Občas měří před pumpou Esso směr Praha. Stojí schovaní v protihlukových barierách a vybíraj to na pumpě...paveld píše: Coze?Kde na D5 meri?
Tak pozóóór

no ja je tam videl merit jednou za celej svuj zivot... a pak jeste jednou pred sjezdem na plzen/ejpovice taky smer praha...ale to byli videt, ze jsem v poho zbrzdil z cestovni 180kyAlex_78 píše:Občas měří před pumpou Esso směr Praha. Stojí schovaní v protihlukových barierách a vybíraj to na pumpě...paveld píše: Coze?Kde na D5 meri?
Tak pozóóór
no ja po D5 jezdim taky celkem pravidelne uz dobry 3 roky nejmin a nikdy jsem si zadny takovy hlidky nevsiml... ale je fakt ze moje cestovni rychlost bejva kolem 140-150ti, vic jen obcas... ale dik za infoAlex_78 píše:Občas měří před pumpou Esso směr Praha. Stojí schovaní v protihlukových barierách a vybíraj to na pumpě...paveld píše: Coze?Kde na D5 meri?
Tak pozóóór
to by melageorg píše:Zkoušel jsem E39 528iT a na rovině 230 km/h tachometrových takže skutečná bude míň, možná kdybych jí dál trápil tak by něco víc dala, nevim.
já ji nechci trápit, přeci jen má už něco zasebouHanzz píše:to by melageorg píše:Zkoušel jsem E39 528iT a na rovině 230 km/h tachometrových takže skutečná bude míň, možná kdybych jí dál trápil tak by něco víc dala, nevim.
Hezky pekne, no tak to tam ted muzes hupnout aspon nejakyho vanoseVenelin píše:No taky bych měl jeden příspěvek...
S e36 m40 318 od karlovejch varů do plzně 185 km/h... ale podívejte se sami jak to dopadlo...
http://venelin.rajce.idnes.cz/Moje_EX/#album