Jinak jestli prostě chceš jít dál, nikdo ti bránit nebude.

o E30 jiz nelze uvazovat jako o "beznem" komercnim vozidle. Je to 20 let stare auto ktere preziva vicemene pouze kvuli lidem kteri jsou na techto vozech najakym zpusobem "psychicky" zavisli. Jak jiz nekdo predemnou podotkl tak v E30 uz nejezdi ani spoluobcane tmavsi pleti - a to je jasnym dukazem, ze E30 je nyni de-fakto pro fandy (diky bohu). Pokud se soucasny ridic E30 presune do E36 se zamerem "ze si pomuze a aby lepe vypadal" tak docili temer opaku a se "stastnou" tvari se zaradi do kategorie "chci byt IN, ale nemam na to". Co se tyce techniky tak se o zavratne zmene k lepsimu take zrovna hovorit neda (ano, je tam par veci technicky vyspelejsich, ale v beznemu provozu je prinos diskutabilni) a ve veci ochrany karoserie proti korozi je na tom snad jeste hur nez E30.swaczynad píše: že by se mi do dědka nechtělo to ani ne, protože občas se najde tříca v pěkným stavu co by mi dělala radost, ale prostě jsem si řekl, že čas plyne dál, a co se aut týče tak se mi čas zastavil u třicítek už 6let
jestli jsem tady vyvolal tuhle diskuzi já, tak můžu tyto řeči částečně považovat, že jsou mířeny proti mě, to mě teda tady zklamaloVasa píše: Pokud se soucasny ridic E30 presune do E36 se zamerem "ze si pomuze a aby lepe vypadal" tak docili temer opaku a se "stastnou" tvari se zaradi do kategorie "chci byt IN, ale nemam na to"....
vidím, že všechny mladší házíš do jednoho pytle, sice věřím, že máš asi více zkušeností ale i takVasa píše:... a tak kluci (co jste jeste mladi a mate potrebu dobre vypadat pred diskotekou) klidne "skocte" do E36, ale nic od toho necekejte. Spise si myslim, ze zacnete vazne uvazovat o tom co vam E36 vlatne prinesla pozitivniho....
ale né, všechny rady jsou cenné, ale některé řeči mi připadly trochu jako rejpáníARMAN píše:Nešijte do něj chlapy, chce změnu a ma na to tak neni co řešit. Jestli ma vztah k e30 jak řika tak se k ni vrati, ale třeba i ne.
Ahoj Swarczy,swaczynad píše:jestli jsem tady vyvolal tuhle diskuzi já, tak můžu tyto řeči částečně považovat, že jsou mířeny proti mě, to mě teda tady zklamalo
vidím, že všechny mladší házíš do jednoho pytle, sice věřím, že máš asi více zkušeností ale i tak
SwarczyVasa píše:Ahoj Swarczy,swaczynad píše:jestli jsem tady vyvolal tuhle diskuzi já, tak můžu tyto řeči částečně považovat, že jsou mířeny proti mě, to mě teda tady zklamalo
vidím, že všechny mladší házíš do jednoho pytle, sice věřím, že máš asi více zkušeností ale i tak
jestli jsi si to vztahl na sebe tak mne to mrzi, nebylo to mysleno konkretne na nekoho spise na skupinu mladsich nadsencu kteri takto mohou nahlizet na vec. Staci se nachvili "vmisit" mezi particku 20-letych a nemusim nic vymyslet - slysim to
A hazeni nekoho do jednoho pytle neni muj styl, kazdy je individualita - drive nebo pozdeji.
Vasa.
já vímTweety píše:Ono takhle doslova to myšlený nebylopaca píše:Takže v podstatě když si koupíš e36tku, tak uděláš krok zpět![]()
Kde udělali tedy soudruzi z NSR chybu, že je to horší ne e30tka?![]()
Si dělám srandu, jako e30tku bych bral už jako vozítko na nedělní výlety