Sedadla na E30
- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
<b>Prox, 07. 10. 2004 11:54</b>
Nojo, jasne, uz si vzpominam :o))) Dokonce i na tu E21 (teda aspon se domnivam, ze to je ona)... no, svet je fakt malej a motolsky sou vsude :oD
<b>allda, 07. 10. 2004 18:07</b>
V poho, nikam nespechame... jen uvazujeme... mne hlavne tedka 5.10. skoncilo povinny rucko, takze to musim jit nekam podepsat (a hlavne zaplatit)
Jo, u koho mate povinny rucko? Ja sem si tedka dal mesic u CPP, ale slysel sem od nekolika lidi, ze CPP je nahovno, kdyz se nejaka sekacka stane... ze prej sou strasne pomaly ve vyrizovani a vyplaceni penez (?) U nich sem solil nejak 500/mesic. Pak sem si rikal, ze zkusim CP, jenze u ni mi bylo receno, ze se plati dycky jeste mesic navic, takze bych za mesicni povinny ruceni u CP zaplatil 1026 Kc. Ovsem ruceni bych mel platny jen na jeden. No je to normalni?!
Nojo, jasne, uz si vzpominam :o))) Dokonce i na tu E21 (teda aspon se domnivam, ze to je ona)... no, svet je fakt malej a motolsky sou vsude :oD
V poho, nikam nespechame... jen uvazujeme... mne hlavne tedka 5.10. skoncilo povinny rucko, takze to musim jit nekam podepsat (a hlavne zaplatit)
Jo, u koho mate povinny rucko? Ja sem si tedka dal mesic u CPP, ale slysel sem od nekolika lidi, ze CPP je nahovno, kdyz se nejaka sekacka stane... ze prej sou strasne pomaly ve vyrizovani a vyplaceni penez (?) U nich sem solil nejak 500/mesic. Pak sem si rikal, ze zkusim CP, jenze u ni mi bylo receno, ze se plati dycky jeste mesic navic, takze bych za mesicni povinny ruceni u CP zaplatil 1026 Kc. Ovsem ruceni bych mel platny jen na jeden. No je to normalni?!
nojó chlapče, to musíš mít v ČPP známíEred_Mithrin píše:<b>Prox, 07. 10. 2004 11:54</b>
Nojo, jasne, uz si vzpominam))) Dokonce i na tu E21 (teda aspon se domnivam, ze to je ona)... no, svet je fakt malej a motolsky sou vsude
D

...seru na to, že mě to sere...
...já prostě chci, teda bych rád, teda vlastně prosím...
...já prostě chci, teda bych rád, teda vlastně prosím...
Re: Sedadla na E30
Já mám taky 318i m10 r86allda píše:Night.chimera píše:congratulation mam taky 318 i M10 muzem se nekdy srazit a pokecat o strastech a radostechEred_Mithrin píše:Zdur, kuci... od 25.8. sem taky stastnym majitelem E30 318i z 89 (http://motol.webz.cz/bmw.jpg). Chtel sem se zeptat, kde se daj` v Praze sehnat sedadla, pripadne za kolik? Mam totiz sedadlo ridice prosezely na pravou stranu, takze pri jizde po chvili padam na rucku))
Tyhle se mi moc libi http://www.willz.ca/images/recoveredSitze.JPG
Nechci zadny brutalni anatomy, pritom bych docela rad mel lepsi bocni vedeni, nez sou standardne montovany.
No a pak me napada, kde se da koupit predni lizatko (abych ho mel v barve auta)?
Jinak teda musim rict, ze sem strasne rad, ze sem si ho koupil. 5 let po nem touzim, nikdy sem si nemyslel, ze ho nakonec koupim. Rok sem vybiral auto - a najednou sem si odvazel E30, ktera mi rika "Pane tovarniku"D
tak to bych se přidal, pokud nebude vadit:) taky 318i M10
ze by mini sraz M10

Klidně se přidám
- Night.chimera
- Night.chimera
- Night.chimera
no kuci nechci vam do toho kecat (/kdybych byl z phy tak prijedu taky nekdy na nejakej minisraz) ale rec byla puvodne mirena na SEDACKY, skacu vam do reci proto ze bych taky klidne nejaky lepsejsi uvital, takze kdyby nekdo mel nejaky pekny za rozumnou cenu tak piste.....
a nemusej to bejt zrovna recara a spol, staci origo jako z toho obrazku
bmw zdar
a nemusej to bejt zrovna recara a spol, staci origo jako z toho obrazku

bmw zdar
když musíš, tak ..... BMW
Rucka v BMW ? Takhle mozna tak s predohrabem...Night.chimera píše:presne muj styl s tema ruckama
TO:DC no jo kdyz ma nekdo praci tak to nejde
Sestihrnek neni zas takovej zazrak, proste takova normalni motorizace tak akorat, proste jede to no...
Ale kdyz po tom tak desne touzis, tak ja te klidne svezu, pokud mi neznecistis auto, ale ja jezdim jak pan klobouk

Jestli se nebojis, tak rekni Ondrovi...ten ti ukaze jak jede sestihrnek, kdyz ho trochu prifouknes

- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
Vcera sem se byl orientacne podivat v Lopuchovy, za nemaji ridicovu sedacku. Kdyz pominu to, ze sem tam malem zkolaboval kvuli tem sesrocenejm bmw, nabidli mi tam jednu sedacku... ale za litr. To mi pride vcelku dost na to, ze to nebyla zadna extra trida. Klasicka standard sedacka.
Potesilo me ale zjisteni, ze se da zneuzit sedacka spolujezdce, akorat je treba prohodit uchyceni bezpecnostnich pasu (logicky).
Potesilo me ale zjisteni, ze se da zneuzit sedacka spolujezdce, akorat je treba prohodit uchyceni bezpecnostnich pasu (logicky).
BMW E30 - R35P3CT
Nezbavujete se nekdo pohodlne kozene sedacky (idealne ze sedmy)? Za rozumny peniz bych rad koupil...
Nezbavujete se nekdo pohodlne kozene sedacky (idealne ze sedmy)? Za rozumny peniz bych rad koupil...
Doma mi přebejvaj dvě sedačky. Spolujezdcova je naprosto OK a řidičova mírně prodřená a prolehlá na pravou stranu. Jsou to ty klasický a nechám je za rozumnou cenu. Foto můžu dodat. Takže pokud by jsi měl zájem.....Ered_Mithrin píše:Vcera sem se byl orientacne podivat v Lopuchovy, za nemaji ridicovu sedacku. Kdyz pominu to, ze sem tam malem zkolaboval kvuli tem sesrocenejm bmw, nabidli mi tam jednu sedacku... ale za litr. To mi pride vcelku dost na to, ze to nebyla zadna extra trida. Klasicka standard sedacka.
Pokud by nevyhovovalo tak i já můžu nabídnout a co se popisu týče asi ve stejnym stavu. Za 800,- bych je nechal obe.mizuh píše:Doma mi přebejvaj dvě sedačky. Spolujezdcova je naprosto OK a řidičova mírně prodřená a prolehlá na pravou stranu. Jsou to ty klasický a nechám je za rozumnou cenu. Foto můžu dodat. Takže pokud by jsi měl zájem.....Ered_Mithrin píše:Vcera sem se byl orientacne podivat v Lopuchovy, za nemaji ridicovu sedacku. Kdyz pominu to, ze sem tam malem zkolaboval kvuli tem sesrocenejm bmw, nabidli mi tam jednu sedacku... ale za litr. To mi pride vcelku dost na to, ze to nebyla zadna extra trida. Klasicka standard sedacka.
- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
:o)))))))) Prave te sve trosku potrhane a doprava prosezele se chci zbavit. .. Foto ale spolujezdce prosim zasli... morthond@centrum.czmizuh píše:Doma mi přebejvaj dvě sedačky. Spolujezdcova je naprosto OK a řidičova mírně prodřená a prolehlá na pravou stranu. Jsou to ty klasický a nechám je za rozumnou cenu. Foto můžu dodat. Takže pokud by jsi měl zájem.....
Diky za nabidku, ale jak uz sem psal mizuhovi... :o(Dragon píše:Pokud by nevyhovovalo tak i já můžu nabídnout a co se popisu týče asi ve stejnym stavu. Za 800,- bych je nechal obe.
Kazdopadne tedka zkusim prehodit ridicovu za spolujezdcovu a uvidim, co to udela...
Kdyby nekdo mohl nabidnout za rozumnou cenu sedacku v <a href="http://motol.webz.cz/sedacka.jpg">modro-sedivem</a> provedeni, neprosezelou a pokud mozno i nepotrhanou.
BMW E30 - R35P3CT
S tím přehozením nevím, původně jsem chtěl tu spolujezcovu předělat na řidičovu, ale nepřišel jsem na to jak přehodit tu páku co nastavuje výšku sedačky a sklon opěradla. Jinak barva by měla být stejná, tuším "anthrazit". Foto pošlu.Ered_Mithrin píše:Kazdopadne tedka zkusim prehodit ridicovu za spolujezdcovu a uvidim, co to udela...
Kdyby nekdo mohl nabidnout za rozumnou cenu sedacku v <a href="http://motol.webz.cz/sedacka.jpg">modro-sedivem</a> provedeni, neprosezelou a pokud mozno i nepotrhanou.
- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
Ty packy bych se nebal. Zkousels to primo uz nasadit na misto ridice a vyzkousels moznost nastaveni sedacky tou packou? Dle me by v tom nemel byt problem. Jen to holt bude na opacne strane, nez je zvykem... bo se mylim?mizuh píše:S tím přehozením nevím, původně jsem chtěl tu spolujezcovu předělat na řidičovu, ale nepřišel jsem na to jak přehodit tu páku co nastavuje výšku sedačky a sklon opěradla. Jinak barva by měla být stejná, tuším "anthrazit". Foto pošlu.
BMW E30 - R35P3CT
Počítej s tím, že tam vedle páčky budeš mít i ten prevít co se do něj cvaká pás. Nuzkoušel jsem to, protože mi to přišlo zbytečný. Zkoušel jsem přehodit čalounění a je to o dost jednodušší. Jelikož jsem ale sehnal sedačky , který byly ok tak jsem to dál neřešil. Navíc jak jsem psal je ta řidičova prolehlá do prava a to bych výměnou čalounění nevyřešilEred_Mithrin píše:Ty packy bych se nebal. Zkousels to primo uz nasadit na misto ridice a vyzkousels moznost nastaveni sedacky tou packou? Dle me by v tom nemel byt problem. Jen to holt bude na opacne strane, nez je zvykem... bo se mylim?mizuh píše:S tím přehozením nevím, původně jsem chtěl tu spolujezcovu předělat na řidičovu, ale nepřišel jsem na to jak přehodit tu páku co nastavuje výšku sedačky a sklon opěradla. Jinak barva by měla být stejná, tuším "anthrazit". Foto pošlu.