Ne, že bych u takového obsahu nějak moc chtěl řešit co papá, ale trochu mě zarazila ta vaše čísla....já mám průměr 15l, není problém ke 20l. Když jsem se dostal na cca 11l tak jsem se musel hodně krotit a přemýšlet nad dávkováním plynu. Že by automat bral o tolik víc?
spotreba e34 535i ??
spotřeba
Když jsme u té spotřeby, máte někdo zkušenost s automatem 535i ?
Ne, že bych u takového obsahu nějak moc chtěl řešit co papá, ale trochu mě zarazila ta vaše čísla....já mám průměr 15l, není problém ke 20l. Když jsem se dostal na cca 11l tak jsem se musel hodně krotit a přemýšlet nad dávkováním plynu. Že by automat bral o tolik víc?

Re: spotřeba
Ze skusenosti treba u m20 1 - 1,5 litru navic oproti manualu. U 535 to bude podobnepetr_k píše:Když jsme u té spotřeby, máte někdo zkušenost s automatem 535i ?
- Ilegaltuner

cesta z mnichova 800km ...prvních 400 max asi 140 myslím a z zbytek z prahy skoro furt 200 až 240 
  dojel jsem za 13l
Tet při sportovní jízdě průměr něco nad 20
  normální jízdu ani nevím.
Motor schnitzer S5 265ps by to mnělo mít, ale v tp je 256ps podle mně mněřeno na brzdě při schvalování přestavby a zapsáno v tp

Tet při sportovní jízdě průměr něco nad 20
Motor schnitzer S5 265ps by to mnělo mít, ale v tp je 256ps podle mně mněřeno na brzdě při schvalování přestavby a zapsáno v tp
Commodore B Gs/e Cupé-3,0 24v¨
Audi A8 D3 4.2i
						Audi A8 D3 4.2i
- speedfred
 - Kontaktovat uživatele:

mam e34 530 V8 tour, a nedavno pri ceste do Londyna som mal spotrebu podla BC 8.8L a nebol to ziadny "klobouk".inac pri normalnych cestach dialnica,mesto spotreba vychadza cca 10.5-12L.ked som robil kratke cesty po meste (3km-studeny start) spotreba 15-16L.dlhodobu spotrebu mam cca 10.2 vdaka tej dialkovej ceste. cakal som ze to pojde lepsie od spodu,ale nie je to az tak zle,do otacok to ale ide pekne a ten SOUND...
niekde som vycital 0-100 za 7.7s(kombik) a 2pr. stupen ide 100km/h

niekde som vycital 0-100 za 7.7s(kombik) a 2pr. stupen ide 100km/h
vcelku to ujde