Policisté při honičce s BMW v Krnově srazili a zabili ženu
Ale jo, idioty co předjíždějí kde nemůžou nic vidět taky potkávám, ale tvrdím, že jsou v menšině, narozdíl od hlásání médií že pomalu co řidič, to pirát. Ale o tom to není. Jde o to, že Policie při svojí taktice schovávat se a měřit rychlost nikdy nepostihne to, co je opravdu nebezpečné, chytnou tak akorát strejdu co má na padesátce 58 km/h. Nejde o bezpečnost ani prevenci, ale o kasírování. Navíc jsou pod tlakem, pořád po nich chtějí ty piráty... Z toho je zas na blití mně, a to mám body všechny...Kenny píše:Najezdim mesicne cca 8 tisic kilaku a tech zmrdu, co by si zasloutili prijit rovnou o papiry potkavam jak sracek.Jak tohle vubec muzes napsat? Pohybujes se vubec na ceskych silnicich? ....ale tyhle s odpustenim fakt debilni blitky, co tu nekdo dokaze vysemenit,snad musej nasrat kazdyho normalniho clovekaSplaš píše:schválně - kolik potkáte v provozu skutečných hovad a pirátů
A taky netvrdím, že mají někoho nechat jet. Jenom to, že mají dost jiných možností, a někdy jsou kvůli banálním přestupkům přehnaně akční.
Co pozuruju je pomalu pravidlem že hodně řidičů z povolání čím mají více odjeto tím arogantněji a nesnášenlivěji se k ostatním řidičům chovají. Kenny já nevidím důvod proč když chce někdo kolonu předjet proč by nemohl? Protože ty nemůžeš třeba kvůli výkonu auta? Nesnáším idioty co za sebou jedou v koloně nárazník na nárazníku, to je pak nebezpečné když musíš předjíždět 4 auta najednou! A kdyby mě někdo ještě přimáčkl ke svodidlům abych nepředjížděl tak ho z toho auta vytáhnu.Kenny píše:.... Zrovna vcera jsem jel smerem na Prahu v kolone,za mnou nalepenej jeden z tehle zasrancu,prede mnou kolona,nebylo kam predjet. Najednou vidim, ze ten debil najel vpravo a chtel podjizdet´- opakuju nebylo kam,prede mnou kolona a kdybych ho "neprimack" na svodidla,tak nevim. Jeste podotknu, ze ta kolona jela cca 90,proste souvisle jedouci rada aut....
Třeba sem to jen špatně pochopil a situace byla jiná ale já v tom vidím modelový příklad jak se v koloně nejezdí. Jinak měsíčně urazím zhruba co ty, někdy víc nekdy mín.
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
take "slusny" prispevek ke vzajemne toleranci mezi ridici..., mozna se zkus probrat samKenny píše:a kdybych ho "neprimack" na svodidla,tak nevim...
... KURVA LIDI PROBERTE SE...

PS: vyberem pouzitych slov a stylizaci Tveho prispevku se mi dere na mysl neco "o potrefene huse"...
Jinak k tomu co se stalo lze rici, ze proste meli vsichni smulu a sousled udalosti jim nebyl naklonen. Nic na tom nemeni ani to, kdyby pro priste PCR nikoho nestihala. V dnesni dobe tezko nekoho soudit - ono ve finale zaverecny "soud" je vzdy znacne pokriven uhlem pohledu na vec. Tyto veci nelze v tomto hektickem svete eliminovat natoz na ne "v zajmu zlepseni" vymyslet nova pravidla a predpisy. Proste se stavaji...
Je mozne maximalne se jim snazit predejit - coz se v tomto pripade zrovna nedelo. Dva "modri" se nemeli pokouset nikoho stihat kdyz na to nemam - minimalne stroj (upravy mista cinu po cinu nehodnotim - vstupuje tam lidska vlastnost se "nejak" vyvinit - je to klasicka lidska slabost). Tudiz to byli amateri nepolibeni vlastni soudnosti. Vymstilo se jim to bohuzel na ukor nekoho jineho. Nesoudim je, jiz se odsoudili sami - musi s tim zit (at uz je vedeni a soudy potrestaji jakkoliv), coz je trest nejvyssi.
