O to, že bys neprošel se vůbec nebojím.. ale chce si to trochu pojistit..
To už pak je ale pro a proti zda byla úprava po technické kontrole nebo předfafejta píše:Tak čistě hypoteticky,i kdyby to STK prošlo,tak pak v budoucnu ,když se stane nějaká nehoda a vůz půjde do ústavu ke zkoumání,tak je na průser zaděláno.
Znám jeden takovýhle podobný případ a nedopadlo to vůbec dobře.
Vášo kua ale já se tu vůbec nebavím o tom kdybych byl viníkem já. To dostanu kartáč už tak jako takVasa píše:Tak si zkus s tou Tvou karou nekoho prejet nebo zpusobit skodu za par set tisic a uvidis jakou expertizu zazijes...
Zrovna tak můžeš dostat ten kartáč (nebo víc) taky.Míšánek píše:Vášo kua ale já se tu vůbec nebavím o tom kdybych byl viníkem já. To dostanu kartáč už tak jako takVasa píše:Tak si zkus s tou Tvou karou nekoho prejet nebo zpusobit skodu za par set tisic a uvidis jakou expertizu zazijes...Mně spíš de o to,když je člověk s takovým autem jenom účastník dopravní nehody bez jakéhokoliv zavinění. A nedělej ze mně debila,jo?
![]()
Misane,Míšánek píše:A nedělej ze mně debila,jo?![]()
no ten post na který jsem reagoval tak vyzněl,ale to je jedno,od tebe to neberu vážněVasa píše:Misane,Míšánek píše:A nedělej ze mně debila,jo?![]()
ja se nenavazim konkretne do Tebe sakra.
Toto jsem chtěl abys napsalVasa píše:Druha vec je, ze pokud by se to bralo do dusledku tak kazde druhe auto musi ze silnice