ale predtim se mi libil vic! byl to takovej dravec, ted je to uz jen takovej elegan , jinak to mas neskutecne nastrikany! fak moc pekny to je snad i skoda s tim jezdit! to je tak dat si to domu na policku
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi
čistá (ale mastná) práce. Ta kola vypadají jako z porsche.
jinak to lízo vypadá fajn, ale auto nesmí být zas moc dole.. a musí mít nějaké slušné prahy, jinak to pak z bohu vypadá nic moc.
ty ledvinky nekupuj, normálně si kup třeba ten nejdebilnější (černý) sprej a stříkni si je. (ale obrus je trochu... stačí zmatnit tu lesklou (chrom?) vrstvu).
Jasně že až to bude v kupě, tak dá foto. jinak prahy k tomu budou original touring, ty klasický úzký.
Jinak on t bude dravec taky, to jen teď dělá dojem, že to je moc vysoký. Až to bude ležet na zemi, bude to dobrý.....
Tam kde jsem to měl to je jen za kytování a lakování. Nic víc. Odstrojení a nastrojení jsem si dělal sám. Ale uměl by to i levněji. Ovšem s tím, že se použije levnější barva, kyt a tak. Původně jsem to tam dáva, že to udělá tak za 25000,-v normal barvě. Ale chtěl jsem to mít super a navíc v perleťové metle a tak cena vylezla nahoru