Chodci...? To je kapitola sama pro sebe. Zda se mi, ze NECHAPOU pomer sil mezi lidskym telem a tunou zeleza (za znacne podpory medii). Protoze jinak by se chovali jinak. Jako priklad uvedu zkusenost z mych par pobytu v Cine..., je to proste. I Cinane pochopili, ze auto je "silnejsi, vetsi, ma vetsi kinetickou energii apd." a tudiz zde neexistuje (krome svetelnou signalizaci rizenym provozem) nejaka nesmyslna prednost chodcu pred auty. Proste pokud si chodec mysli, ze ma prednost a je vetsi tvrdak nez tuna zeleza tak tam vleze a je po nem. Tak to je a funguje to, chodec prostym usudkem VI, ze auto na 2m nezastavi a zakon preziti mu veli - NELEZ tam zhebnes. Nechci zde postizene chodce nejak narknout nebo podcenovat, ale v patek vecer asi uplne strizlivi take nebyli. Mozna tam vstoupil faktor adrenalinu prebehnuti pred autem apd. Tezko soudit, kazdopadne bohuzel zaplatili svuj dil.
ZAVER je z toho jasny - stala se proste souhra ruznych faktoru (ktere sami o sobe zadne nestesti nezpusobi) a jejich propojeni vyustilo v tragedii. NIC VIC NIC MIN.
Ridic BMW...? Nic o nem nevim. A jestli nekde jel o par KM vic a nezastavil? Nedivim se mu (vysvetlim nize). Na druhou stranu mohl jet pod vlivem v obci pres "kilo" - take se mu nedivim a jednou na nej dojde. Snad bude mit to stesti a nikoho u toho nezabije.
Dalo by se napsat "mnoho" slov CO, KDO, KDE by se melo apd. Vsechno jsou to kecy. Bez toho abychom kazdy zacali u sebe to bude jen horsi...
Pri honickach vseho druhu si vzdy vzpomenu na slova jednoho vyslouzileho prislusnika dopravni spravy SNB ktery mne jednou poucil ve veci stihani ujizdejicich lumpu... cituji: "...samozrejme, ze je stiham. Ale pouze do 80km/h - prece se kvuli nejakemu lumpovi nezabiju nebo nedej boze nekoho jineho. Ono na ne jednou stejne dojde..."
Je v tom kus pravdy.
PS: nedavno jsem jel v jedne obci u Pribrami 62km/h a byl jsem "pristizen" bradavici (uznavam, jel jsem o neco vice nez je povoleno). Vyberci stali notne vzdaleni za vsi (cca 2km) a kdyz jsem se priblizoval sotva si mne vsimli. Vysledkem bylo, ze se mne pokusili zastavit kdyz jsem je mijel (asi v 70km/m) a jeste se u toho 2 slecny v modrem chovaly dost amatersky. Nicmene o sve vlastni vuli jsem k nim zpet ochotne docouval a vyckal procedury. Vysledkem byly 2 body a 1000Kc pokuty.
PRISTE SE NA NE TAKY VYSERU... (2 slecny a Fobie na zatackovite trati mimo obce neni souper)
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
S tímhle naprosto souhlasím, mrkněte třeba na tento článek :http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009082302 , to je sice trochu extrém, ale naprosto to vyjadřuje realitu dfensu t.j. Já jsem správňák a vy jste zmrdi........ a realita? Samohonka spojená se sebeutrvzováním v tom jak jsem dobrej.ARMAN píše:Dfense celkově je sbirka ufňukanců co leči sve vlastni komplexy a semeni sve dětinske nazory pod rouškou "humoru"......
