teleskopy krytu střechy na kabrio-UŽ VÍME JAK NA NĚ
zmrd
Takže chlapi k věci za prvé jsem neodepsal protože jsem na netu jen přes týden (v práci
) a zadruhé nenapíšu ani teď jelikož se to ještě řeší a já nechci úplně tento servis znemožnit před touto vemi početnou skupinou lidí navštěvující forum e30. Dejte mi čas do pátku a pokud se pan slavný majitel servisu bude stále vyhýbat tomu aby jako dospělý člověk a chlap co má koule na svém místě se s námi sešel osobně a v klidu se dohodnul tak ho tady rozpitvám takovým způsobem že už nikdo z vás k němu nikdy nepojede (jen tak mezi řečí my si pomáháme navzájem a nepotřebujem takový servis( to jen ten můj kamarád předtím ještě nevěděl) Rostik už to ví že?
hele .. mej jsem u nej vzpery a jsou ok .. celkem solidne tvrde, doufam, ze se casem unaviMiguel píše:Necháme se překvapit, až je budem mít s fíkem v ruce (myslim vzpěry) tak dáme info
byl jsem s tim u nej osobne a bylo to do druheho dne
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Podle referencí na BMW klubu si taky myslim, že to bude OK.ajfel píše:hele .. mej jsem u nej vzpery a jsou ok .. celkem solidne tvrde, doufam, ze se casem unaviMiguel píše:Necháme se překvapit, až je budem mít s fíkem v ruce (myslim vzpěry) tak dáme info
byl jsem s tim u nej osobne a bylo to do druheho dne
Tááák dneska mi dorazily vzpěry od a musím říct, že jsem maximálně spokojen
Moje na kapotu k e34 jsom slušně tvrdý (a to tak že když se doma na ně pověsim a zkoušim je tlačit proti koberci tak s nima ani nehnu
) a jedna maliká na dekl střechy u kábra pro Fikuxe také zaznamenala celkem slušnou změnu (musíme ještě nasadit a vyzkoušet).
Každopádně GT power doporučuji
info zde: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... sc&start=0
Moje na kapotu k e34 jsom slušně tvrdý (a to tak že když se doma na ně pověsim a zkoušim je tlačit proti koberci tak s nima ani nehnu
Každopádně GT power doporučuji
info zde: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... sc&start=0