jen tak o spotrebe:-)
za 4 -mi vlez na zada Maxi s tema svejma kecama.nevim co sem zase podle tebe udelal spatne.sorry za to ze dejcham  kurna uz se nad sebou zamysli.porad jen rejpes ja uz nevim jak ti to vysvetlit.dej mi pokoj a ja ho dam tobe ok jedinej kdo se tady do nekoho zase navazi jsi ty.a to mi da plno lidi za pravdu a pokud ne a jsou slepy tak uz fakt nevim
 kurna uz se nad sebou zamysli.porad jen rejpes ja uz nevim jak ti to vysvetlit.dej mi pokoj a ja ho dam tobe ok jedinej kdo se tady do nekoho zase navazi jsi ty.a to mi da plno lidi za pravdu a pokud ne a jsou slepy tak uz fakt nevim
----mozna mam bastl ale rozhodne v dobrym stavu.a vubec ted mi tak dochazi kdyz mam bastl tak proc muj bratranek na svoji e30 320i Motronic plast Touring z 91roku mel taky nadz na 55litru co.a jak vysvetlis tohle co chytraku

kurna uz se nad sebou zamysli.porad jen rejpes ja uz nevim jak ti to vysvetlit.dej mi pokoj a ja ho dam tobe ok jedinej kdo se tady do nekoho zase navazi jsi ty.a to mi da plno lidi za pravdu a pokud ne a jsou slepy tak uz fakt nevim
 kurna uz se nad sebou zamysli.porad jen rejpes ja uz nevim jak ti to vysvetlit.dej mi pokoj a ja ho dam tobe ok jedinej kdo se tady do nekoho zase navazi jsi ty.a to mi da plno lidi za pravdu a pokud ne a jsou slepy tak uz fakt nevim----mozna mam bastl ale rozhodne v dobrym stavu.a vubec ted mi tak dochazi kdyz mam bastl tak proc muj bratranek na svoji e30 320i Motronic plast Touring z 91roku mel taky nadz na 55litru co.a jak vysvetlis tohle co chytraku

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

- Dudek Lubomír
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
ty mne proste jen tak seresvlada320 píše:za 4 -mi vlez na zada Maxi s tema svejma kecama.nevim co sem zase podle tebe udelal spatne.sorry za to ze dejchamkurna uz se nad sebou zamysli.porad jen rejpes ja uz nevim jak ti to vysvetlit.dej mi pokoj a ja ho dam tobe ok jedinej kdo se tady do nekoho zase navazi jsi ty.a to mi da plno lidi za pravdu a pokud ne a jsou slepy tak uz fakt nevim
----mozna mam bastl ale rozhodne v dobrym stavu.a vubec ted mi tak dochazi kdyz mam bastl tak proc muj bratranek na svoji e30 320i Motronic plast Touring z 91roku mel taky nadz na 55litru co.a jak vysvetlis tohle co chytraku

a ze ma bratranek? obavam se ze ti musim znova napsat jakej ses hnup. Pac namisto toho, aby si neco udelal pro sve argumenty, ses linej jen kouknout do ETK...tam zjistis ze od 9/87 se delali JEN A POUZE 60l budiky pro 320i Motronik. Tudiz mate bastl oba. Nazdar.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
						a vis co ti reknu ze mozna mam bastl ale aspon mi to nehnije jako ta tvoje plecka pozinkovana  ty mi puses jak na moje rady nejste zvedavy a takovy kecy a myslis si ze nekoho zajima ze tvoje e30ka je pozink a taky hnije.komu to cpes
 ty mi puses jak na moje rady nejste zvedavy a takovy kecy a myslis si ze nekoho zajima ze tvoje e30ka je pozink a taky hnije.komu to cpes 

ty mi puses jak na moje rady nejste zvedavy a takovy kecy a myslis si ze nekoho zajima ze tvoje e30ka je pozink a taky hnije.komu to cpes
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

a vubec seru na to si to tady smazte vy ubozaci.jen cekam kdy sem nejaky pako zacne tahak veci z hotentotu.jak maly parchanti  Koncim si to smaznete nebo si tu ze me delejte zase treba prdel me je to uuuuuuplne ale uuuuuuuplne u prdele.pardon za slovnik
 Koncim si to smaznete nebo si tu ze me delejte zase treba prdel me je to uuuuuuplne ale uuuuuuuplne u prdele.pardon za slovnik  abych se tady nejakyho posranyho slusnacka zase nedotknul
 abych se tady nejakyho posranyho slusnacka zase nedotknul

