UMIRA ZAJEM O BMW E30? ????
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Já musim říct, že ještě dva měsíce nazpět jsem stál před myšlenkou BMW prodat a koupit VW Vento TDisoraxcz píše:BMW sem chtel (: BMW mam a dokud ho nezborim natotal tak ho i mit budu (: a az ho zborim (: poridim dalsi je to jasny asi sem infikovanej ((: a nafta patri do kamen![]()
![]()
![]()
sice je pravda ze je chvile kdy treba mam s benem problem... :/ ale tohle auto sem chtel a tak se ho bez boje nevzdam :/ a nez se mucit za volantem nejakyho 1,8 naftozrouta a mackat z neho to co nedostanu :/ nervit se za volantem ze do kopce to skoro musim tlacit... :/ tak sry ale ne (: jen BMW ! a kdyz vydim fabie 1,2 HTP jak frci do kopce 60 a ridic za volantem tece... tak se jen pousmeju a podradim (: 
BMW E30 320i 1987 chromáček <= RIP 23.1.2009
Sme na tom stejně.. já to vidim tak, že moje e28 má 2 možnosti osudu - buď jí někdy někde rozstřelim tak, že už se nevyplatí opravovat a nebo holt počkám na veterán. papíry, většinu času bude v garáži a jezdit bude jen přes léto.. i když je to stará plečka, tak je to prostě srdcová záležitost..Tweety píše:Já musim říct, že ještě dva měsíce nazpět jsem stál před myšlenkou BMW prodat a koupit VW Vento TDisoraxcz píše:BMW sem chtel (: BMW mam a dokud ho nezborim natotal tak ho i mit budu (: a az ho zborim (: poridim dalsi je to jasny asi sem infikovanej ((: a nafta patri do kamen![]()
![]()
![]()
Byla to situace, kdy mě už nebavilo poslouchat, jak někdo jezdí na vílety, protože má spotřebu 6 litrů. No jo, jenomže potom jsem šel ulicí, koukám na ty čtyři oči a řekl jsem si že žádnej posranej volkswagen tohle auto nevymění
Prostě je to srdcová záležitost, nemůžu si pomoct...
po 2 letech báwo zrovna prodávám - denně v garáži - tohle opravit tamto vyměnit - drahý díly - žere to jak rakovina - blbý kecy všech okolo - a to mam jen E30-318touring - už na to kašluAlbert píše:Sme na tom stejně.. já to vidim tak, že moje e28 má 2 možnosti osudu - buď jí někdy někde rozstřelim tak, že už se nevyplatí opravovat a nebo holt počkám na veterán. papíry, většinu času bude v garáži a jezdit bude jen přes léto.. i když je to stará plečka, tak je to prostě srdcová záležitost..Tweety píše:Já musim říct, že ještě dva měsíce nazpět jsem stál před myšlenkou BMW prodat a koupit VW Vento TDisoraxcz píše:BMW sem chtel (: BMW mam a dokud ho nezborim natotal tak ho i mit budu (: a az ho zborim (: poridim dalsi je to jasny asi sem infikovanej ((: a nafta patri do kamen![]()
![]()
![]()
Byla to situace, kdy mě už nebavilo poslouchat, jak někdo jezdí na vílety, protože má spotřebu 6 litrů. No jo, jenomže potom jsem šel ulicí, koukám na ty čtyři oči a řekl jsem si že žádnej posranej volkswagen tohle auto nevymění
dřív jsem byl normální zdravý uživatel 318i E30 TOURING
ale pak jsem onemocněl - diagnosis: V8 POSITIVE - virus 530i E34 ( MOJE PEŤKA)

www.v8bandits.com

www.v8bandits.com
JO MALEM JSEM ZAPOMĚLkhonza318 píše:po 2 letech báwo zrovna prodávám - denně v garáži - tohle opravit tamto vyměnit - drahý díly - žere to jak rakovina - blbý kecy všech okolo - a to mam jen E30-318touring - už na to kašluAlbert píše:Sme na tom stejně.. já to vidim tak, že moje e28 má 2 možnosti osudu - buď jí někdy někde rozstřelim tak, že už se nevyplatí opravovat a nebo holt počkám na veterán. papíry, většinu času bude v garáži a jezdit bude jen přes léto.. i když je to stará plečka, tak je to prostě srdcová záležitost..Tweety píše: Já musim říct, že ještě dva měsíce nazpět jsem stál před myšlenkou BMW prodat a koupit VW Vento TDiByla to situace, kdy mě už nebavilo poslouchat, jak někdo jezdí na vílety, protože má spotřebu 6 litrů. No jo, jenomže potom jsem šel ulicí, koukám na ty čtyři oči a řekl jsem si že žádnej posranej volkswagen tohle auto nevymění
KUPUJU ..... 530iV8
postižení srdce je na trvalo
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Albert píše:Sme na tom stejně.. já to vidim tak, že moje e28 má 2 možnosti osudu - buď jí někdy někde rozstřelim tak, že už se nevyplatí opravovat a nebo holt počkám na veterán. papíry, většinu času bude v garáži a jezdit bude jen přes léto.. i když je to stará plečka, tak je to prostě srdcová záležitost..Tweety píše:Já musim říct, že ještě dva měsíce nazpět jsem stál před myšlenkou BMW prodat a koupit VW Vento TDisoraxcz píše:BMW sem chtel (: BMW mam a dokud ho nezborim natotal tak ho i mit budu (: a az ho zborim (: poridim dalsi je to jasny asi sem infikovanej ((: a nafta patri do kamen![]()
![]()
![]()
mám plečku a kupuju stejně starou jen větší.Tweety píše:Přesně tak...na novější E46 se ještě pořád špatně šetří a tak budu cpát prachy do tý starý plečky do doby, než mi v tom vláda zakáže jezdit, jelikož tu budu asi jedniej co bude jezdit ještě na benzín
a já budu jezdit na benzín i když to vláda zakáže budu muset kupovat pašovanej benál z kuvajtu.
dřív jsem byl normální zdravý uživatel 318i E30 TOURING

