Sedadla na E30

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Ered_Mithrin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ered_Mithrin » 07. 10. 2004 18:32

<b>Prox, 07. 10. 2004 11:54</b>
Nojo, jasne, uz si vzpominam :o))) Dokonce i na tu E21 (teda aspon se domnivam, ze to je ona)... no, svet je fakt malej a motolsky sou vsude :oD

<b>allda, 07. 10. 2004 18:07</b>
V poho, nikam nespechame... jen uvazujeme... mne hlavne tedka 5.10. skoncilo povinny rucko, takze to musim jit nekam podepsat (a hlavne zaplatit)

Jo, u koho mate povinny rucko? Ja sem si tedka dal mesic u CPP, ale slysel sem od nekolika lidi, ze CPP je nahovno, kdyz se nejaka sekacka stane... ze prej sou strasne pomaly ve vyrizovani a vyplaceni penez (?) U nich sem solil nejak 500/mesic. Pak sem si rikal, ze zkusim CP, jenze u ni mi bylo receno, ze se plati dycky jeste mesic navic, takze bych za mesicni povinny ruceni u CP zaplatil 1026 Kc. Ovsem ruceni bych mel platny jen na jeden. No je to normalni?!

allda

Příspěvek od allda » 08. 10. 2004 15:58

Ered_Mithrin píše:<b>Prox, 07. 10. 2004 11:54</b>
Nojo, jasne, uz si vzpominam :o))) Dokonce i na tu E21 (teda aspon se domnivam, ze to je ona)... no, svet je fakt malej a motolsky sou vsude :oD

<b>allda, 07. 10. 2004 18:07</b>
V poho, nikam nespechame... jen uvazujeme... mne hlavne tedka 5.10. skoncilo povinny rucko, takze to musim jit nekam podepsat (a hlavne zaplatit)

Jo, u koho mate povinny rucko? Ja sem si tedka dal mesic u CPP, ale slysel sem od nekolika lidi, ze CPP je nahovno, kdyz se nejaka sekacka stane... ze prej sou strasne pomaly ve vyrizovani a vyplaceni penez (?) U nich sem solil nejak 500/mesic. Pak sem si rikal, ze zkusim CP, jenze u ni mi bylo receno, ze se plati dycky jeste mesic navic, takze bych za mesicni povinny ruceni u CP zaplatil 1026 Kc. Ovsem ruceni bych mel platny jen na jeden. No je to normalni?!
nojó chlapče, to musíš mít v ČPP známí ;) Ta platba POVu se dá obejít tím, že si sjednáš povinný na dobu neurčitou s tím, že budeš platit čtvrtletně. To je u nás nejkratší možná frekvence placení. Sjednáš a do dvou měsíců (storno ze strany klienta) můžeš POV vypovědět... popřípadě pojistku ukončíš z důvodu prodeje vozidla...
...seru na to, že mě to sere...
...já prostě chci, teda bych rád, teda vlastně prosím...

Reno...

Re: Sedadla na E30

Příspěvek od Reno... » 08. 10. 2004 21:03

allda píše:
Night.chimera píše:
Ered_Mithrin píše:Zdur, kuci... od 25.8. sem taky stastnym majitelem E30 318i z 89 (http://motol.webz.cz/bmw.jpg). Chtel sem se zeptat, kde se daj` v Praze sehnat sedadla, pripadne za kolik? Mam totiz sedadlo ridice prosezely na pravou stranu, takze pri jizde po chvili padam na rucku :o))
Tyhle se mi moc libi http://www.willz.ca/images/recoveredSitze.JPG
Nechci zadny brutalni anatomy, pritom bych docela rad mel lepsi bocni vedeni, nez sou standardne montovany.

No a pak me napada, kde se da koupit predni lizatko (abych ho mel v barve auta)?

Jinak teda musim rict, ze sem strasne rad, ze sem si ho koupil. 5 let po nem touzim, nikdy sem si nemyslel, ze ho nakonec koupim. Rok sem vybiral auto - a najednou sem si odvazel E30, ktera mi rika "Pane tovarniku" :oD
congratulation mam taky 318 i M10 muzem se nekdy srazit a pokecat o strastech a radostech

tak to bych se přidal, pokud nebude vadit:) taky 318i M10
ze by mini sraz M10 :lol:
Já mám taky 318i m10 r86 :twisted:
Klidně se přidám
Obrázek

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 08. 10. 2004 22:52

tak co delate tenhle vikend ja volno stodulky mam kousek bydlim na smichaci tak muzem neco usporadat pokecame atd 606371979 kdyztak se ozvete kdyz neco bude
520i E34 M50 pekne autoObrázek Obrázek
cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 09. 10. 2004 01:30

No jako treba tedka byl cernak. A mohly by bejt treba biftecky zase nekdy ja nevim za 2 tejdny ?
Ale to nebudete mit 318tkovej sraz, protoze my sestivalcovi mame taky hlad :wink: :lol:

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 09. 10. 2004 09:27

nevadi E30 6 hrnek taky dobry jen kdyby me nekdo treba uz konecne svezl v tom zazraku :( 8)

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 09. 10. 2004 09:43

Night.chimera píše:nevadi E30 6 hrnek taky dobry jen kdyby me nekdo treba uz konecne svezl v tom zazraku :( 8)
A kde prosimte bydlis :?: to nemas u sebe nikoho s 6kelimkem :idea:
Mam shnilou 325i s KO motorem :-(
Obrázek
325>kundolap/ 320>pracant/ 318>sekačka/ 316>nemám slov
Obrázek

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 09. 10. 2004 09:50

no jo, když někdo absentuje na čerňáku...

tam je všude okolo dobrej povrch, taxe to tam dá dobře vyzkoušet

stačilo přijet a říct :)
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

allda

Příspěvek od allda » 09. 10. 2004 20:58

na DCho pozor, rozenej závodník :D
jedna ručka sem, druhá tam všude kam se podívám :D
...seru na to, že mě to sere...
...já prostě chci, teda bych rád, teda vlastně prosím...

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 10. 10. 2004 17:31

presne muj styl s tema ruckama
TO:DC no jo kdyz ma nekdo praci tak to nejde

darkeye

Příspěvek od darkeye » 11. 10. 2004 13:33

no kuci nechci vam do toho kecat (/kdybych byl z phy tak prijedu taky nekdy na nejakej minisraz) ale rec byla puvodne mirena na SEDACKY, skacu vam do reci proto ze bych taky klidne nejaky lepsejsi uvital, takze kdyby nekdo mel nejaky pekny za rozumnou cenu tak piste.....
a nemusej to bejt zrovna recara a spol, staci origo jako z toho obrazku :-)
bmw zdar
když musíš, tak ..... BMW

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 12. 10. 2004 08:06

Night.chimera píše:presne muj styl s tema ruckama
TO:DC no jo kdyz ma nekdo praci tak to nejde
Rucka v BMW ? Takhle mozna tak s predohrabem...
Sestihrnek neni zas takovej zazrak, proste takova normalni motorizace tak akorat, proste jede to no...
Ale kdyz po tom tak desne touzis, tak ja te klidne svezu, pokud mi neznecistis auto, ale ja jezdim jak pan klobouk :wink: :twisted:

Jestli se nebojis, tak rekni Ondrovi...ten ti ukaze jak jede sestihrnek, kdyz ho trochu prifouknes :lol: :lol: :lol:

Ered_Mithrin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ered_Mithrin » 18. 01. 2005 22:50

Vcera sem se byl orientacne podivat v Lopuchovy, za nemaji ridicovu sedacku. Kdyz pominu to, ze sem tam malem zkolaboval kvuli tem sesrocenejm bmw, nabidli mi tam jednu sedacku... ale za litr. To mi pride vcelku dost na to, ze to nebyla zadna extra trida. Klasicka standard sedacka.
Potesilo me ale zjisteni, ze se da zneuzit sedacka spolujezdce, akorat je treba prohodit uchyceni bezpecnostnich pasu (logicky).
BMW E30 - R35P3CT

Nezbavujete se nekdo pohodlne kozene sedacky (idealne ze sedmy)? Za rozumny peniz bych rad koupil...

mizuh

Příspěvek od mizuh » 19. 01. 2005 09:46

Ered_Mithrin píše:Vcera sem se byl orientacne podivat v Lopuchovy, za nemaji ridicovu sedacku. Kdyz pominu to, ze sem tam malem zkolaboval kvuli tem sesrocenejm bmw, nabidli mi tam jednu sedacku... ale za litr. To mi pride vcelku dost na to, ze to nebyla zadna extra trida. Klasicka standard sedacka.
Potesilo me ale zjisteni, ze se da zneuzit sedacka spolujezdce, akorat je treba prohodit uchyceni bezpecnostnich pasu (logicky).
Doma mi přebejvaj dvě sedačky. Spolujezdcova je naprosto OK a řidičova mírně prodřená a prolehlá na pravou stranu. Jsou to ty klasický a nechám je za rozumnou cenu. Foto můžu dodat. Takže pokud by jsi měl zájem.....