Nicméně i tak si tam občas počtu, protože ty bláboly pobaví - už třeba první komentář pod tím článkem

Ondra ex.M-Fahrer
Proc bych jsi si mel zaslouzit "BAN" pane Rozhorceny, pisou tady lidi vetsi bludyKenny píše:Pane vsemocny,bud mi dej BAN za sproste chovani na foru,nebo si me nevsimej,dekuju

Nevsimam si Te, pouze jsem reagoval na Tvuj prispevek. Presne tak jak cinis Ty.
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Kenny píše:..... kdybych ho "neprimack" na svodidla,tak nevim
Tipuju, že jsi kamioner "Školitel"...Kenny píše:Nechci na nikoho utocit,tak to neber zle,ale staci poradne cist,je tam sluvko podjizdet a ne predjizdet,pokud podporujes podjizdeni tak k tomu nemam co dodat....
Už na tebe někdo koho jsi vyškolil, vytáhl bouchačku? Nebo to do tebe fakt nakouřil?
....ono ostatně nikdy nevíš kam a proč ten člověk pospíchá..... a tím, že ho narveš "spravedlivě" na svodidla svět nespasíš. (tím neříkám, že jízda nedovoleným způsobem je správná věc).
Ondra ex.M-Fahrer
Nejhorší je, že za poslední 1- 2 roky se k PČR přijmulo mnoho "zkušených" sotva dvacetiletých lidí (dětí)*, spousty jich je zamindrákovaných, kteří maji v čr nastolit pořádek. Dnes to ještě jde, ale nechci vidět obraz PČR za pár let, kdy skutečně tyto "vynikající" policisté zbudou sami. Navíc nehodovost policie pěkně roste, čím to asi . . . Bohužel za to ale může spousty soudruhů nahoře, kdy reformou policie, poslali policii do . . .Vasa píše: PS: nedavno jsem jel v jedne obci u Pribrami 62km/h a byl jsem "pristizen" bradavici (uznavam, jel jsem o neco vice nez je povoleno). Vyberci stali notne vzdaleni za vsi (cca 2km) a kdyz jsem se priblizoval sotva si mne vsimli. Vysledkem bylo, ze se mne pokusili zastavit kdyz jsem je mijel (asi v 70km/m) a jeste se u toho 2 slecny v modrem chovaly dost amatersky. Nicmene o sve vlastni vuli jsem k nim zpet ochotne docouval a vyckal procedury. Vysledkem byly 2 body a 1000Kc pokuty.
PRISTE SE NA NE TAKY VYSERU... (2 slecny a Fobie na zatackovite trati mimo obce neni souper)
K té nehodě se vyjadřovat nebudu, vím o ní prd, takže nebudu nikoho soudit.
Pardon velice se omlouvam,kdybych vedel ze jsou tady fandove podjizdeni a jinych "bezpecnych" akci na silnicich,vubec bych nepsal,jeste jednou ma omluva.... Promazte prosim me prispevky,at tady nemate zvasty debila jako jsem ja.
Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...
Kdysi v začátku (2001..?) tam psal jen sám majitel stránky, mělo to úplně jiný styl.ondra_m píše:S tímhle naprosto souhlasím, mrkněte třeba na tento článek :http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009082302 , to je sice trochu extrém, ale naprosto to vyjadřuje realitu dfensu t.j. Já jsem správňák a vy jste zmrdi........ a realita? Samohonka spojená se sebeutrvzováním v tom jak jsem dobrej.ARMAN píše:Dfense celkově je sbirka ufňukanců co leči sve vlastni komplexy a semeni sve dětinske nazory pod rouškou "humoru"......
Nicméně i tak si tam občas počtu, protože ty bláboly pobaví - už třeba první komentář pod tím článkem
Časem pustil k publikaci další lidi a jak se stránky dostávaly do podvědomí více lidí, stalo se zhruba to, co přinese každá komercionalice.
Jak mám vypozorováno, pro různé komunity patří přispívání nebo alespoň tlachání v tamních diskusích ke "správnému kádrovému profilu". Fuj!

