RedBaron píše:
LOPOLO, jsi fakt zahleděnej do novejch BMW a tohle nikdy nedokážeš pochopit. E24 šestka je prostě nejtypičtější a naprosto výjimečně tvarovanej model, něco jako maskot značky, prostě neexistuje hezčí bavorák. Když sežene verzi M635CSi s 286PS a bude si ho hledět, tak se za něj ani za 20 let nebude muset stydět a může přitom i jezdit denně v nějakým novým škopku s třetinovou duší, třeba jako E36 nebo E34 nebo co já vím...
Já mít 10 mílí, tak si pořídím skromný baráček, ňákej škopek na ježdění, třeba 1999 530d za půl míče a za dalšího půlmíče si budu dávat obyčejnou 635CSi do závodního stavu, totálně opískovaná kastle, do pozinku, celolak, stavitelnej polozávodní podvozek na zakázku od HP sporting, turbína, 650PS, brzdový třmeny jak medvědí morda... a zbytek peněz půjde do podílových fondů a vysmáto

Jo, mas pravdu, jsem zahledenejch do aut, ktery maj cim dal lepsi jizdni vlastnosti, komfort, vykony, spotrebu, bezpecnost atd. Lasku k veteranum chapu jako fenomen i kdyz ji nerozumim. ( a nepovazuju to za svuj handicap ). To ze si myslis ze je sestka nejtypictejsi ti neberu i kdyz to neni pravda. Starsi clovek by rek ze je to BMW DIXI, mladsi ze E30 nebo 850CSI a nejmladsi ze M3 E46 jako vyusteni linie zapocaty E36. To ze se ti stara sestka libi ti samozrejme vubec neberu i kdyz ja bych ji nechtel. Hledam proste neco jinyho nez ty. Ve vsi ucte, ani kecy o dusi neberu. Cejtis ji tak, jako kazdej jinej tam, kde chces a tu ma nakonec i trabant, kterej je pro me z jistyho uhlu pohledu uplne stejna legenda, a mozna dokonce vetsi nez stara sestka. Ma to pro me stejnou vahu jako tvrzeni " libi se mi stara sestka", nic vic. Jiste, ani za dvacet let se nebudes muset za takovy auto stydet, stejne jako majitel gramofonu na kliku nebo drevenyho fotoaparatu. Tomu rozumim. Jak utratis svejch 10 mega je mi samozrejme celkem fuk

. Ja bych nikdy pul mega do veterana nedal coz plati dvojnasob, kdyz vidim tvy "zavodni ambice". To se divim ze s tim nejezdej okruhy kdyz je to tak laciny a zbytecne utracej za horsi auta

Mel bys jim to rict.
Take it easy .. sem rad ze jsou takovy lidi jako ty. Zivot je pestrejsi.