teleskopy krytu střechy na kabrio-UŽ VÍME JAK NA NĚ

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Paja
Kontaktovat uživatele:

zmrd

Příspěvek od Paja » 26. 03. 2007 05:16

Takže chlapi k věci za prvé jsem neodepsal protože jsem na netu jen přes týden (v práci :D ) a zadruhé nenapíšu ani teď jelikož se to ještě řeší a já nechci úplně tento servis znemožnit před touto vemi početnou skupinou lidí navštěvující forum e30. Dejte mi čas do pátku a pokud se pan slavný majitel servisu bude stále vyhýbat tomu aby jako dospělý člověk a chlap co má koule na svém místě se s námi sešel osobně a v klidu se dohodnul tak ho tady rozpitvám takovým způsobem že už nikdo z vás k němu nikdy nepojede (jen tak mezi řečí my si pomáháme navzájem a nepotřebujem takový servis( to jen ten můj kamarád předtím ještě nevěděl) Rostik už to ví že?

Pinki

Příspěvek od Pinki » 26. 03. 2007 12:56

Nechci se do toho vměšovat,ale ten koho myslí Pája se jmenuje přijímením Jiřík,takže to s těma teleskopama nemá asi nic společného.

ajfel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ajfel » 26. 03. 2007 13:17

Miguel píše:Necháme se překvapit, až je budem mít s fíkem v ruce (myslim vzpěry :lol: ) tak dáme info 8)
hele .. mej jsem u nej vzpery a jsou ok .. celkem solidne tvrde, doufam, ze se casem unavi :)
byl jsem s tim u nej osobne a bylo to do druheho dne :)
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...

Miguel

Příspěvek od Miguel » 26. 03. 2007 14:45

ajfel píše:
Miguel píše:Necháme se překvapit, až je budem mít s fíkem v ruce (myslim vzpěry :lol: ) tak dáme info 8)
hele .. mej jsem u nej vzpery a jsou ok .. celkem solidne tvrde, doufam, ze se casem unavi :)
byl jsem s tim u nej osobne a bylo to do druheho dne :)
Podle referencí na BMW klubu si taky myslim, že to bude OK.

Miguel

Příspěvek od Miguel » 28. 03. 2007 15:42

Tááák dneska mi dorazily vzpěry od a musím říct, že jsem maximálně spokojen :P

Moje na kapotu k e34 jsom slušně tvrdý (a to tak že když se doma na ně pověsim a zkoušim je tlačit proti koberci tak s nima ani nehnu :lol: ) a jedna maliká na dekl střechy u kábra pro Fikuxe také zaznamenala celkem slušnou změnu (musíme ještě nasadit a vyzkoušet).

Každopádně GT power doporučuji :wink:

info zde: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... sc&start=0

Odpovědět