E46 318 ci-po autoškole

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
BMWHanz

Příspěvek od BMWHanz » 29. 03. 2012 09:49

mezi tuzingare? :lol: ty me normalne kazdym prispevkem prekvapujes vic a vic. dej mi teda priklad meho tuzingu. to by me fakt zajimalo.
ty si zrejme vystudoval psychologii, ze kazdeho dokazes tak presne odhadnout pres internet kdyz si ho nikdy nevidel. furt meles dokola jedno a to sami. zacinas s tim byt docela nudny a otravny. ze zacatku to byla sranda, ale ted me uz ty tvoje reci nak neberou :wink:

aula: no ja prave taky proto by me zajimalo, co naseho vrchiho vseveda na tom zase drazdi, nebo jestli mu stara nedala a potrebuje si zas do nekoho aspon rejpnout :wink:

PÁREK

Příspěvek od PÁREK » 29. 03. 2012 09:52

nech ho. Venca je tvrdohlav:-) Recma ho nedostanes...
Obrázek

Venca

Příspěvek od Venca » 29. 03. 2012 09:53

aula píše:No píše, že v roce 2008 udělal papíry a pak půl roku neřídil. Co dělal do dnes nikde neuvádí. Nikde nevidím rozpor.
Ne?

.

Venca

Příspěvek od Venca » 29. 03. 2012 09:57

BMWHanz píše:mezi tuzingare? :lol: ty me normalne kazdym prispevkem prekvapujes vic a vic. dej mi teda priklad meho tuzingu. to by me fakt zajimalo.
ty si zrejme vystudoval psychologii, ze kazdeho dokazes tak presne odhadnout pres internet kdyz si ho nikdy nevidel. furt meles dokola jedno a to sami. zacinas s tim byt docela nudny a otravny. ze zacatku to byla sranda, ale ted me uz ty tvoje reci nak neberou :wink:

aula: no ja prave taky proto by me zajimalo, co naseho vrchiho vseveda na tom zase drazdi, nebo jestli mu stara nedala a potrebuje si zas do nekoho aspon rejpnout :wink:
Jo, patříš mezi tuzingáře.
Nabastlenej odpor na teplotní čidlo jsi tu obhajoval, sice pod nickem O_o, ale porád Štekl, porád...
Pamatuju se tvý blafy o zkrouceným kardanu po demontáži - automechanik - machýrek, co?

Žádnou psychologii nemusím studovat, abych poznal, kdo je vymetenej.

:lol:

alkaba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alkaba » 29. 03. 2012 10:34

Venca si hraje na detektiva? Jak kdyby to sakra nebylo jedno kdy udělal řidičák a kdy ne, slušně se zeptal a ty tu z něho děláš bůh ví co. Myslel jsem, že fórum je o tom abychom si poradili... Toto mi připadá jako kdybys jen hledal důvod se hádat a ještě se chováš, jak kdyby jsi sežral všechnu moudrost světa :) Ale podle tebe asi budu taky jen mladý blbý tuzingář :) Nedělej předsudky a nehaž všechny do jednoho pytle...
BMW E30 320i Turbo
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i

Jednou tříca, pořád tříca...

Obrázek Instagram (ECU Garage CZ)
Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi

Venca

Příspěvek od Venca » 29. 03. 2012 10:45

alkaba píše:Venca si hraje na detektiva? Jak kdyby to sakra nebylo jedno kdy udělal řidičák a kdy ne, slušně se zeptal a ty tu z něho děláš bůh ví co. Myslel jsem, že fórum je o tom abychom si poradili... Toto mi připadá jako kdybys jen hledal důvod se hádat a ještě se chováš, jak kdyby jsi sežral všechnu moudrost světa :) Ale podle tebe asi budu taky jen mladý blbý tuzingář :) Nedělej předsudky a nehaž všechny do jednoho pytle...
No, seš taky dobrej bavič..
To jsem jen mrknul jedním okem, ty 10-denní majiteli....

:twisted:

hulda

Příspěvek od hulda » 29. 03. 2012 10:47

alkaba píše: a nehaž všechny do jednoho pytle...
prakticky vzato, všichni jsme z pytle :lol: :lol: Teoreticky a principiálně je to jeden a ten samý pytel :D :D
Obrázek

