ja taky, v troube jsem to kdysi posral...horkovzduska libovkaBOOST píše:Já to nahříval horkovzdušnou pistolí po obvodu skla, po pár minutách to krásně povolilo. Dělal jsem takhle už dvoje světla.
jinak ty krize bych taky koupil
Tuším že Tony to má....magiccc píše:Já je rozpékal v troubě a v pohodě... Ale jak tak koukám, tak vezmu radši horkovzdušnou pistoli. Jinak to vypadá na velkej zájem, takže asi začnu zjištovat kolik by stálo nechat udělat ty výpalky.
BTW Kdo tady házel kdysi ten orientační náčrtek? Ten by mohl stačit pro předběžné zjištění ceny.
no zbytecny rozlepeni a moznost prasknuti dalsich dvou svetelTweety píše:Jaký je problém ty potkávačky stříknout ?Iwan píše:na co mi budou krize kdyz nemam tmavy potkavacky?
To ti nezbyde než mít světlý. Kdo se bojí nesmí do lesa.Iwan píše:no zbytecny rozlepeni a moznost prasknuti dalsich dvou svetelTweety píše:Jaký je problém ty potkávačky stříknout ?Iwan píše:na co mi budou krize kdyz nemam tmavy potkavacky?
Kolik by to tak vyšlo?mychal píše:mám možnost je nechat vypálit na plasmě, zadarmo to sice nebude... ale potřebuju předlohu, kdyby někdo měl tak mě kontaktujte a já je nechám udělat, jednu mám ale je dělaná samodomo a ne moc přesná....