prosim o radu, jak vylestit kola
Hod zadek auta na spalky, nastartuj (jinak se to nepovedepaveld píše:Neni tady nekdo kdo by kvalitne a za peknou cenu vylestil limce? Ja na to nemam nervy...

A rovnou si muzes zkusit teotetickou maximalku bez jakehokoliv odporu

-
- Kontaktovat uživatele:
ha ha
to mě připomělo k osumnáctinám jsem si koupil škůdku a udělal jsem to ale špalky to nějak neustáli a já vylít jak čert...ale naštěstí jen na zahradu!!!...pěkně jsem to tam tehdy zvoral!!! nedoporčuju
...nebo pokud chcete tak to zkuste!!

-
- Kontaktovat uživatele:
h
prostě klukovina!!!chtěl jsem si totiž vyfotit tacháč kolik jako že to jede!!! abych se potom mohl chlubit v hospodě!!!!
to už je ale dávno...to byla a le kravyna

Taky me to napadloGerchan píše:Hod zadek auta na spalky, nastartuj (jinak se to nepovedepaveld píše:Neni tady nekdo kdo by kvalitne a za peknou cenu vylestil limce? Ja na to nemam nervy...) zarad paty rychlostni stupen a nech pracovat motor
Pak uz staci jen drzet...
![]()
A rovnou si muzes zkusit teotetickou maximalku bez jakehokoliv odporu

BMW 323i E36
Hmm... to je fakt. Pytel na hlavu?paveld píše:Taky me to napadloGerchan píše:Hod zadek auta na spalky, nastartuj (jinak se to nepovedepaveld píše:Neni tady nekdo kdo by kvalitne a za peknou cenu vylestil limce? Ja na to nemam nervy...) zarad paty rychlostni stupen a nech pracovat motor
Pak uz staci jen drzet...
![]()
A rovnou si muzes zkusit teotetickou maximalku bez jakehokoliv odporu, jen delat to na sidlisti, to bych si tam pripadal jak debil

Zkus nahodit cenu, kolik by jsi dal za to vylesteni, treba se nejaky otrok najde...

Re: h
Taky jsem si tachac vyfotil, pri te prilezitosti...georgewolfik píše:prostě klukovina!!!chtěl jsem si totiž vyfotit tacháč kolik jako že to jede!!! abych se potom mohl chlubit v hospodě!!!!![]()
![]()
![]()
to už je ale dávno...to byla a le kravyna

Ale mel jsem to podlozene opravdu bytelne - nulova sance spadnuti. Nejsem amater

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
jinak rada nad zlato, kdyz mate kola zazloutly od tech desticek, stejne i poklice a podobne, jde to krasne kiselinou solnou, ta se prodava v drogerce, stoji kolem 40 kc litr staci to na kolo nastrikat, nebo stetcen matrit a hned oplachnout, neskutecnej ucinek! akorat to smrdi a pali, takze dodrzovat hygienicky navyky!ale pusti fakt vsechno!
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

Re: f
Tak ho zkusmo vylešti a uvidíš,mohlo by to vypadat dobřevlada320 píše:ja si to myslel.tak skoda no.myslel sem ze bych vylestil limec a sred udelal bilej ale dam je teda do bily cely no.me se to tak libilo tak to bude i tedgeorgewolfik píše:no a chceš vědět jak se toho zbavyt nebo jak? asi by to vyřešil nástřik jinak fakt nevím! jelikož přechod vaření nesmažeš!jen me napadlo vylestit ten limecek

Re: f
no za zkousku nic nedam.zkusim to a kdyz to bude vypadat k svetu tak vylestim rovnou cely kolaDVORIS píše:Tak ho zkusmo vylešti a uvidíš,mohlo by to vypadat dobřevlada320 píše:ja si to myslel.tak skoda no.myslel sem ze bych vylestil limec a sred udelal bilej ale dam je teda do bily cely no.me se to tak libilo tak to bude i tedgeorgewolfik píše:no a chceš vědět jak se toho zbavyt nebo jak? asi by to vyřešil nástřik jinak fakt nevím! jelikož přechod vaření nesmažeš!jen me napadlo vylestit ten limecek

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

tak jsem dnes zkousel vylestit ty cerny dupky nejdriv jsem koupil nejakej pripravek co je na to urcenej, kterej je uplne ale uplne na hovno, coz jsem cekal zkusil jsem odstranovac asfaltu taky zadnej extra hit tak jsem zkusil silichrom a slo to asi nejlip ale uz nebyl cas tak se zejtra nato vrhnu a dam vedet.