Jo, tohle teprv vybublá - před týdnem položil odznak bývalý spolužák, co u nich skoro 15 fungoval - jeden z důvodů odchodu byl i tenhle vývoj.Miky píše: Nejhorší je, že za poslední 1- 2 roky se k PČR přijmulo mnoho "zkušených" sotva dvacetiletých lidí (dětí)*, spousty jich je zamindrákovaných, kteří maji v čr nastolit pořádek. Dnes to ještě jde, ale nechci vidět obraz PČR za pár let, kdy skutečně tyto "vynikající" policisté zbudou sami. Navíc nehodovost policie pěkně roste, čím to asi . . . Bohužel za to ale může spousty soudruhů nahoře, kdy reformou policie, poslali policii do . . . .
Bohužel, nejsou tam výjimkou gambleři, notornasávači ani naivní děcka.
Dle mýho by bylo záhodno zavést pro ty nastupující jiný způsob služby, ve kterém by získali zkušenosti nejdřív jinde, než rovnou "v provozu" a by si mohli ujasnit, zda o službu mají skutečně zájem.
Cosi jako "carabinieri" v Itálii.
.
Rozhorceny (velke R z duvodu pocatku vety) zrejme jsi, jinak by jsi nereagoval tak jak cinis. A velke pocatecni pismeno "R" nebylo pouzito z duvodu jmena, ale pro zdurazneni vyznamu. Neva, omlouvam se.Kenny píše:nechapu velke R v tvem prispevku
A pokud mas na mysli "sin slavy" ve ktere se uvadeji hrube prohresky vuci materskemu jazyku, tak ta existuje naprosto opravnene. Treba to dotcenym pomuze se alespon nepatrne zamyslet nad zpusobem vyjadrovani.
Ale zklamu Te, v "sini slavy" nebudes - nepatris mezi adepty

PS: trochu jsme se odklonili od tematu, tak pokud by jsi mel pripadne dalsi vytky vuci me zbytecnosti tak navrhuji formou SZ.
jo jo souhlas, přijmou každýho packala, jenom aby zaplnili tabulkový stavy a čim je zaplní je jim šumák. Kdyby chodili aspoň na vojnu, ale taktoVenca píše:
Jo, tohle teprv vybublá - před týdnem položil odznak bývalý spolužák, co u nich skoro 15 fungoval - jeden z důvodů odchodu byl i tenhle vývoj.
Bohužel, nejsou tam výjimkou gambleři, notornasávači ani naivní děcka.
Dle mýho by bylo záhodno zavést pro ty nastupující jiný způsob služby, ve kterém by získali zkušenosti nejdřív jinde, než rovnou "v provozu" a by si mohli ujasnit, zda o službu mají skutečně zájem.
Cosi jako "carabinieri" v Itálii.
.

Neber to prosimtě jako útok na svojí osobu,myslim,že nejen já,ale i ostatní nejsou fandové zběsilý jízdy a "podjíždění".Kenny píše:Pardon velice se omlouvam,kdybych vedel ze jsou tady fandove podjizdeni a jinych "bezpecnych" akci na silnicich,vubec bych nepsal,jeste jednou ma omluva.... Promazte prosim me prispevky,at tady nemate zvasty debila jako jsem ja.
Spíš bych řekl,že jde o to,jak si můžeš bejt jistej,že v "podjíždějícim" autě,jehož řidiče se snažíš vychovávat,nesedí třeba těhotná ženská,nebo člověk,kterýmu volala manželka,že jí někdo obtěžuje?
Ty by si stál poctivě v koloně,kdyby si měl na telefonu brečící přítelkyni,že jí třeba sleduje nějakej úchyl,nebo jí někdo napadnul?

