Sraz BMW Zlínský kraj + VIDEO/FOTO
-
- člen E30.cz
Omlouvám se za špatné vyjádření.Samozřejmě jsem nemyslel na sobotu uzavřenou Zlínskou společnost!! Vsetináci,a taky ostatní kde je Vás málo a budete mít chuť se projet,tak v 15 hodín u Lidlu pod Svahama,v tuto dobu tam bude dost místa,pište,pište,každá dobrá připomínka se hodí.Až se na něčem domluvíme tak se tento thread uzavře a otevřeme stály, v sekci Srazy,akce!
-
nehodil bys taydy odkaz z mapy.cz na to priblizne misto letiste ? vubec nevim kde za valmezem to muze bytMartin Dobrodinec píše:Přidávám se taky ke Zlínskemu srazu, pokud by to bylo nekdy o víkendu a nejlépe od 14 nebo 15hodiny. Jinak letiste je od Valašského Meziříčí smerem na Bystřici pod Hostýnem asi 15km od Valmezu je velke asi 100m na 200-300m. Obcas se tam pořádají male tunningové akce (cca pro 100 aut).

To já taky ne a jezdím tama často,je to má oblíbená trasa Valmez - BpHjakub65 píše:nehodil bys taydy odkaz z mapy.cz na to priblizne misto letiste ? vubec nevim kde za valmezem to muze bytMartin Dobrodinec píše:Přidávám se taky ke Zlínskemu srazu, pokud by to bylo nekdy o víkendu a nejlépe od 14 nebo 15hodiny. Jinak letiste je od Valašského Meziříčí smerem na Bystřici pod Hostýnem asi 15km od Valmezu je velke asi 100m na 200-300m. Obcas se tam pořádají male tunningové akce (cca pro 100 aut).

-
http://www.mapy.cz/searchScreen?query=k ... izIds=none
Jinak moje taky oblibená trat, nádherná cesta, pekne zatáčky, zhupy atd.
sak to je odkaz k uherskemu hradisti, rikal si mezi Valmezem a B.p.H, tak jak ?Martin Dobrodinec píše:http://www.mapy.cz/searchScreen?query=k ... izIds=none

- Dušan M10B18
Tohle je u těch Luhačovic.... vešlo by se nás tam habakuk... jen kdyby někdo věděl víc jestli se tam může nebo ne... slyšel jsem, že je tam zákaz vjezdu, ale jel jsem tam dvakrát a nikde jsem si ho nevšiml....

-
jezdím do Luhačovic za přítelkyní pojedu tam zítra a v neděly tak se tam skusím stavit a nahnat někoho kdo to tam má na povel za zeptání nic nedám!Dušan M10B18 píše:Tohle je u těch Luhačovic.... vešlo by se nás tam habakuk... jen kdyby někdo věděl víc jestli se tam může nebo ne... slyšel jsem, že je tam zákaz vjezdu, ale jel jsem tam dvakrát a nikde jsem si ho nevšiml....
E34 520i M50
To jsou Biskupice, je to soukrome, ten majitel nam to nepujci jen tak .... chce za to neskutecne penize, obcas jsou tam nejake srazy, ale je to po znamosti, jinak je tam zakaz a obcas tam byva zavora, jak se tam nekdo objevi, uz na ne posila pokemonyDušan M10B18 píše:Tohle je u těch Luhačovic.... vešlo by se nás tam habakuk... jen kdyby někdo věděl víc jestli se tam může nebo ne... slyšel jsem, že je tam zákaz vjezdu, ale jel jsem tam dvakrát a nikde jsem si ho nevšiml....

- Dušan M10B18
Díky... jsem rád, že jsem se to dozvěděl dřív než mě z tama poženou benga...maRas píše:To jsou Biskupice, je to soukrome, ten majitel nam to nepujci jen tak .... chce za to neskutecne penize, obcas jsou tam nejake srazy, ale je to po znamosti, jinak je tam zakaz a obcas tam byva zavora, jak se tam nekdo objevi, uz na ne posila pokemonyDušan M10B18 píše:Tohle je u těch Luhačovic.... vešlo by se nás tam habakuk... jen kdyby někdo věděl víc jestli se tam může nebo ne... slyšel jsem, že je tam zákaz vjezdu, ale jel jsem tam dvakrát a nikde jsem si ho nevšiml....Ja bych spis ty Kunovice u Valmezu, ale jak se tak divam, tak to letiste na te mape nemuzu najit

- Dušan M10B18
-