e30 a hranice a dal

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Petr269
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr269 » 12. 09. 2004 17:30

Jezdím normálně do Itálie (900km) a nikdy nás nestavěli,a to mám na autě vpředu takový ty křidýlka.
Jen jednou se mi přihodilo,že se nám prošoupala od vrtule hadice na chlazení u 2,5 u tunelu na Katschbergu.A žádnej českej šmejd :oops: :evil: mi nezastavil jestli nepotřebuju pomoc.To jenom němci a rakušáci.Taky mi pomoh jeden co měl nějakou lepenku,kterou jsme hadici omotali a zbylých cca 300km dojel.
Na místě jsem hadici opravil trobkou a sponkami a bylo to v poho. :wink:

biker

Příspěvek od biker » 12. 09. 2004 18:41

Petr269 píše:Jezdím normálně do Itálie (900km) a nikdy nás nestavěli,a to mám na autě vpředu takový ty křidýlka.
Jen jednou se mi přihodilo,že se nám prošoupala od vrtule hadice na chlazení u 2,5 u tunelu na Katschbergu.A žádnej českej šmejd :oops: :evil: mi nezastavil jestli nepotřebuju pomoc.To jenom němci a rakušáci.Taky mi pomoh jeden co měl nějakou lepenku,kterou jsme hadici omotali a zbylých cca 300km dojel.
Na místě jsem hadici opravil trobkou a sponkami a bylo to v poho. :wink:
hm a jak dlouhe jedes? 900km v klidku i s favem
E+5 Obrázek

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 18. 09. 2004 16:19

Blumen_071 píše:
Fx píše:Pac nez se stihli vzpamatovat, byl jsi v tahu :lol:
ale kdyby ho chteli lapnout tak stacilo pockat na dalsi benzince :lol:
No jo porad :) ted kdyz jsem mel na dovoleny puceny ruzny auta s objemem kolem litru (P206, Corsa) tak jsem s tima mrtkama jezdil taky za deset a este s pocitem nebezpeci pri predjizdeni a jednou jsem musel v kopci podrazovat za jedna :lol: dvojka, podlaha a skoro to stalo :lol:

adam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam » 19. 09. 2004 20:49

Jirka325 píše:
Blumen_071 píše:
Fx píše:Pac nez se stihli vzpamatovat, byl jsi v tahu :lol:
ale kdyby ho chteli lapnout tak stacilo pockat na dalsi benzince :lol:
No jo porad :) ted kdyz jsem mel na dovoleny puceny ruzny auta s objemem kolem litru (P206, Corsa) tak jsem s tima mrtkama jezdil taky za deset a este s pocitem nebezpeci pri predjizdeni a jednou jsem musel v kopci podrazovat za jedna :lol: dvojka, podlaha a skoro to stalo :lol:
Jako bych to odnekud znal :lol: (felicie) s ni se jinak nez kladu jet ani neda :lol: 8)

(ikdyz je fakt, ze kdyz jsem jel do tater (4 lidi + plny kufr) tak prumer 6,4 :shock: a to jsem ji nesetril 8) )
snílek

Odpovědět