www.v8bandits.com

www.v8bandits.com
Nene, nikdy.Fido píše:Boobika: No mimochodem právě mě dovezli do hotelu fungl novým 530d takže bych bejt tebou přemejšlel o znovuzměně značky
Bawo nechci a hlavně je moc tvrdý na český prach bídný silnice.
P.S. Na Bawo mi učetnictví nebude zapujčeno
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
- zdene
- E30.cz mecenáš
Jo tak uplně stejně sem se rozhodoval jáTweety píše: Já musim říct, že ještě dva měsíce nazpět jsem stál před myšlenkou BMW prodat a koupit VW Vento TDiByla to situace, kdy mě už nebavilo poslouchat, jak někdo jezdí na vílety, protože má spotřebu 6 litrů. No jo, jenomže potom jsem šel ulicí, koukám na ty čtyři oči a řekl jsem si že žádnej posranej volkswagen tohle auto nevymění
A tady na fotce pěkně spolu...

E46 330D
E30 323i
327i
325i
335i
328i
X5 4,8is
E30 323i
X5 4,8is
moje slova))))))
zdene píše:Jo tak uplně stejně sem se rozhodoval jáTweety píše: Já musim říct, že ještě dva měsíce nazpět jsem stál před myšlenkou BMW prodat a koupit VW Vento TDiByla to situace, kdy mě už nebavilo poslouchat, jak někdo jezdí na vílety, protože má spotřebu 6 litrů. No jo, jenomže potom jsem šel ulicí, koukám na ty čtyři oči a řekl jsem si že žádnej posranej volkswagen tohle auto nevymění
akorát se jednalo o golf 3 1,9TDI se spotřebičkou 5-6 litrů
.Rozdíl je ale v tom že já sem ho koupil
a v garáži je víkendová 327i
![]()
A tady na fotce pěkně spolu...
DEKUJI ZA ODPOVEDI, PRISPEVKY A NAZORY!!
tak se zdenem muzu maximalne souhlasit)))))) poridil jsem Wpolo litr obsah a doma mi spinka 327i )))) zatim jen spinka))) zrovna delam mootor, a jinak byvala BMW co jsem musel kvuli financni tisni prodat jsou v dobrych rukou)), a ja se musim spokojit s obycejnou hujdou za par stovek se srdcem lva))) ,, rozhodovani bylo taky velike a uz to vypadalo ze koncim definitivne s bmw ale nakonec to dopadlo dobre ))
Ani by sem neřekl že zájem o BMW upadá podle dílů to nemůžeš moc brát přecejenom teď třicítek strašně ubývá a proto i ten horší prodej dílů. Teď už sou v kurzu spíš e36 a srdcařů kteří se furt drží klasiky je málo. Co sem před rokem začal jezdit na srázky tak třicítek byla větší polovina teď sme na srázku tak 3-4 třicítky a to už aby se pomalu slavilo.
No tak u me je to asi tak ze netvrdim ze budu navzdy jezdit tricou a ze ji nikdy neprodam,ale u me plati,ze co nema vrtuli ve znaku,nesmi do baraku
At si kazdej jezdi cim chce ja budu jezdit BMW i kdyz treba starou pleckou
At si kazdej jezdi cim chce ja budu jezdit BMW i kdyz treba starou pleckou
Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...
jelikož mi je teprv 20 a mám první E30 v garáži
a vím že u značky BMW zustanu až do doby kdy mě nejspíš jebne tak to pujde jen a jen dál možná jen třídově jinak neeee škoda jen že mám M10 318 karbec už poctivě študuju motory
a vlastně celou e30 abych si s tím mohl pohrát když už jsme u toho má někdo zkušenost jakej je výkonostní rozdíl mezi karburatorem a střikem ? mě se zdá že ten karbec docela jede
ale neporovnám to nejel jsem v 318i