Sorry ale tohle auto fakt ne. Jednak je otřesný, za druhý je hrozný, za třetí kdybych měl 200k tak neřešim, jestli je dobrý koupit třicítku do 50 tisíc, ne ?Venca píše:Bejt tebou, vezmu pětidvéřovou Škodu Citygooou za 200 litrů na lízačku a máš klid.Pee píše:Jak píše Chvalda. Chtěl bych to jako sériovku, na bežný ježdění do školy, po Praze, na chatu, po republice (možná do zahraničí?), aby byla spolehlivá, hezká co se interiéru týče (v rámci mezí), zvenku aby nebyla úplně shnilá nebo poškrábaná a oťukaná.
S tou můžeš po republice, do zahraničí, na chatu, po městě Praze i do školy bez obav, že se ti něco podělá.
Bude spolehlivá, interér nepoškozenej, shnilá nebude a ani oťukaná.
Nebudeš mít problémy s emisními limity, STK, i hlídky tě snadno přehlédnou.
Odpadá i hromada špinavé práce, shánění informací a další zbytečná námaha...
.
E30 pro studenta?
- alkaba
- Kontaktovat uživatele:
Ironie... 
BMW E30 320i Turbo
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Jednou tříca, pořád tříca...
Instagram (ECU Garage CZ)
Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Instagram (ECU Garage CZ)Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi
- MildaE30M42
Ja mam iSo uz 2 roky, auto jsem koupil od starsiho pana ktery si ho v '99 privezl z DE, sem tam ho projel a o 10 let pozdeji ho chtel dat svoji dceri ta ale odjela do australie a tak ho pan prodal me. Za 26000
. Jezdil jsem s nim 1 rok do skoly a ted jezdim uz rok do prace a za celych skoro 25000 km co ho mam slape jak hodinky bez jedine poruchy. Spotreba me prijemne prekvapila 8-20
. Takze 100% spokojenost. A iSo muzu jen doporucit 
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Z několika inzerátů mě zaujal mimo jiné tento, co myslíte? http://bmw-autobazar.sbazar.cz/bmw-e30- ... 38440.html
Kdybych věděl to co dneska, tak sem si třicítku koupil hned v 18. Jenže to sem byl moc hrrr a nechtělo se mi čekat až se nějaká kloudná objeví v inzerci a tak sem koupil první rychlejší auto na který sem narazil. A dodnes lituju. Řídil sem snad všechny myslitelný krámy vyrobený za posledních 20 let kromě exotů jako porsche, lambo, ferrari atd. a nic se pocitem z řízení třicítce ani neblížilo, jsou to spotřební věci bez duše, ke kterým si prostě nejde vytvořit vztah. Pokud se o auta zajímáš a řízení tě baví, s třicítkou neváhej. Počkej si na opravdu zachovalej kousek, jestli budeš mít 50+, tak to snad nebude velkej problém. A Iso je vážně asi ta nejlepší volba: dá ti znamenitou řidičskou průpravu, odmění se pro mě až "úžasnou" spotřebou a dá se udržovat určitě za lepší peníze, než moderní krámy (to, že tě čas od času stopne policie je jasný, ale pokud to budeš mít v pěknym stavu a vše v pořádku, je to jen pár minut ročně a o nic nejde...). Volba srdce je pak jednoznačně 2.5. Sice tě asi rodina vydědí a auto vycucá do poslední koruny, jenže mít v 18 letech pořádnej šestiválec za to prostě stojí...
325 e30 - pro chudého studenta nejrychlejší cesta k bankrotu
http://www.youtube.com/watch?v=X04-aa9FyF0
http://www.youtube.com/watch?v=-yfgi8U0TDM
http://www.youtube.com/watch?v=X04-aa9FyF0
http://www.youtube.com/watch?v=-yfgi8U0TDM
TO JE TADY Z FORA,MYSLÍM,ŽE HO I TADY NABÍZEL...Pee píše:Z několika inzerátů mě zaujal mimo jiné tento, co myslíte? http://bmw-autobazar.sbazar.cz/bmw-e30- ... 38440.html
k-e30-budiky-s-otackomerem-na-6-valce-t89439.html
Zajištění STK a EM více po SZ..
ND NA E30+E34+E36 COMPACT TEL. 605471547
ND NA E30+E34+E36 COMPACT TEL. 605471547
- methodman421
- honzabiker1
- člen E30.cz
Byl jsem se na ni nedavno podivat, mam od toho prodejce svoji e30 a vozi opravdu pekny auta.. Jestli chces za kazdou cenu e30, tak myslim, ze lepsi tezko sezenes.. Uvazoval jsem o ni taky jako o autu na bezne jezdeni, ale nakonec jsem ji nevzal, koupil jsem novejsi e36 - hlavne kvuli korozi (i kdyz je konkretne tahle minimalne rezava, zadne diry, nic, porad tam nejaka koroze - to je podle mne nejvetsi problem e30 pri kazdodenim pouziti.) E30 uz je podle mne dneska spis auto na jezdeni pro zabavu, kdyz je hezky. Jezdeni v soli, atd., uz dneska tak stara auta dlouho nevydrzi a i kdybys koupil nejaky pekny kus, tak mi prijde skoda ho tak nicit.. E30, ktere nepotrebuji vyvarovat je uz dneska fakt minimum..Pee píše:Z několika inzerátů mě zaujal mimo jiné tento, co myslíte? http://bmw-autobazar.sbazar.cz/bmw-e30- ... 38440.html
E30 320i Saloon 89' Diamantschwarz
E36 328i Coupe 95' Moreagrun
E36 328i Touring 95' Dunkelblau
E39 520i Touring 01' Cosmosschwarz
E36 328i Coupe 95' Moreagrun
E36 328i Touring 95' Dunkelblau
E39 520i Touring 01' Cosmosschwarz
Já mam na bezne jezdeni E30 325 Toura s pololegalnim LPG a auto je to spolehlive. Byt to byla navonena bida a vedet to co dnes, zak bych si to auto nekoupil ani za polovicni cenu co jsem vyplaznul.
