Většinou se taky poutám, ale občas, když se jen tak sám projíždím, tak ne, trošku mi ty pásy vaděj

jsem na tom stejněEred_Mithrin píše:Po zasednuti do auta mam takovej ritual - nastartovat, pripoutat, rozsvitit...) A to i kdyz jedu jen preparkovat pred barak.
Kdyz jedu bez pasu, mam desne divnej pocit (jako vetsina z vas), takze kdyz nahodou zapomenu, behem jizdy me to trkne. Nepoutam se kvuli cajtum, ale hlavne kvuli sobe. Stejne tak vyzaduji od spolucestujicich, aby se poutali, jinak se nerozjizdim.
A s tema svetlama... chci bejt videt, takze i kdyz automaticky zapinam svetla pri svem ritualu, pri par popojetych metrech opet kontroluji rozsvicena svetla.
A jak dlouho hřeješ ráno motor než vyjedeš?Tony píše:Víš jaká je ráno zima?! A co rádio? Přece se nepotáhnu s walkmanem, nebo jak se to píše (hlavně žádnýho nemám-škoda peněz, radši bych to vrazil do autabiker píše:ty jezdis 500m autem?Tony píše:Vždycky, i když jezdim denně 500m po hlavní do školy. Mam to zažitý, kdyžb nemám pás cítim se jako bych jel s otevřenýma dveřma. Párkrát se mi stalo že sem si ve škole, bo v hospodě sednul a šáhnul sem si za levý rameno...) A co kdybych pak někam chtěl jet? Nebo dokonce potřeboval? přece si nejdřív nepudu pro auto...
A co ranní cigaretka (dřív) přece nebudu stát v davu před vchodem když můžu sedět v autě, v teple (dle možnosti si přitápět) a poslouchat rádio... A navíc jak sem psal, je to po hlavní (frekventovaný), po který bych musel jinak jít pěšky a víš jak bych se nadejchal těch vejfukových plynů?
Je to drahý, je to vyhazování peněz, je to možná MOŽNÁ zbytečný, ale to posloucham už od našich. A hlavně - to říkam i jim - ty peníze sem si vydělal tak si je i utratím
A za permanentku na autobus to nebude