m10b18 "kloboukwagen" in progress
Sice uz jsem se vyjadrovat nechtel,ale na rozumnej nazor se pokusim odpovedet. Samozrejme takovej pripad nastat muze,ale pokud bych v takove situaci byl,zapnu vystrazny a blikal bych dalkovejma jak o zivot,aby lidi,ktere potrebuji predjet vedeli,ze se asi neco deje. Ale on jel stylem,ze chvily v pohode a chvily byl prilepenej tesne na mebaskeez píše:Neber to prosimtě jako útok na svojí osobu,myslim,že nejen já,ale i ostatní nejsou fandové zběsilý jízdy a "podjíždění".
Spíš bych řekl,že jde o to,jak si můžeš bejt jistej,že v "podjíždějícim" autě,jehož řidiče se snažíš vychovávat,nesedí třeba těhotná ženská,nebo člověk,kterýmu volala manželka,že jí někdo obtěžuje?
Ty by si stál poctivě v koloně,kdyby si měl na telefonu brečící přítelkyni,že jí třeba sleduje nějakej úchyl,nebo jí někdo napadnul?

Ale tady uz to neni o tehle diskuzi,je to o tom, ze jsem si dovolil rict neco proti mistnimu bohu Vasovi a tak vystrcili drapky ostatni, zde vysoce postavene osoby. Ale aspon je videt, ze drzej kucí spolu,to je taky fajn

Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...
Ti novi ani nemusi mit skusenosti, prave proto, ze jsou novi. O to by podle me neslo, ale jsou to proste gumy. Nikdy jsem nejak moc nechapal/nebral vtipy o policajtech, ale cim vic skusenosti s nima mam, tim vic je chapu. A nejde jen o ty mlade.Miky píše: Nejhorší je, že za poslední 1- 2 roky se k PČR přijmulo mnoho "zkušených" sotva dvacetiletých lidí (dětí)*, spousty jich je zamindrákovaných, kteří maji v čr nastolit pořádek. Dnes to ještě jde, ale nechci vidět obraz PČR za pár let, kdy skutečně tyto "vynikající" policisté zbudou sami. Navíc nehodovost policie pěkně roste, čím to asi . . . Bohužel za to ale může spousty soudruhů nahoře, kdy reformou policie, poslali policii do . . .
K té nehodě se vyjadřovat nebudu, vím o ní prd, takže nebudu nikoho soudit.
Minuly tyden jsem videl policejni auto a za volantem jednoho cloveka, ktereho jsem znaval vice-mene od pohledu. A vim, ze to byl proste strasne velkej curak. Nebudu to rozepisovat, jednoduse jeho chovani nepredpokladalo prijeti do jine policejni slozky nez nejake obdoby Schutzstaffel (SS).
To, ze nekdo takovy pracuje u policie bych nazval doslova skandaloznim.
No a moje posledni skusenost s pany policajty me zas nadobro objasnila jeden z aspektu otazky "Jak se Hitler dostal k moci?".
Jel jsem v noci po jedne vedlejsi ceste, podel ktere vede les. Je to takova ta typicka zkratka, kdy paralelne o kilometr dal vede hlavni silnice. Jezdi se tam bezne maximalne tak 40 km/h, na sirku ma mistami mene prostoru nez by dve protijedouci auta potrebovali k objeti a v tomto momente snad neni ani potreba dodavat, ze samotny stret dvou aut na tehle ceste je docela vzacni udalosti. Kor v noci. Bylo tak pul dvanaste a jak jsem odbocil na tuhle cestu, zapnul jsem si predni mlhovky. Kdyz uz ne objektivne kvuli lesnim zviratum, tak alespon pro subjektivni dobry pocit, ze vidim o neco vice do stran. Najednou se v proti smeru vyskytlo auto. Zastavil jsem na sirsim miste, protoze nasledovala zrovna ona uzka pasaz, at se obejdem. Kdyz uz bylo auto tesne prede mnou vykukla z okna "carovni" cervena hulka a s vedomim, ze Vila Amalka to asi nebude jsem zacal vytahovat doklady. Svete div se, nasledovala patnacti minutova konverzace (nebo spis monolog) o "silenem nebezpeci", ktere predstavovali moje rozsvicene mlhovky. Jakekoliv moje argumenty byli okamzite rozdrceny slovama "zakon", "co rika zakon", "takovy je zakon" a pod. Nakonec jsem nahodil spojeni "zdravy rozum", na coz se mi hodne "nezdravo-rozumove" dostalo obdoby jiz predchozich odpovedi.