Koncim si to smaznete nebo si tu ze me delejte zase treba prdel me je to uuuuuuplne ale uuuuuuuplne u prdele.pardon za slovnik
 Koncim si to smaznete nebo si tu ze me delejte zase treba prdel me je to uuuuuuplne ale uuuuuuuplne u prdele.pardon za slovnik  abych se tady nejakyho posranyho slusnacka zase nedotknul
					Naposledy upravil(a) vlada320 dne 17. 02. 2007 20:19, celkem upraveno 1 x.

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
ty si strasny chujvlada320 píše:a vis co ti reknu ze mozna mam bastl ale aspon mi to nehnije jako ta tvoje plecka pozinkovanaty mi puses jak na moje rady nejste zvedavy a takovy kecy a myslis si ze nekoho zajima ze tvoje e30ka je pozink a taky hnije.komu to cpes
 jeste ze mas argumenty k tematu...pripominas mi ufnukanou 12 letou pannu ktera kdyz nevi kudy kam vytahne totalne nesouvisejici kecy... jeste neco napis, bud tak hodnej
  jeste ze mas argumenty k tematu...pripominas mi ufnukanou 12 letou pannu ktera kdyz nevi kudy kam vytahne totalne nesouvisejici kecy... jeste neco napis, bud tak hodnej   nebo mi zhodnot karu, nak odborne jak to umis jen ty
 nebo mi zhodnot karu, nak odborne jak to umis jen ty325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
						aaaaamen.dostal si me sem z toho tak v prdeli ze si musim jit zahrat na psx.mej se tu krasne ty hnupeMax-Max píše:ty si strasny chujvlada320 píše:a vis co ti reknu ze mozna mam bastl ale aspon mi to nehnije jako ta tvoje plecka pozinkovanaty mi puses jak na moje rady nejste zvedavy a takovy kecy a myslis si ze nekoho zajima ze tvoje e30ka je pozink a taky hnije.komu to cpes
jeste ze mas argumenty k tematu...pripominas mi ufnukanou 12 letou pannu ktera kdyz nevi kudy kam vytahne totalne nesouvisejici kecy... jeste neco napis, bud tak hodnej
nebo mi zhodnot karu, nak odborne jak to umis jen ty

děláš si prdel sám ze sebe,ale bohužel to nevíš.vlada320 píše:a vubec seru na to si to tady smazte vy ubozaci.jen cekam kdy sem nejaky pako zacne tahak veci z hotentotu.jak maly parchantiKoncim si to smaznete nebo si tu ze me delejte zase treba prdel me je to uuuuuuplne ale uuuuuuuplne u prdele.pardon za slovnik
- Dudek Lubomír
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
vlada320 píše:aaaaamen.dostal si me sem z toho tak v prdeli ze si musim jit zahrat na psx.mej se tu krasne ty hnupeMax-Max píše:ty si strasny chujvlada320 píše:a vis co ti reknu ze mozna mam bastl ale aspon mi to nehnije jako ta tvoje plecka pozinkovanaty mi puses jak na moje rady nejste zvedavy a takovy kecy a myslis si ze nekoho zajima ze tvoje e30ka je pozink a taky hnije.komu to cpes
nebo mi zhodnot karu, nak odborne jak to umis jen ty
 uzij si to
  uzij si to325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
						- olda barta

ne to vis ze sem si je nedelal sam.jsou kupovany
 ne to vis ze sem si je nedelal sam.jsou kupovany