PROC?????
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Jsou lidi, který by si koupili Omegu i kdyby vejfuck stál 20000 .- a jsou lidi, kteří si koupí E30 a koupili by jí i za dvojnásobek.. Tak se na to koukej.. Neříkej, co je lepší horší.. Tady je to o srdci. Odmítl jsem spoustu aut, protože od 15 chci E30.. Je mi jedno, že je to starý a že se to někomu nelíbí 

Mno asi tak, vzdyt spousta lidi tady uz E30 nema, nekteri maji E39, jini uplne jina auta (Gerox, Slim, ja... i DC jezdi denne necim jinym nez E30)... Proste nechapu, proc na to narazis, lidi tady maji E30 radi a mit rad cokoliv je defakto iracionalni
Idealne by totiz kazdej mel jezdit sockou, to je nejrozumnejsi. Jezdil bys sockou? 

E39 535i sedan
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Anonyme, přhlaš se prosím.. Já se za svoje názory taky nestydím. Klidně řeknu, že R19 1,8 16V nejede o moc hůř než 325 a že nový Punto 1,2 16V není úplná mrdka. Předjete to běžné 1,8, dal s tím i Octávku 2,0, brzdí to jako prase, a sedí to velice slušně, kyvné zadní nápravy apod.. Hele jak se na mne teď vrhnou..
A DC se mi bude smát.
A DC se mi bude smát.

No ten rencek19 fakt nejede spatne, ale musi byt v dobrym stavu... Znam par totalne vyrachtanejch a ty teda nejedou ani nahodoubmwm3 píše:Anonyme, přhlaš se prosím.. Já se za svoje názory taky nestydím. Klidně řeknu, že R19 1,8 16V nejede o moc hůř než 325 a že nový Punto 1,2 16V není úplná mrdka. Předjete to běžné 1,8, dal s tím i Octávku 2,0, brzdí to jako prase, a sedí to velice slušně, kyvné zadní nápravy apod.. Hele jak se na mne teď vrhnou..
A DC se mi bude smát.
E39 535i sedan
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Fx píše: No ten rencek19 fakt nejede spatne, ale musi byt v dobrym stavu... Znam par totalne vyrachtanejch a ty teda nejedou ani nahodou

Kdybych v tom Puntu toho tolik nenajel, tak tomu nevěřím. Ital = mrdka. Punto?? Na to jsem se ani nekoukl, prostě Italskej mrňavej křáp, ale tohle se fakt povedlo, ten kluk ty Fiaty opravoval v origo servisu léta a řekl, že tohle se jediný povedlo a ještě 1,8 HGT 130 Psů, lehká kastle..
-
Aby to nebyla voda na tvůj mlejn!athlon_137 píše:2 Anonymní ANONYM: nebud srab a prihlas se

Néé prdel, mě to taky štve.

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

nechte ho bejt...at se mu libi omega...takovej Lotus omega bych bral taky...ale ne proto ze to je omega nebo nevimco...
zadni nahod a hodne psů....nic vic u me nehraje roli...
...a pokud se skudka rozhodne pro neco takovyho (doufam ze ne)...a bude to stat za to (doufam ze ne) a ja budu mit na to prachy (doufam ze jo) tak si ji klidne koupim (doufam ze ne) pokud to bude slusne litat...
sx-a jsem kupoval jen a jen proto ze je zadohrab a ze relativne levni peniz ti zahraje fakt hodne muziky...a po 8 letech jezdeni s bavorakem me uz do dalsi e30 fakt nechtelo...o zbylych bavcich radis nechci mluvit...
...snad jednou 540i...nevimanezajimemejakycislo...ta pred tim co se prodava ted...
ale jinak asi zadnej jinej bavorak mit nebudu...
zadni nahod a hodne psů....nic vic u me nehraje roli...
...a pokud se skudka rozhodne pro neco takovyho (doufam ze ne)...a bude to stat za to (doufam ze ne) a ja budu mit na to prachy (doufam ze jo) tak si ji klidne koupim (doufam ze ne) pokud to bude slusne litat...

sx-a jsem kupoval jen a jen proto ze je zadohrab a ze relativne levni peniz ti zahraje fakt hodne muziky...a po 8 letech jezdeni s bavorakem me uz do dalsi e30 fakt nechtelo...o zbylych bavcich radis nechci mluvit...
...snad jednou 540i...nevimanezajimemejakycislo...ta pred tim co se prodava ted...

ale jinak asi zadnej jinej bavorak mit nebudu...