A jen jako dodatek bych podotknul, ze v prubehu nase konverzace (ktera mimochodem probihala na onom frekventovanem useku z okna do okna) se za policejnim autem vyskytlo dalsi auto, na coz se pan policajt s hodne sebevedomym pohledem kouknul do zpetneho zrcatka a pokracoval dal. Bohuzel ne v jizde, ale v konverzaci, pricemz dotycneho za sebou zcela odignoroval.
A ted me napadlo, ze tohle byla vlastne moje predchozi skusenost s policii. Posledni byla tou vcerejsi. Zaradil jsem se z vedlejsi silnice na hlavni primo za policejni Passat. S vedomim toho, co prijde, az policajt za volantem zbada v zrcatku vylestene BMW E30, jsem hledal nejblizsi odbocku. Pozde. Rozsvitilo se "STOP" a uz se ke mne blizil prislusnik. Musim rict, ze to byl ze strany policie asi zatim ten nejarogantnejsi pristup, jaky jsem zazil. Nejsem si ted zcela jistej zda padlo neco jako "dobry den" na uvod, ale rekl bych, ze spis ne. S neutralnim tonem, spise uvolnenym jsem poznamenal, ze "me zastavujete pomalu kazdy druhy den", nacoz se ten intelektualni trpaslik rozcilil a potom jak jsem mu byl nucen vysvetlit, ze jsem samozrejme nemyslel jeho osobne ale policii mi rekl: "Pak nevim proc tady rikate takove blbosti". V polovine vety, kterou jsem se mu snazil vysvetlit, ze "to proboha nerikam nijak ofenzivne" me stopnul slovy "dobre, obcansky prukaz" (ono "dobre" rozhodne neznelo tak dobre, jak je to muze pusobit z tehle zpravy). Pak se dostavil k okynku spolujezdec, jemuz jsem byl take nucen vysvetlovat, ze jsem nemyslel mym vyrokem jeho osobne, ale policii vseobecne.
Nakonec nic "nebezpecneho" na mem aute nezjistili, tak jsme se rozloucili.
Az na ten pristup to byla takova klasika, kterou tady vsichni vlastnici podobnych aut znaji.
Nakonec nutno podotknout (ackoliv mi to vyhovovalo samozrejme), ze mam na aute xenony a jel jsem za nima asi 500 metru, nez me zastavili. Pri kontrole o nich ale nepadlo ani slovo. Takze tolik k jejich vnimavosti a znalosti zakona.
V policejnim povolani by melo byt neco prestizniho a respektu-hodneho. Bohuzel neni tomu tak. Obecne zkusenosti mnoha lidi rikaji, ze tam pracuji sami hajzlove a pitomci. Na to se da argumentovat samozrejme tim, ze pitomci a hajzlove jsou vsude, coz je pravda ale v policii by jich melo byt co nejmene. Je to takova utopie, protoze o praci policie ma zajem jen malo "normalnich" lidi...a proto tam berou kreteny.

No, k tématu mlhovek za normálního počasí už jsem na foru svoje napsal - to je škoda, že ti nedali flastr. V těch max 40 kmh je fakt důležitý vidět do stran.
Já jsem "poměrně rád", když se švestkám něco nezdá, tak zastaví auto, zkontrolujou doklady a nashledanou pane řidiči - je to asi jedinej způsob jak efektivně dostat někoho v kradeným autě, nebo nalitý a nafetovaný.
Já jsem "poměrně rád", když se švestkám něco nezdá, tak zastaví auto, zkontrolujou doklady a nashledanou pane řidiči - je to asi jedinej způsob jak efektivně dostat někoho v kradeným autě, nebo nalitý a nafetovaný.