důvod je prostý, firmu zasáhla krize, a auto sem dodělával ze stavebního spoření, takže sem si některý věci prostě musel odpustitVasa píše:no pech nemas, ale bude se muset doinstalovat i nejaky central...,Apple324D píše:zájem by byl i u mě, jen dotaz.... mám soc edišn a centrál to nemá, to mám asi pech což
PS:mimochodem zrovna moc nechapu proc jsi ho tam nedal kdyz jsi delal komplet kastli....
DO v klicku od FXe...
E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
Pro ty, kdo nemají centrál, je zde možnost neorigo centrálu ode mě - pokud by byl zájem, zjistím cenu komplet sady vč. motorků.
A aby se z toho udělala trochu lepší akce, tak nabízím do pléna jednotku s klíči za 1000 Kč vč. dopravného, které je jinak 115 Kč (posílám na dobírku PPL).
Jináč pro E36 je asi největší problém v protikusu originál konektoru (kdyby se vyráběl mezikus). Zapojení je jednoduché a defakto by stačilo mít odpovídající piny pro instalaci do stávajícího konektoru (jsou neobsazené), nicméně na dojezd oken je třeba relé kvůli překlopení - na + signál a pro double lock je třeba zásah do jednoho kablíku. Takže to je spíš otázka pro Vášu, jestli lze sehnat nejen konektor, ale taky jeho protikus, který jsem ještě nikde neviděl.
A aby se z toho udělala trochu lepší akce, tak nabízím do pléna jednotku s klíči za 1000 Kč vč. dopravného, které je jinak 115 Kč (posílám na dobírku PPL).
Jináč pro E36 je asi největší problém v protikusu originál konektoru (kdyby se vyráběl mezikus). Zapojení je jednoduché a defakto by stačilo mít odpovídající piny pro instalaci do stávajícího konektoru (jsou neobsazené), nicméně na dojezd oken je třeba relé kvůli překlopení - na + signál a pro double lock je třeba zásah do jednoho kablíku. Takže to je spíš otázka pro Vášu, jestli lze sehnat nejen konektor, ale taky jeho protikus, který jsem ještě nikde neviděl.
E39 535i sedan
jop, takovej balíček kompletíček by byl super 
E30...a sny se plní
Ještě prosím, nepište mi objednávky do SZ nebo že mám napsat, až něco (cokoliv) dorazí. Jediná možnost, jak na to opravdu nezapomenu v tom množství, je napsat mi na mail: voigts@dolej-olej.cz
Do předmětu napište slovo "Objednávka".
Díky za pochopení - v SZ se nedá vyznat, chodí mi jich denně desítky a hledat třeba nějaké doplňující informace v SZ, kde někdo do předmětu napíše třeba jenom tečku (což už se mi párkrát stalo a lovit ji myší na 24" monitoru s vysokým rozlišením je fakt lábuž), to se v tom množství nedá. Nelezu na forum jenom z jednoho počítače, takže papírky kolem klávesnice nebo soubory s odkazy už taky nezabírají.
Do předmětu napište slovo "Objednávka".
Díky za pochopení - v SZ se nedá vyznat, chodí mi jich denně desítky a hledat třeba nějaké doplňující informace v SZ, kde někdo do předmětu napíše třeba jenom tečku (což už se mi párkrát stalo a lovit ji myší na 24" monitoru s vysokým rozlišením je fakt lábuž), to se v tom množství nedá. Nelezu na forum jenom z jednoho počítače, takže papírky kolem klávesnice nebo soubory s odkazy už taky nezabírají.
E39 535i sedan
Navrhuji toto:
Kdo bude chtit komplet upraven pro E30 tak "objednavku" posle me a ja to zkompletuji a poslu/predam. Z Martinem se uz domluvime sami. V pripade DO bez pripravy pro E30 samozrejme rovnou na Martina/FXe.
Uprednostnuji komunikaci maile - vasek.zlotorovic@gmail.com.
Vasa.
Kdo bude chtit komplet upraven pro E30 tak "objednavku" posle me a ja to zkompletuji a poslu/predam. Z Martinem se uz domluvime sami. V pripade DO bez pripravy pro E30 samozrejme rovnou na Martina/FXe.
Uprednostnuji komunikaci maile - vasek.zlotorovic@gmail.com.
Vasa.
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
takze prostrednictvim mailu jsem obdrzel 4 zavazne objednavky:
- Dolfa 325i
- Caleb
- Alex 78
- Zahy
vzhledem k tomu, ze Alex 78 byl 1. se "zavaznou" objednavkou tak ma upravu zdarma.
dalsi zajemci jsou (zatim bez "zavazne" objednavky):
- Chvalda 318is
- mates85
- Gabo
- Maca 2x
- Marlin
- Stany
- Skodik
- Kala
Pokud zajem trva tak to potvrdte at nedelam kazdy tyden jedno
Minuly tyden jsem si dovezl svazek z E36, tak to mozna udelam i na E36...
Stav:
- svazky jsou hotovy, ceka se az BMW laskave posle konektory
- FX rikal, ze nejake jednotky ma na sklade, takze je bud koncem tydne vyzvednu nebo po nedeli.
PS: samozrejme tez nabizim svazek k dojezdum oken (ve spojeni s DO centralu), kde uprava neni uplne "PnP", ale lze se k tomu znacne priblizit.
- Dolfa 325i
- Caleb
- Alex 78
- Zahy
vzhledem k tomu, ze Alex 78 byl 1. se "zavaznou" objednavkou tak ma upravu zdarma.
dalsi zajemci jsou (zatim bez "zavazne" objednavky):
- Chvalda 318is
- mates85
- Gabo
- Maca 2x
- Marlin
- Stany
- Skodik
- Kala
Pokud zajem trva tak to potvrdte at nedelam kazdy tyden jedno
Minuly tyden jsem si dovezl svazek z E36, tak to mozna udelam i na E36...
Stav:
- svazky jsou hotovy, ceka se az BMW laskave posle konektory
- FX rikal, ze nejake jednotky ma na sklade, takze je bud koncem tydne vyzvednu nebo po nedeli.
PS: samozrejme tez nabizim svazek k dojezdum oken (ve spojeni s DO centralu), kde uprava neni uplne "PnP", ale lze se k tomu znacne priblizit.
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
vaso jak je to s tema dojezdama oken? to jen ve svazku, nebo je potreba jeste naky udelatko? jinak zajem o dva svazky mam stale a jeste nejak asi i ty dojezdy, ale je to na kabra, tak nevim, jestli je to problem a nebo ne
central/alarm od FX uz mam 
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
Tak to tu mám připravené, aspoň ty první 4 sady
Jen mám nějak problém dohnat Vášu, oba telefony vypnuté... Asi se courá někde po bordelech
Jinak na tu E36 bych měl o čisté řešení zájem i já... Jen pozor, byly tam jednotky ZVM II do 9/94 a ZKE IV od 9/94, u obou se liší zapojení i konektory, schémata mám.
Jinak na tu E36 bych měl o čisté řešení zájem i já... Jen pozor, byly tam jednotky ZVM II do 9/94 a ZKE IV od 9/94, u obou se liší zapojení i konektory, schémata mám.
E39 535i sedan
V pohodě, to byl jenom takovej vtípek
Já si jen chtěl ověřit tvoje časové možnosti, abychom z toho oba neměli tak akorát stres... Teď totiž do kanclu jezdím vlakem (20 minut cesty versus hodina autem, ještě k tomu na lítačku, prostě JE rozdíl
), tak abych to netahal v igelitce tam a zpátky 
E39 535i sedan