lambda sonda?
moc dekuju.motor uz mam danej dohromady a slape jako hodinky.ovsem uz do nej neleju polosyntetiku 10W40 ale mineral 15W50 a zda se ze mu to zatim speje.uvidi se casem kazdopadne polosyntetiku uz nechci a nebudu ji do toho lejt.rospustila mi vsechen karbon v motoru
akorat zejtra dodelam vejfuk a tu lambdu a muze se jezdit 
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
Tak kdyz uz ho mas rozpustenej, tak proc nepokracovat s 10W-40 a nechat si tam zase usazovat s 15W-40 ?vlada320 píše:moc dekuju.motor uz mam danej dohromady a slape jako hodinky.ovsem uz do nej neleju polosyntetiku 10W40 ale mineral 15W50 a zda se ze mu to zatim speje.uvidi se casem kazdopadne polosyntetiku uz nechci a nebudu ji do toho lejt.rospustila mi vsechen karbon v motoruakorat zejtra dodelam vejfuk a tu lambdu a muze se jezdit
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
Černá = signál lambdavlada320 píše:...?na co jsou bily?cernej bude asi kostra,sedej si myslim ze bude vyhrev a ty dva budou pro ridici jednotku signaly?proc jsou dva?diky moc wink:
šedá = signálová zem, tj. kostra
bílá 1 = přívod k vyhřívacímu odporu
bílá 2 = přívod k vyhřívacímu odporu
Prohození bílých skutečně vliv nemá - tomu vyhřívacímu tělísku je fuk, jak má polaritu.
Ostatní nutno dodržet.