Jen jednou se mi přihodilo,že se nám prošoupala od vrtule hadice na chlazení u 2,5 u tunelu na Katschbergu.A žádnej českej šmejd

Na místě jsem hadici opravil trobkou a sponkami a bylo to v poho.

hm a jak dlouhe jedes? 900km v klidku i s favemPetr269 píše:Jezdím normálně do Itálie (900km) a nikdy nás nestavěli,a to mám na autě vpředu takový ty křidýlka.
Jen jednou se mi přihodilo,že se nám prošoupala od vrtule hadice na chlazení u 2,5 u tunelu na Katschbergu.A žádnej českej šmejd![]()
mi nezastavil jestli nepotřebuju pomoc.To jenom němci a rakušáci.Taky mi pomoh jeden co měl nějakou lepenku,kterou jsme hadici omotali a zbylých cca 300km dojel.
Na místě jsem hadici opravil trobkou a sponkami a bylo to v poho.
No jo poradBlumen_071 píše:ale kdyby ho chteli lapnout tak stacilo pockat na dalsi benzinceFx píše:Pac nez se stihli vzpamatovat, byl jsi v tahu![]()
Jako bych to odnekud znalJirka325 píše:No jo poradBlumen_071 píše:ale kdyby ho chteli lapnout tak stacilo pockat na dalsi benzinceFx píše:Pac nez se stihli vzpamatovat, byl jsi v tahu![]()
ted kdyz jsem mel na dovoleny puceny ruzny auta s objemem kolem litru (P206, Corsa) tak jsem s tima mrtkama jezdil taky za deset a este s pocitem nebezpeci pri predjizdeni a jednou jsem musel v kopci podrazovat za jedna
dvojka, podlaha a skoro to stalo