Dragon

Příspěvek od Dragon » 19. 01. 2005 09:53

mizuh píše:
Ered_Mithrin píše:Vcera sem se byl orientacne podivat v Lopuchovy, za nemaji ridicovu sedacku. Kdyz pominu to, ze sem tam malem zkolaboval kvuli tem sesrocenejm bmw, nabidli mi tam jednu sedacku... ale za litr. To mi pride vcelku dost na to, ze to nebyla zadna extra trida. Klasicka standard sedacka.
Doma mi přebejvaj dvě sedačky. Spolujezdcova je naprosto OK a řidičova mírně prodřená a prolehlá na pravou stranu. Jsou to ty klasický a nechám je za rozumnou cenu. Foto můžu dodat. Takže pokud by jsi měl zájem.....
Pokud by nevyhovovalo tak i já můžu nabídnout a co se popisu týče asi ve stejnym stavu. Za 800,- bych je nechal obe.

Ered_Mithrin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ered_Mithrin » 19. 01. 2005 11:08

mizuh píše:Doma mi přebejvaj dvě sedačky. Spolujezdcova je naprosto OK a řidičova mírně prodřená a prolehlá na pravou stranu. Jsou to ty klasický a nechám je za rozumnou cenu. Foto můžu dodat. Takže pokud by jsi měl zájem.....
:o)))))))) Prave te sve trosku potrhane a doprava prosezele se chci zbavit. .. Foto ale spolujezdce prosim zasli... morthond@centrum.cz
Dragon píše:Pokud by nevyhovovalo tak i já můžu nabídnout a co se popisu týče asi ve stejnym stavu. Za 800,- bych je nechal obe.
Diky za nabidku, ale jak uz sem psal mizuhovi... :o(

Kazdopadne tedka zkusim prehodit ridicovu za spolujezdcovu a uvidim, co to udela...

Kdyby nekdo mohl nabidnout za rozumnou cenu sedacku v <a href="http://motol.webz.cz/sedacka.jpg">modro-sedivem</a> provedeni, neprosezelou a pokud mozno i nepotrhanou.
BMW E30 - R35P3CT

Nezbavujete se nekdo pohodlne kozene sedacky (idealne ze sedmy)? Za rozumny peniz bych rad koupil...

mizuh

Příspěvek od mizuh » 19. 01. 2005 12:19

Ered_Mithrin píše:Kazdopadne tedka zkusim prehodit ridicovu za spolujezdcovu a uvidim, co to udela...

Kdyby nekdo mohl nabidnout za rozumnou cenu sedacku v <a href="http://motol.webz.cz/sedacka.jpg">modro-sedivem</a> provedeni, neprosezelou a pokud mozno i nepotrhanou.
S tím přehozením nevím, původně jsem chtěl tu spolujezcovu předělat na řidičovu, ale nepřišel jsem na to jak přehodit tu páku co nastavuje výšku sedačky a sklon opěradla. Jinak barva by měla být stejná, tuším "anthrazit". Foto pošlu.

Ered_Mithrin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ered_Mithrin » 19. 01. 2005 23:27

mizuh píše:S tím přehozením nevím, původně jsem chtěl tu spolujezcovu předělat na řidičovu, ale nepřišel jsem na to jak přehodit tu páku co nastavuje výšku sedačky a sklon opěradla. Jinak barva by měla být stejná, tuším "anthrazit". Foto pošlu.
Ty packy bych se nebal. Zkousels to primo uz nasadit na misto ridice a vyzkousels moznost nastaveni sedacky tou packou? Dle me by v tom nemel byt problem. Jen to holt bude na opacne strane, nez je zvykem... bo se mylim?
BMW E30 - R35P3CT

mizuh

Příspěvek od mizuh » 20. 01. 2005 08:08

Ered_Mithrin píše:
mizuh píše:S tím přehozením nevím, původně jsem chtěl tu spolujezcovu předělat na řidičovu, ale nepřišel jsem na to jak přehodit tu páku co nastavuje výšku sedačky a sklon opěradla. Jinak barva by měla být stejná, tuším "anthrazit". Foto pošlu.
Ty packy bych se nebal. Zkousels to primo uz nasadit na misto ridice a vyzkousels moznost nastaveni sedacky tou packou? Dle me by v tom nemel byt problem. Jen to holt bude na opacne strane, nez je zvykem... bo se mylim?
Počítej s tím, že tam vedle páčky budeš mít i ten prevít co se do něj cvaká pás. Nuzkoušel jsem to, protože mi to přišlo zbytečný. Zkoušel jsem přehodit čalounění a je to o dost jednodušší. Jelikož jsem ale sehnal sedačky , který byly ok tak jsem to dál neřešil. Navíc jak jsem psal je ta řidičova prolehlá do prava a to bych výměnou čalounění nevyřešil :lol:

Odpovědět