Nee, to snda ne...Conscious píše:počítám že na jaře čeká bavora šrot.![]()
![]()
![]()

Míšánek píše:Nee, to snda ne...Conscious píše:počítám že na jaře čeká bavora šrot.![]()
![]()
![]()
![]()
Zas o jednoho žraločka míň??
![]()
DĚKUJU!Míšánek píše:jj, fakt pěkná..adam320 píše:nádherná 21čka![]()
z toho si nic nedělej, já měl dva roky značky v depozitu, součástky na podvozku mam všechno uplně nový najeto 0km včetně debilních šroubků, stálo mě to jak dovolená na Bahamy, motor má všechnyn ový těsnění, filtry, náplně, převodovka a difer to samý, všechno jsem natíral jak magor a výsledek je děsivejConscious píše:DĚKUJU!Míšánek píše:jj, fakt pěkná..adam320 píše:nádherná 21čka![]()
lol lol lol lol lol lol lol lol lol...
Jooooo,tak tohle je u mě ještě na dlouho. Dělám věci které nejsou nezbytné... prostě jsem se rozhodl že vygenerálkuju zadní nápravu a tak dělám nápravu. Na zbytek jsem nějak neměl čas a najednou mrzne. Mno uvidíme na jaře,ale asi to bude dead. :all coholic: :all coholic: :all coholic:
Nooo,tak víš o čem píšu. Nejhorší je že jsem propadl skepsi že všechno co se na tom letos udělalo přes zimu zase vyhnije. Už teď z toho leze zase rez. Co asi tak vydrží vyvařenej plech? Řekněme že jsem si něčeho nevšiml a je neošetřenej. Přežije to? Máte s tím někdo zkušenost? Sůl na tom není samozřejmě,toho bude letošní zimu naštěstí uchráněnej.adam320 píše:z toho si nic nedělej, já měl dva roky značky v depozitu, součástky na podvozku mam všechno uplně nový najeto 0km včetně debilních šroubků, stálo mě to jak dovolená na Bahamy, motor má všechnyn ový těsnění, filtry, náplně, převodovka a difer to samý, všechno jsem natíral jak magor a výsledek je děsivejConscious píše:DĚKUJU!Míšánek píše:jj, fakt pěkná..lol lol lol lol lol lol lol lol lol...
Jooooo,tak tohle je u mě ještě na dlouho. Dělám věci které nejsou nezbytné... prostě jsem se rozhodl že vygenerálkuju zadní nápravu a tak dělám nápravu. Na zbytek jsem nějak neměl čas a najednou mrzne. Mno uvidíme na jaře,ale asi to bude dead. :all coholic: :all coholic: :all coholic:
každej díl jinak barevnej, už jsem se na to vysral
plechařiny na tom je eště požehnaně a jestli přežije zimu tak pak jí možná dovařim
nemyslím si že by to bylo ze strachu, že za jednu zimu zhnije...aspon já to dělám proto, protože bych byl rad aby mi v takovým stavu v jakým je ted, vydrželo co nejdýlondra_m píše:No já nevím, mít auto o kterém bych se bál, že mi za jednu zimu schnijeA kvůli tomu si koupit jinou ještě horší kraksnu?
Tady něco není v pořádku.