10,2l na sto nebo 10,2l z Pelhřimova do Jihlavy?Semry píše:Věřit si můžeš čemu chceš, včera jsem jel do Jihlavy 10,2l.

Chlapi tak se nehádejte, každej Baworák žere přece 20l/100km a trávu okolo silnice, to ví každý malý děcko...

10,2l na sto nebo 10,2l z Pelhřimova do Jihlavy?Semry píše:Věřit si můžeš čemu chceš, včera jsem jel do Jihlavy 10,2l.
Co jako je na tom píčovina ?Iwan píše:Semry píše:Zeptej se daugena za kolik jezdí s kombajnem, já vycházim s naší rodinné 550i e60 kde je sice modernejší a silnější motor, ale i tak se spokojí s 11,5 litry což odpovídá kombinované spotřebě a svižní jízdě (můj styl) otec jezdí krátké vzdálenosti za za 10,6 až 10,8, obecně se na 15 skoro vůbec nedostaneš, ani v Praze se mi to nepovedlo, pouze brutální jízda si žádá 15l, extrémní až okruhové podmínky 20l, víc nic.
sorry, ale todle je fakt picovina..
Petulka píše:a treba zrovna tebe wilde a dane jsem hodne respektoval, co se tyce vasich nazorum, ael tyhle saskarny fakt zrat nebudu. howgh a sorry
No jo, ale vono to není závislý na tom, co tvrdíš a jestli to bere tvůj rozum - prostě to tak je.Petulka píše:.... nicmene mi proste rozum nebere a brat nebude, tudiz kurva tvrdim, ze to tak neniaby 2x takovy objem bral stejne!