Prasklá karosérie u LP kola

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
adam320

Příspěvek od adam320 » 22. 05. 2006 22:13

No hlavně je třeba se kouknout jak to vypadá ze spoda a pak člověk zjistí kde je příčina a že prasklina tady znamená dávno prasklinu někde jinde
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni

Rotten

Příspěvek od Rotten » 23. 05. 2006 14:59

Hanis píše:To vypadá že to bylo poprskáno COčkem, žádnej svár nikde nevidím.
Podívej se pořádně. Je tam podélnej svár a přes něj mi borec ještě navařil krátký příčný sváry. Teď si nevybavuju, jestli to vařil i zespodní strany, ale myslim že jo. Z fotky je taky vidět, že to celý prasklo hned vedle toho hlavního sváru.
Při přejezdu nerovností mi teď z týhle strany něco hodně mlátí a je možný, že to jsou tyhle plechy jak bouchaj o sebe. V tom prasklým místě to pracuje, když auto ručně zhoupnu, tak je vidět že se ty plechy vůči sobě posunujou. Nevím jestli to už není o hubu s tím jezdit. Nosný to podle mě není, ale prostě se to tam hejbe.
Přemejšlím co s tím, myslel jsem to celý v šíře 1cm vyříznout a pak tam navařit jeden silnej plech, ale čert ví, jak to bude vypadat když se to vyřízne. Taky tam vede kabeláž z pojistkový skříně a nevím jak tu skříň vyndat. Neví někdo?

Guvno

Příspěvek od Guvno » 23. 05. 2006 17:47

nosne to neni urcite, kdyby to bylo nosne nedavali by podle me na to baterku ktera oxiduje - v e30 stim jezdim uz rok! a neni to zatim znat.

Odpovědět