BMWHanz

Příspěvek od BMWHanz » 29. 03. 2012 10:55

ty tu ale vytahujes veci co jsou 4 roky stary a kazdy na to ma jiny nazor.
odpor funguje teoreticky s praxi to je trosku jinak, ale o tom se s tebou nebudu hadat
ano skutecne na starsich autech co mely kardan natvrdo, napr Fiat 126 sport (nejsem si ted uplne jisty jestli to je presne tendle typ) tak tem se pri povoleni zkroutil kardan, stari, unava materialu atd. ale to ty bohuzel nemuzes vedet protoze si to nikdy nedelal. tak nerikej veci o kterych nic nevis a podle tveho mineni se to proste nemuze stat. ono se to totiz stat muze :lol:
automechanik nejsem, akorat fanda a zeptej se kluku co me znaji. za machyrka se nepovazuju a myslim ze ani oni me za nej nepovazujou. akorat tady patrim mezi par lidi co te maji apsolutne v prdeli a nedela mi problem se s tebou o neco prit.
ty ses proste tady nejvetsi kapo a vsichni se z tebe poserou co? musim te uvest v omyl. stejne jako me si tady ukradenej, tak dalsi sposty lidi tu z tebe maji akorat prdel protoze vi ze mas nejspis naky komplex, ktery si tu lecis. a nejvic na mladych klukach. nemuzes se chovat jak ostatni starsi chlapi co tu jsou? nepamatuju si za posledni obdobi, ze by si tu napsal neco smysluplnyho aniz bys do nekoho rejpal. cos ty kdy udelal na aute krome doliti vody do ostrikovacu? pro me ses akorat chlap s krizi stredniho veku co je nasranej na ostatni kuli tomu, ze ma naky problem. vsechny tu poucujes, ale sam by ses mel podivat na to co tady pises. kdyz prekonas svoji jesitnost a podrobne si ty svoje prispevky prostudujes, tak se za nektery pitomosti cos napsal budes mlatit hlavou o zed.
nepredpokladam, ze si neco z toho vemes k srdci, ale ikdyby jen trochu, tak to bude pokrok.
ted tu dal muzes resit jak to teda je s tim ridicakem a doufam, ze az to vyresis tak to zlevni ty vajicka jak psal Albert :wink:
¨
Jo jinak e46 318i döstacujici pro kluka s cerstvym ridicakem. Motor dobry, chce to dodrzovat servis, jak u vsech. kupecko pekny, ale po par vyletech ho prodas a koupis sedana nebo kombika. je to z vlastni zkusenosti :wink:
Naposledy upravil(a) BMWHanz dne 29. 03. 2012 10:58, celkem upraveno 1 x.

PÁREK

Příspěvek od PÁREK » 29. 03. 2012 10:56

ne jsou tady dva pytle:

a) my tuneri, tuzeri, punkuci, emari, debilove a blbci (spatni)
b) Venca (dobri)
Obrázek

Venca

Příspěvek od Venca » 29. 03. 2012 10:59

BMWHanz píše:ty tu ale vytahujes veci co jsou 4 roky stary a kazdy na to ma jiny nazor.
odpor funguje teoreticky s praxi to je trosku jinak, ale o tom se s tebou nebudu hadat
ano skutecne na starsich autech co mely kardan natvrdo, napr Fiat 126 sport (nejsem si ted uplne jisty jestli to je presne tendle typ) tak tem se pri povoleni zkroutil kardan, stari, unava materialu atd. ale to ty bohuzel nemuzes vedet protoze si to nikdy nedelal. tak nerikej veci o kterych nic nevis a podle tveho mineni se to proste nemuze stat. ono se to totiz stat muze :lol:
automechanik nejsem, akorat fanda a zeptej se kluku co me znaji. za machyrka se nepovazuju a myslim ze ani oni me za nej nepovazujou. akorat tady patrim mezi par lidi co te maji apsolutne v prdeli a nedela mi problem se s tebou o neco prit.
ty ses proste tady nejvetsi kapo a vsichni se z tebe poserou co? musim te uvest v omyl. stejne jako me si tady ukradenej, tak dalsi sposty lidi tu z tebe maji akorat prdel protoze vi ze mas nejspis naky komplex, ktery si tu lecis. a nejvic na mladych klukach. nemuzes se chovat jak ostatni starsi chlapi co tu jsou? nepamatuju si za posledni obdobi, ze by si tu napsal neco smysluplnyho aniz bys do nekoho rejpal. cos ty kdy udelal na aute krome doliti vody do ostrikovacu? pro me ses akorat chlap s krizi stredniho veku co je nasranej na ostatni kuli tomu, ze ma naky problem. vsechny tu poucujes, ale sam by ses mel podivat na to co tady pises. kdyz prekonas svoji jesitnost a podrobne si ty svoje prispevky prostudujes, tak se za nektery pitomosti cos napsal budes mlatit hlavou o zed.
nepredpokladam, ze si neco z toho vemes k srdci, ale ikdyby jen trochu, tak to bude pokrok.
ted tu dal muzes resit jak to teda je s tim ridicakem a doufam, ze az to vyresis tak to zlevni ty vajicka jak psal Albert :wink:
:lol: :lol: :lol:

Jo jo, ty kardany... :twisted:
Stálej pacient, stálej....