Nicmene bych pocital, ze to co padne mesicne do paliva padne i do udrzby pokud ma to auto za neco stat. Popravde mi to ta tak cely roky +- vychazelo. A zasadne pri prohlidce auta klast duraz hlavne na korozi - menit veci ktery odsroubujes/prisroubujes je pohoda, vyvarit kastli a udelat to tak aby to k necemu vypadalo a aj to vydrzelo je pakarna a akorat se u toho naseres.
Motor je jedno jakej, hlavne ne vybehanou mrdku.
Nicmene bych pocital, ze to co padne mesicne do paliva padne i do udrzby pokud ma to auto za neco stat. Popravde mi to ta tak cely roky +- vychazelo. A zasadne pri prohlidce auta klast duraz hlavne na korozi - menit veci ktery odsroubujes/prisroubujes je pohoda, vyvarit kastli a udelat to tak aby to k necemu vypadalo a aj to vydrzelo je pakarna a akorat se u toho naseres.
Motor je jedno jakej, hlavne ne vybehanou mrdku.
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Ja sem si koupil pred rokem E30 ISo za 30 000,- musim zaklepat, ze kastle je v supr stavu az na bidnejsi lak(Brilantrot)...
Ale zas na druhou stranu to kuckalo, skytalo, prdelo, nejelo a dokonce mi zataceli i zadni ramena(nekdo nedotahl srouby a jezdilo se dal)...
Takze se clovek dostane vzdycky ke stejnymu vysledku, ze je to pokazdy kus od kusu...
Ale za me doporucuju IS co se tyce motorizace a co se barvy tyce tak se obloukem vyhni nalestenejm "Brilantrotum" vetsinou se z toho vyklube cervena s nadechem ruzovy a to cloveka paradne n***re,
kdyz to po umyti uschne
Ale zas na druhou stranu to kuckalo, skytalo, prdelo, nejelo a dokonce mi zataceli i zadni ramena(nekdo nedotahl srouby a jezdilo se dal)...
Takze se clovek dostane vzdycky ke stejnymu vysledku, ze je to pokazdy kus od kusu...
Ale za me doporucuju IS co se tyce motorizace a co se barvy tyce tak se obloukem vyhni nalestenejm "Brilantrotum" vetsinou se z toho vyklube cervena s nadechem ruzovy a to cloveka paradne n***re,
kdyz to po umyti uschne
- MildaE30M42
jo ta barva je na hovno taky ji mam, jako nova vypadala urcite super ale po tech letech je z toho vazne skoro ruzovanavalone píše:Ja sem si koupil pred rokem E30 ISo za 30 000,- musim zaklepat, ze kastle je v supr stavu az na bidnejsi lak(Brilantrot)...
kdyz to po umyti uschne
Kdybys to odtuzil tak ti nic nezbydealkaba píše:Já jsem s isem do školy dojížděl skoro každý den a neměl jsem problém. Ignoroval jsem věci typu vymlácené tlumiče a hučící diferák a bylo to v pohoděOno jak sis četl to téma o tom kolik lidi tady narvali do třícy, tak to jsou většinou borci co to berou z gruntu a staví víceméně skoro nové auto
Tohle si myslím by mohl být dobrý základ: http://auto.bazos.cz/inzerat/13995774/Bmw-318is-TOP.php ...kdyby se to odtuzilo tak bych se s tím ani možná nestyděl jezdit
[E30 - Touring] - BlueBeaRův Touring, [E30 - cabrio]
-> BMW E30 CZ/SK <-
Fuck the new car, Im driving oldschool !
Daily car - BMW E39 530d
-> BMW E30 CZ/SK <-
Fuck the new car, Im driving oldschool !
Daily car - BMW E39 530d
- alkaba
- Kontaktovat uživatele:
Taky pravda...škoda, kdyby to takhle nezprasil tak to mohlo být pěkné origo Iso
Sehnat origo ledvinky, prahy, stěrače, zadní světla, přední sedačky, volant, přední tapece a bylo by to vyléčené... 
BMW E30 320i Turbo
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Instagram (ECU Garage CZ)
Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Instagram (ECU Garage CZ)Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi
nebo rovnou s někým vyměnit...určitě se najdou kluci co by rádi tento styl...se divím, že tma to auto ještě pořád visíalkaba píše:Taky pravda...škoda, kdyby to takhle nezprasil tak to mohlo být pěkné origo IsoSehnat origo ledvinky, prahy, stěrače, zadní světla, přední sedačky, volant, přední tapece a bylo by to vyléčené...
- ALA E30
- člen E30.cz
Nejni brillant jako brillant.Asi.MildaE30M42 píše:jo ta barva je na hovno taky ji mam, jako nova vypadala urcite super ale po tech letech je z toho vazne skoro ruzovanavalone píše:Ja sem si koupil pred rokem E30 ISo za 30 000,- musim zaklepat, ze kastle je v supr stavu az na bidnejsi lak(Brilantrot)...
kdyz to po umyti uschne
90´- E30sedan-316i(M42) /// 88´- E30cabrio-318i(M40) /// 91´- E30touring-324td(M21) /// 99´ - E46sedan - 318i(M43) /// 03´- E46sedan-330d(M57N)