Tak už mám BMW !
Podle fotky nemas vanos..
0042191777565
Nakej TD curak... prepisuje a maze inzeraty
http://img301.imageshack.us/img301/1209 ... hjhod2.png
Nakej TD curak... prepisuje a maze inzeraty
http://img301.imageshack.us/img301/1209 ... hjhod2.png
- Radek_750iA
Jejda...tak tohle mi bez urazky prijde vazne mooc smesny..... V sekci Koupim delas chytraka a experta,popisujes jak chces vonavku atd. a pak koupis auto, o kterym poradne ani nevis co tam mas za motor

205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d
Já nevím,ale chytráka jsem ze sebe nikdy dělat nechtělRadek_750iA píše:Jejda...tak tohle mi bez urazky prijde vazne mooc smesny..... V sekci Koupim delas chytraka a experta,popisujes jak chces vonavku atd. a pak koupis auto, o kterym poradne ani nevis co tam mas za motor![]()

Chtěl jsem něco co stojí za to s e30 mám zkušenost,proto jsem měl vysoký nároky.. A říkám,net mám chvilku a časáky moc nekupuju,takže přiznávám,že do e36 tak moc detailně nevidím..

Ale třeba mi občas pomůžete,co?

http://e30-2.wz.czBMWAK píše:a kam mám jít já se svojí E23??
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
Hm, trochu jsi slevil ze svých nároků, nato, že jsi chtěl auto bez investic a tady píšeš o investicích tak za 60 tisíc korun.Bavo píše:Výdaje budou: pro jistotu rozvody,olej,filtry tlumiče,kola,muzika
Zas tak extra super nevypadá,pár škrábanců a menších puchejřků se najde,
ale na podzim jde do laku,ať je bez chyb..
Holt usetril na porizovacce , tak se to vysplha na dilech . Tak to byvapaca píše:Hm, trochu jsi slevil ze svých nároků, nato, že jsi chtěl auto bez investic a tady píšeš o investicích tak za 60 tisíc korun.Bavo píše:Výdaje budou: pro jistotu rozvody,olej,filtry tlumiče,kola,muzika

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Co furt máte košťata - "bavo" je nějakej váš nepřítel ?pkot píše:Holt usetril na porizovacce , tak se to vysplha na dilech . Tak to byvapaca píše:Hm, trochu jsi slevil ze svých nároků, nato, že jsi chtěl auto bez investic a tady píšeš o investicích tak za 60 tisíc korun.Bavo píše:Výdaje budou: pro jistotu rozvody,olej,filtry tlumiče,kola,muzika

Podle mě závidíte 325i E36

Rozvody, tlumiče mění pro jistotu, nikde nepíše o ničem jiným jako např, repase náprav, vyvařování, GO motoru,.....
Co se serete ?

BMW The Ultimate Driving Machine
Do niceho se neseru, jen si myslim ze e36 za tyhle penizky co psal jeste neco sezere .DAN píše:Co furt máte košťata - "bavo" je nějakej váš nepřítel ?pkot píše:Holt usetril na porizovacce , tak se to vysplha na dilech . Tak to byvapaca píše: Hm, trochu jsi slevil ze svých nároků, nato, že jsi chtěl auto bez investic a tady píšeš o investicích tak za 60 tisíc korun.![]()
Podle mě závidíte 325i E36![]()
Rozvody, tlumiče mění pro jistotu, nikde nepíše o ničem jiným jako např, repase náprav, vyvařování, GO motoru,.....
Co se serete ?
Ale jinak vypada moc pekne . A urcite mu to nezavidim . Proto ze e36ku bych vazne nechtel . Bud e30 nebo e46 , ale e36 neee .
Není co závidět. Jenom mě zarazilo, že prve chtěl kupovat "e30tku do sto tisíc kaček" do které nemusí cpát prachy, protože nemá čas na nějaké opravy a najednou koupil e36tku a začal líčit, co bude všechno měnit a upravovat.DAN píše:Co furt máte košťata - "bavo" je nějakej váš nepřítel ?![]()
Podle mě závidíte 325i E36![]()
Co se serete ?A nemyslím jenom vás dva.
Samozřejmě jsem rád, že je fanda do BMW a že časem bude na silnicích jezdit další "libovka". Sice ne e30tka, ale e36tka.
Tuhle diskusi už radši jen sleduju,ale naposled se vyjádřím..
Dane DÍKY
!
Chtěl jsem libovou e30,pravda,ale po snad 500 hodinách na internetu, telefonu a hlavně na e30.cz,po mnoha upozorněních zde přítomných
viz ://forum.e30.cz/viewtopic.php?t=23539 a neůspěšných projížďkách,jsem měl trochu nahlodaný přesvědčení,že je to reálný. A pak jsem ji uviděl..
myslím svoji 325i a tu cenovku
no a takhle to bylo.........
Jinak: přísahám,že kdybych neměl prachy a nevadila by mi trochu poškubaná sedačka a že to má plecháče,
je to auto bez investic (olej měním vždycky). Motor jak z alabastru,běží klidně a tiše,je zdravej
a čistej,4 funglovky zimáky,
Trošku sákne simering na špajzu,ale komu ne,že? A má to pár malejch puchejřků,jinak vše funkční,bez hrků a vůlí,origo díly,labůžo..
Tak zas někdy
Dane DÍKY

Chtěl jsem libovou e30,pravda,ale po snad 500 hodinách na internetu, telefonu a hlavně na e30.cz,po mnoha upozorněních zde přítomných
viz ://forum.e30.cz/viewtopic.php?t=23539 a neůspěšných projížďkách,jsem měl trochu nahlodaný přesvědčení,že je to reálný. A pak jsem ji uviděl..

myslím svoji 325i a tu cenovku

no a takhle to bylo.........
Jinak: přísahám,že kdybych neměl prachy a nevadila by mi trochu poškubaná sedačka a že to má plecháče,
je to auto bez investic (olej měním vždycky). Motor jak z alabastru,běží klidně a tiše,je zdravej

Trošku sákne simering na špajzu,ale komu ne,že? A má to pár malejch puchejřků,jinak vše funkční,bez hrků a vůlí,origo díly,labůžo..
Tak zas někdy