:lol:

BMWHanz

Příspěvek od BMWHanz » 29. 03. 2012 11:07

jo presne takovou odpoved jsem cekal. :lol: ses marnej kluku to uz je zraly na psychologa :wink:

Venca

Příspěvek od Venca » 29. 03. 2012 11:13

BMWHanz píše:jo presne takovou odpoved jsem cekal. :lol: ses marnej kluku to uz je zraly na psychologa :wink:
Kardan se po demontáži nezkroutí.
Nemá proč.

Není každému dáno.....

:twisted:

aula
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aula » 29. 03. 2012 11:16

Venca píše:
aula píše:No píše, že v roce 2008 udělal papíry a pak půl roku neřídil. Co dělal do dnes nikde neuvádí. Nikde nevidím rozpor.
Ne?
Ne.

Aby diskuze měla smysl a někam se posunula, tak by možná bylo lepší uvést, kde vidíš rozpor ty.
325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella

BMWHanz

Příspěvek od BMWHanz » 29. 03. 2012 11:21

tak si to nakresli. treba to pochopis :wink:

Venca

Příspěvek od Venca » 29. 03. 2012 11:50

BMWHanz píše:tak si to nakresli. treba to pochopis :wink:
Jo nakresli....

Pan tuzi-guru mi poučí, co je kardan.
Asi jsem ho nikdy neviděl, natož abych ho měl v ruce, že....

Kardan se po demontáži z vozidla nemá proč kroutit. Nepůsobí na něj žádná síla, která by ho kroutit mohla.

Kardan se naopak může zkroutit během provozu při záběru, pokud je vyroben z nekvalitního materiálu nebo je přetížen (špatně dimenzován).

.

Venca

Příspěvek od Venca » 29. 03. 2012 12:01

aula píše:
Venca píše:
Ne?
Ne.

Aby diskuze měla smysl a někam se posunula, tak by možná bylo lepší uvést, kde vidíš rozpor ty.
1.

"..,udělal jsem si autoškolu a po autoškole jsem cc půl roku nejezdil,.."

To píše 26/3 2012.
--------
2.

"..Plánuju si koupit bmw e36 coupe,ale řidičák mám jen chvíli,a to doslova.."

A tohle napsal 10/5 2008.
--------
3.

Na dotaz "Půl roku po autoškole jsi nejezdil, jo...?"
- odpoví:
"..Jo nejezdil,tenkrát jsem musel tu autoškolu ukončit ze zdravotních důvodů.."

Dle 1. výroku dokončil autoškolu (bez uvedení data) a posléze půl roku nejezdil.
Logicky lze pochopit, že tedy od vyslovení 1. výroku 1/2 roku zpět dostal ŘP a dosud nejezdil.

Dle 2. výroku však získal řidičák krátce před 10/5 2008.

A podle jeho 3. výroku (odpovědi na moji otázku) pak tvrdí, že tenkrát (neurčeno kdy, lze se domnívat že v roce 2008-?) autoškolu ukončil ze zdravotních důvodů.

* * * * *

Všechno hraje, jo....?

:roll:

aula
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aula » 29. 03. 2012 12:03

Jak už jsem řekl, napiš v čem vidíš rozpor ty. Nemá cenu tu citovat neustále to samé.

Venca

Příspěvek od Venca » 29. 03. 2012 12:11

aula píše:Jak už jsem řekl, napiš v čem vidíš rozpor ty. Nemá cenu tu citovat neustále to samé.
Ano, pane inteligent.
Není tam žádný rozpor.
Máte pravdu - před půl rokem byl rok 2008....

A taky samozřejmě dostal papíry v roce 2008, ale autoškolu musel ukončit ze zdravotních důvodů.
To taky hraje, co...?

:roll:

Ještě buď tak hodnej, a zeptej se mi, kde že vidím rozpor...

...

aula
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aula » 29. 03. 2012 12:27

Ano v tomto máš pravdu. Já jen, že jsem se ptal na rozpor v té větě, kterou jsem uvedl a i tys jí pak citoval.

Co se týká toho získání papírů, tam rozpor je. Nelze přerušit autoškolu ze zdravotních důvodů a zároveň přesto získat papíry. To je snad jasné všem ne :lol:

BMWHanz

Příspěvek od BMWHanz » 29. 03. 2012 12:27

jo ty jeen puberte :lol: to je hrozny vid venco ta dnesni mladez :twisted:

Zamčeno