ix-ko
Dík Tome.Už si to viem zhruba predstaviť,ale aj tak je to pi...ina.Keď sa posere visko,tak je auto vlastne nepojazdné...Keby som do toho môjho nenatlačil tolko peňazí... Ešte sa chcem opýtať,aký olej ide do rozvodovky? Ja tam mám zbytok nejakej oranžovej samolepky a vyzerá to na ATF -teda do automatickej prevodovky.Netreba tam aj nejakú prísadu? A keď chcem doliať,tak sa leje po nalievací otvor?
4x4 ist noch lange kein 325ix. BMW e30 325ix touring
jasne
chce to trochu predstavivost na tu zmet car
Je potreba si v tom predstavit planetovy mechanismus, je to jakoby pohled zboku, trochu jsem to zjednodusil, a pridal tam planet. mech. pohled zepredu: http://img10.imageshack.us/img10/6109/mezdif2.jpg
Jacko pokud se posere visko tak to bude dal pojizdne (stejne jako zadohrab s posranym svorem) ale pokud by zacly hrabat zadni kola tak to potom na predek neprenese nic.
S tim olejem uz ti napsal mara, ja iXo nemam takze bych to nevedel, (iXo planuju v budoucnu (nebo celicu
))

Je potreba si v tom predstavit planetovy mechanismus, je to jakoby pohled zboku, trochu jsem to zjednodusil, a pridal tam planet. mech. pohled zepredu: http://img10.imageshack.us/img10/6109/mezdif2.jpg
Jacko pokud se posere visko tak to bude dal pojizdne (stejne jako zadohrab s posranym svorem) ale pokud by zacly hrabat zadni kola tak to potom na predek neprenese nic.
S tim olejem uz ti napsal mara, ja iXo nemam takze bych to nevedel, (iXo planuju v budoucnu (nebo celicu

Macku,to je samozrejme,že nebudem obúvať iné rozmery pneumatík na auto - keď,tak všetky rovnaké - akurát sa to tu niekde rieši. Dnes som mal auto na zdviháku a skúšal som točiť kolesami a keď točím niektorým zadným,tak sa točia všetky rovnako a keď točím niektorým predným,tak sa točia iba predné a to opačným smerom.
Macku,tak dnes som skúšal visko: pri neutráli 3 kolesá na zemi a jedno predné vo vzduchu - išlo to ťažko a keď som zaradil rýchlosť a skúsil točiť,tak to išlo len asi o pol otáčky a potom som ho už nedokázal pretočiť. Tak v akom stave môže byť? Ešte to niečo vydrží?