studie E30 compact
Marosh:
Děkuji mnohokrát, jsem "uspokojen"
Tak to je mazec, pánové zjevně sundali EuronCrap polepy a nechali to někde stát, v březnu (někdy ke konci) se dostalo na parkoviště do Dubče, kde magistrát skladuje opuštěná a nalezená vozidla a po půl roce (= v září se dostalo do prodeje...) Jinak auto má (ehm, teda mělo) najeto asi 375 tis km v přepočtu, když se nám dostalo do rukou, v interiéru snad nikdy nebyl sundáván ani tapec... Jinak závodníci si v kufru nechali spoustu užitečných pomůcek, včetně TONA goly, čímž mi obohatili garáž...
No, prostě mazec zjistit něco takového...

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
trochu OT, ale chcu se zeptat, když je na ulici očividně opuštěný auto bez SPZ a mě by se hodilo ... vím že si ho odvést nemohu, ale zase na druhou srtanu, pokud tam bude stát, tak ho posléze magistrát města odtáhne a zlikviduje na svoje náklady, což je pro něj krajně nevýhodný ... dá se nějak domluvit to, že si člověk může takový "vrak" beztrestně odtáhnout?
Škoda Fabia 1.2TSI 12'
ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power

ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'

Suzuki Swift 1.0 98'

BMW E30 318i M10 85'

///MHD Power

Mám 100 chutí udělat podobnou soutěž po celé ČR, něco na způsob Gumball, ale auto maximálně do 5000,- startovné dejme tomu 1000-2000Kč sehnat alespoň 20lidí a kdo dojede první na to místo, tak peníze za startovné jsou jeho 

Naposledy upravil(a) TUŇÁK dne 21. 11. 2009 19:49, celkem upraveno 1 x.

Dej limit na auto 10000 a můžu se ucházet o vítězstvíTUŇÁK píše:Mám 100 chutí udělat podobnou soutěž po celé ČR, něco na způsob Gumball, auto maximálně do 5000,- startovné dejme tomu 1000-2000Kč sehnat alespoň 20lidí a kdo dojede první na to místo, tak peníze za startovné jsou jeho

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
Jo, tak nějak to asi bylo. Ten závod se vždycky se jezdí na přelomu srpna/září... před pár lety jsem to chtěl jet, akorát je to čím dál sešněrovanější pravidly, organizátor se tím živí, moc profesionální a už to neni ono.WilD píše:Marosh:Děkuji mnohokrát, jsem "uspokojen"
Tak to je mazec, pánové zjevně sundali EuronCrap polepy a nechali to někde stát, v březnu (někdy ke konci) se dostalo na parkoviště do Dubče, kde magistrát skladuje opuštěná a nalezená vozidla a po půl roce (= v září se dostalo do prodeje...) Jinak auto má (ehm, teda mělo) najeto asi 375 tis km v přepočtu, když se nám dostalo do rukou, v interiéru snad nikdy nebyl sundáván ani tapec... Jinak závodníci si v kufru nechali spoustu užitečných pomůcek, včetně TONA goly, čímž mi obohatili garáž...
![]()

btw: Za kolik jste ho od města koupili?

Příští rok se něco vymyslí, moc se totiž nudímWilD píše:Dej limit na auto 10000 a můžu se ucházet o vítězstvíTUŇÁK píše:Mám 100 chutí udělat podobnou soutěž po celé ČR, něco na způsob Gumball, auto maximálně do 5000,- startovné dejme tomu 1000-2000Kč sehnat alespoň 20lidí a kdo dojede první na to místo, tak peníze za startovné jsou jeho

Pokud tohle by se povedlo tohle zrealizovat tak jsem rozhodne in.TUŇÁK píše:Mám 100 chutí udělat podobnou soutěž po celé ČR, něco na způsob Gumball, ale auto maximálně do 5000,- startovné dejme tomu 1000-2000Kč sehnat alespoň 20lidí a kdo dojede první na to místo, tak peníze za startovné jsou jeho
Mam dojem, ze asi proto tech Tunakovych pet tisic.kouBaMW píše:... jenom nekam dojed je nuda (i kdyz ne vzdycky asi)

Myslím, že když by bylo auto do 5000,-Kč kdo koupí za míň nebo dostane za přepis jeho výhoda (dnes funkční auto za přepis je uplně normální věc:-))a startovné 1000,-Kč, tak by to bylo snesitelné...Čim víc nás pojede, tím větší výhra...Když nás bude 20 tak za nějakej ten den pro výherce 20 000,-Kč což je super neeee 

Určitě by byli přestávky to je jasnééé
Pak ale záleží na ostatních pokud by chtěli být někde v nějkém levném hotelu a přespat protože jet v kuse je nesmysl už jen z bezpečnostní stránky...Dejme tomu že by tento výlet vyšel každého třeba přes 10tis...ale myslím že to bude stát za to, protože to bude zábavnější jak dovolená 

No to kazdopadne.Max-Max píše:hlavne to musi byt parta lidi, co nebudou resit skazu sveta kdyz nevyhrajou
ed - Liter neni v ramci toho (a ani vseobecne) nejaka zavratna uma, takze nikto o nic moc nepride a pre vitaza to bude slusny bonus

Spani uz si kazdej udela nejak, to by se snad spolecne neresilo - zbytecny. Na kazde zastavce jen nejaka vecerni zabava a rano (nebo spis kolem poledne

Prave tak to myslim! Jako dovolena super. Proto taky vybrat ty mista na zastavky tak aby to stalo za to a bylo tam co k videni.