jo, je to možný! Ja sem měl stejnej problem... Rozebral sem altik a byl na rotoru upadlej drát od toho kroužku... a dobijeni nesvitilo...Mikka.M5 píše:Kua to je v prdeli, tak bawo uz nejezdíSem s tim jezdil po městě, občas sem na to trochu i šlápl, potom sem na půl hodiny zastavil a už sem nenastartoval (ani "ťuk", jenom pohasly kontrolky), byl na parkovišti otočenej klíček ale nebyl puštěnej žádnej spotřebič, kromě jednoho světla v interiéru a kontrolek. Asi to nedobíji, je možný, že by to nedobíjelo a kontrolka dobíjení nesvítíla?
Co víte o téhle e30?
- Rooster
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
kurva ten prodejce je ale obchodnikMikka.M5 píše:Dal sem mu 35 bez rádia - prej kdybych chtěl smlouvat tak to bych tam ani nemusel jezditmaca píše:a kolik si mu nakonec dal_

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

Já sem to bral tak, že za 35 je to pěkná cena na to že to má samosvor, je to 2.5 (kretý se dost blbě schání), navíc tam je servo a má to kompletní m-technik 1 a při prohlídce sme nezjistily zádný vážny závady, jenom drobnosti jako podběh u řídíče zalepenej nějaký pružným nevím čím, auto táhlo nepatrně do strany a z motoru kapal olejmaca píše:kurva ten prodejce je ale obchodnikMikka.M5 píše:Dal sem mu 35 bez rádia - prej kdybych chtěl smlouvat tak to bych tam ani nemusel jezditmaca píše:a kolik si mu nakonec dal_no a ty si nouma, zas ho nestahl
samozrejme mysleno ironicky, poste vim co to je, kdyz nekdo to auto mermomoci chce

e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
No tohle mi teda přijde jako docela vážný závady, obvzlášť když tohle je místo, který je u některejch E30 prohnilý na prach a jestli to někdo zalepil asfaltovou lepenkou jak bejvá zvykem, tak to budeš mít víc než dost práce. A věř tomu, že když to budeš zase prodávat, tak i když do toho nasypeš třeba 100t, tak se ti to ani náhodou nevrátí. Málokdo už je nebo bude ochotnej dát za E30 víc jak těch 30-40t.Mikka.M5 píše: ...jenom drobnosti jako podběh u řídíče zalepenej nějaký pružným nevím čím, auto táhlo nepatrně do strany...
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

a co vidim z fotek ja je dvoulitrovej motor pod kapotou, nebo mě snad šálí ten uhel pohledu? je to možný
každopádně jeli to funkční 325i se samosvorem tak v kombinaci s mtechnik všim co tam ma bejt je to uplně normální cena i kdyby to mělo mít shnilý kostky vepředu...to má každá e30 která to nemá vařený a je jen otázkou času kdy to tam bude vypadat takhle u tech pedálů
kromtoho nic špatnýho tam krom tý podlahy nevidim, nebo vy snad ano? že by z fotek čuměl klepající lágr, nebo snad popraskaný pružin? vy vtipálci
bych chtěl vidět vaše auta
každopádně jeli to funkční 325i se samosvorem tak v kombinaci s mtechnik všim co tam ma bejt je to uplně normální cena i kdyby to mělo mít shnilý kostky vepředu...to má každá e30 která to nemá vařený a je jen otázkou času kdy to tam bude vypadat takhle u tech pedálů
kromtoho nic špatnýho tam krom tý podlahy nevidim, nebo vy snad ano? že by z fotek čuměl klepající lágr, nebo snad popraskaný pružin? vy vtipálci

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Tak se přijeď podívat,když najdeš rez tak ti dám pivoadam320 píše:a co vidim z fotek ja je dvoulitrovej motor pod kapotou, nebo mě snad šálí ten uhel pohledu? je to možný
kromtoho nic špatnýho tam krom tý podlahy nevidim, nebo vy snad ano? že by z fotek čuměl klepající lágr, nebo snad popraskaný pružin? vy vtipálci![]()

Jak si to poznal? Každopádně je to klidně možný že tam je 2.0, ale nevím jak poznám 2.0 a 2.5adam320 píše:a co vidim z fotek ja je dvoulitrovej motor pod kapotou, nebo mě snad šálí ten uhel pohledu? je to možný
Jo a dost mě sere že vždycky když tomu dám na prdel tak dřu gumou. viz. obrázek:

Naposledy upravil(a) Mikka.M5 dne 01. 04. 2007 20:40, celkem upraveno 1 x.
e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
spletl jsem se...DC už mě opravil...Mikka.M5 píše:Jak si to poznal? Každopádně je to klidně možný že tam je 2.0, ale nevím jak poznám 2.0 a 2.5adam320 píše:a co vidim z fotek ja je dvoulitrovej motor pod kapotou, nebo mě snad šálí ten uhel pohledu? je to možný
ty san ijsou trochu jiný ale zmatl mě ten uhel. bud v klidu
a z auta se nestresuj...za třicet dobrý jestli je techn. stav fer
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
myslim že část na fotce ta levá bude lakovaná ale možný že to taky klame...Mikka.M5 píše:Jak si to poznal? Každopádně je to klidně možný že tam je 2.0, ale nevím jak poznám 2.0 a 2.5adam320 píše:a co vidim z fotek ja je dvoulitrovej motor pod kapotou, nebo mě snad šálí ten uhel pohledu? je to možný
Jo a dost mě sere že vždycky když tomu dám na prdel tak dřu gumou. viz. obrázek: