Skoda tedy,ze si k nam ze zahranici nikdo neprijede koupit auto nebo jsou to aspon jen nahody pro naky raritky a to ze 100% puvodem.Vzdyt jsou tady ceny super,tak kde je problem?
Kazdej kdo daval jakekoliv auto do puvodniho stavu vi co to obnasi/cas a penize/ a taky vi ze 99% aut tady z CR uz do puvodniho stavu ani nejde dat z duvodu HUSTOTUNIGPICO.
Proste ty M3 z cenou urvaly a bud na to nekdo ma nebo ne.
Mám možnost koupit dvě originál kastle bmw e30 m3, dokonce v jedné závodní motor 2,5 evo a sekvenční převodovka, budíky digi atd... no jak to bývalo na DTM v první sezoně, jinak je to vlastně holé a dost vybydlené, rezavé ne, v obou autech je rám, jezdili v roce 92 nějaké závody. Cena ? Mám nabídnout nechci přestřelit a nechci ani podcenit, ale těžko určit cenu ??? Máte někdo představu, jakou cenu nabídnout ? abych nebyl za blbce...
Pekne, něco podobného jsme taky jednou resili, ne teda u M3.. Spis bych se ho ptal na jeho predstavu o cene.. Vetsinou to je tak, ze stejne bude chtit vic.. Jinak preju hodne zdaru! Jednou za cas se objevi na Mobil.de Integralle gruppo A na original papirech s SPZ z TO !!! To by se mi libilo taky.. Ale jedine co si ještě za svůj život poridim je Subo 22b at ma E30 nejakyho "treningace"
Druhá věc je to, že to jsou závodní věci, které stojí jiné peníze. Záleží v jakém to je stavu, jak moc "opotřebované" a kolik věcí je tam opravdu origo atd. Jestli ten motor deset let nejel, tak je stejně na rozborku. Zaleží jestli ta kastla je vyrámováná jako opravdu origo DTM, nebo to je prostě kastle s rámem... Něco na prodej bylo na E30.de před časem a vyrámovaná kastle tam byla nějak kolem kila, ale jediny co na ní bylo bylo, tak zadní blatníky a sloupek, jinak holota plech.
Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ
Tak jsem utřel, zase nic, zlatá rybko ... auta už jsou prodaný do Prahy !! prý z toho bude profesionální renovace a cena nakonec 1 celá, za obě auta + nějaký věci k tomu. Auta odjezdili origo sezonu DTM, než přišla nějaká změna, pak si je vzal na začátku devadesátých tady někdo na závody, viděl jsem fota, sponzora dělala česká společnost Kaučuk a BVV něco odjel, zhuntil jedno, zhuntil druhý a dojezdilo se