Na Mko se taky musi rvat "jed ty sraci"...?MADmaniac píše:ja emknu nijak nerikam akorat obcas dzs preziju nejakej rasantni manevr, tak auto pochvalim, pohladim a podekuju) , ale vetsinou na nej rvu "jed ty sraci"..to aby zrychlil..

porad pac jinac zlenivi a bude akorat tloustnout z toho maga pridelu oktanu co si naporouci. prez zimu dodelam kompresor..vsak ja mu prozenu perka...Marosh píše:Na Mko se taky musi rvat "jed ty sraci"...?MADmaniac píše:ja emknu nijak nerikam akorat obcas dzs preziju nejakej rasantni manevr, tak auto pochvalim, pohladim a podekuju) , ale vetsinou na nej rvu "jed ty sraci"..to aby zrychlil..
to ja ho taky hladim po palubce, kdyz se neco povede. To dela i kamos a to ma Oktavku..Iwan píše:Hodně podobný věci dělá určitě víc lidí...
máti mi stejně dycky řekne, co sem to zase přitáhnul za paštiku nebo tak...pak sem ji jednou svez ve zlatákovi a když byla mirně překloněná tayem dal 1plnej a normálně jí vyletěli nohy do vzduchu... tak ztichla...
![]()
jinak je to prostě báwo, bawor, podle barvy a tak... a po palubce ho hladim taky...