Příspěvek
od Venca » 04. 03. 2011 15:21
Teď jsem měl další zážitek s hluchavkovým oddělením PČR.
Dopustil jsem se (?) čehosi - dovolil jsem si odbočovat na křižovatce vlevo, přestože dvoučlenná hlídka dřepěla ve služební Octavii v přímém směru ZA křižovatkou v autobusové zastávce.
Jakmile zjistili, že jsem odbočil, pustili se za mnou. Po cca 1 km mě dojeli, Uhnul jsem ke kraji.
Zablokovali protisměr, já zastavil a podpraporčík ve věku asi 20 let mi zhurta s řevem otevřel dveře - kecy o ignorování výzvy k zastavení a ujíždění, blabla, prej jsem nebyl připoutanej (byl jsem, to hovado je asi slepý).
Celkem důrazně jsem mu to vyhovořil a upozornil ho, že mi nečiní problém sepsat stížnost na podobné příslušníky ozbrojených složek.
poté sice lehce vychladl, ale jeho kolega (taky vořežprut, cca 20 let, stejná hodnost) začal machrovat s nějakým novým typem alkoholtesteru a žvanit o kontrole na drogy.
Nafoukal jsem samozřejmě 0,0, před jízdou ani pivo nedávám.
Pak čuměli jak telata na tři lékarničky, který jsem jim položil na kapotu, aby se nažrali.
Jak zjišťuju, nabírá PČR v poslední době nablblou pakáž zbankanou akčními filmy.
Stížnost asi nakonec nenapíšu, jednak už mě to nebaví a navíc ty hovada byly dvě a já sám, nemám důkazy.
Jen tak dál, za chvíli to tu bude jak někde v rozvojový zemi...