZ]Airwolf[OC]
no ten blinkr byl proto ze jsem myslel ze na prvni krizovatce doleva...akorat ona to byla az dalsiSlavisimo píše:no ja myslim ze si z toho carefouru odjizdel slusne zadny zbesilosti akorat rada vracej blinkr.[CZ]Airwolf[OC] píše:coz by mne docela zajimal nazor tech co se mnou jeli v 318iS popr videli me ridit zvenku...zvlast kdyz to je ma prvni kara a jeste zacatecnik...akorat mam za sebou uz prvni varovani (Chrastany - pole) takze tech 980km co tam mam ted je cistych po Praze...
![]()
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
no to sme prave resily proc si ho nevratil[CZ]Airwolf[OC] píše:no ten blinkr byl proto ze jsem myslel ze na prvni krizovatce doleva...akorat ona to byla az dalsiSlavisimo píše:no ja myslim ze si z toho carefouru odjizdel slusne zadny zbesilosti akorat rada vracej blinkr.[CZ]Airwolf[OC] píše:coz by mne docela zajimal nazor tech co se mnou jeli v 318iS popr videli me ridit zvenku...zvlast kdyz to je ma prvni kara a jeste zacatecnik...akorat mam za sebou uz prvni varovani (Chrastany - pole) takze tech 980km co tam mam ted je cistych po Praze...
![]()
Powered by iS...
-
Jasper[Cz]
ti dam GTiJasper[Cz] píše:carefour na andelu? tak az vas tam predjede cerne nablejskane GTi, tak to jsem byl ja.... parkuju ale naproti) Jo a jinak k ty debate.... ten kdo si mysli ze zacinat na bmw 3xx a zacinat na facku je to samy, tak asi potrebuje nejakou tu prvni bouracku zazit, aby se trochu probral.....
Powered by iS...
Mne se libi, jak tu kazdej vi, o cem mluvi... Ze ve facku je to o necem jinym nez v E30 je jasny, a to at uz co do jizdy, vykonu a jizdnich vlastnosti, tak i co do toho bourani. Ale nechapu souvislost. Prijde mi, ze se tu mele jedno pres druhy.Jasper[Cz] píše:carefour na andelu? tak az vas tam predjede cerne nablejskane GTi, tak to jsem byl ja.... parkuju ale naproti) Jo a jinak k ty debate.... ten kdo si mysli ze zacinat na bmw 3xx a zacinat na facku je to samy, tak asi potrebuje nejakou tu prvni bouracku zazit, aby se trochu probral.....
Celkove souhlasim asi tak v tom, ze mladej ridic = potencialni nerizena strela, ktera ma predpoklad ztraty pudu sebezachovy a toho, ze pojede jak magor. Nicmene kdyz je clovek ROZUMNEJ, tak nevidim duvod, proc by 325i nemohla bejt prvni auto?
E39 535i sedan
-
jasper@tiscali.cz
-
Návštěvník
Mohla, ale zrychleni a zkusenosti jsou dost, opakuji dost propojeny.... v silnym aute bez zkusenosi... sebevrazda. ikdyz nekdo jako FX muze byt svetlou vyjimkou. JInak moje prvni auto sice neni z dnesniho fora a z tohoto soudku... byla to fiesta xr2i 130 koni a netrvalo ani pul roku a byla bez predku
) proste se clovek chce cas od casu ukazat a kdyz nejsou zkusennosti s kritickejma okamzikama, tak to dopada spatne (a cas od casu se chce ukazat i ten nejukaznenejsi ridic....)
debata se zase přesunula trochu jinam
každopádně i kdyby si v 18 koupil lambo a budeš rozumnej,nevidim důvod proč se v něm rozbít,je to jen o tom co máš v hlavě,a to moc mladých řidičů nemá,hlavně já jsem si po tom všem co se mi už na silnici stalo vytvořil zdravej respekt k autu,můžeš si tisíckrát myslet jak jsi dobrý řidič a mít to těžce v paži a pak se ti něco stane a neuděláš ani prd,protože nevíš co...vlastní zkušenost,naštěstí,klepu na zuby jak divej,jsem neměl nehodu už dlouho
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
ano, presne o tomto sa bavime. Lebo vacsinou, a sami to pozname z minulosti, mladi sme vsetci majstri sveta a vsetkym treba ukazat nasu dokonalostRobertV píše:...je to jen o tom co máš v hlavě,a to moc mladých řidičů nemá....můžeš si tisíckrát myslet jak jsi dobrý řidič a mít to těžce v paži a pak se ti něco stane a neuděláš ani prd,protože nevíš co...
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Pekny....
Ale znam spoustu lidi, co hlavne ze maj pod autem modry podviceni a z kazdych svetel se rozjizdeji stylem hlavne musim predjet toho co stoji vedle me... Ale kdyz pak i ten druhej se nechce dat a za chvili uz se pres mesto leti pekym fofrem tak mi ver ze to neni moc dobrej pocit jet jako spolujezdec...
Ale znam spoustu lidi, co hlavne ze maj pod autem modry podviceni a z kazdych svetel se rozjizdeji stylem hlavne musim predjet toho co stoji vedle me... Ale kdyz pak i ten druhej se nechce dat a za chvili uz se pres mesto leti pekym fofrem tak mi ver ze to neni moc dobrej pocit jet jako spolujezdec...
To je pravda... Nastesti co znam lidi z fora, tak vetsinou jsou rozumni. Bud z toho uz vyrostli, nebo to jenom nevidim, nevim. Na Alberta se budu snazit vychovne zapusobitMax-Max píše:ano, presne o tomto sa bavime. Lebo vacsinou, a sami to pozname z minulosti, mladi sme vsetci majstri sveta a vsetkym treba ukazat nasu dokonalostRobertV píše:...je to jen o tom co máš v hlavě,a to moc mladých řidičů nemá....můžeš si tisíckrát myslet jak jsi dobrý řidič a mít to těžce v paži a pak se ti něco stane a neuděláš ani prd,protože nevíš co...
E39 535i sedan