Ja jsem koupil ty Touringovy...Stany píše: PS.:koupil jsi ty prahy i z bočními panelyJestli ne tak to bude vypadat divně
Cabrio
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
to je divny me etk pise ze m-tech2 jde az od 10/90 a predek 5/90 coz mam dojem je dobre protoze jestli se nepletu posledni chrom kabro melo predek z plasta...Splaš píše:Btw zajímavé je, že ETK mi tvrdí, že na mojeho chromáka (3/88 ) jde komplet Mtech II, myslím Fikux ho na chromu i má...jak je to udělaný?

jinak na chromaka m-tech2 nenasadis bez nejakyho toho bastlu to same ze na kabro nenasadis prahy z 2d/4d jsou uplne jiny... uz je na kabro shanim snad rok a nemuzu je nikde sehnat takze je budu objednavat v autecu nebo primo v nemecku uvidim podle ceny jina moznost skoro neni... za celou tu dobu jsem je videl na ebay 2x a oboje prodavajici po par dnech stahnul z prodeje

jinak to kabro tady moooc hezky prokouklo a doporucuju dokoncit ten m-tech 2

muzu se jenom zeptat.na ty treti fotce nahore z leva je vydet na blatniku nalepeny nejaky tesneni mezi blatnikem a kapotou.taky sem uz o tom premejslel ale nevim kde ho sehnat a hlavne to je asi z jinyho auta co?Dan 001 píše:Nemyslim si, ze by to vypadalo nejak divne
http://www.behindmatrix.com/e30/fotost/ ... f01168.htm
Na zasterky jsem uplne zapomel, jasne, pujdou pryc
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

To je tesneni z M3 E30 Sporteva, cislo dilu: 51 71 2 233 121 (leva strana) 122 (prava strana)vlada320 píše: muzu se jenom zeptat.na ty treti fotce nahore z leva je vydet na blatniku nalepeny nejaky tesneni mezi blatnikem a kapotou.taky sem uz o tom premejslel ale nevim kde ho sehnat a hlavne to je asi z jinyho auta co?
Cena za kus 487,66 Kc bez DPH...

(OO=00=OO)
Dan 001 píše:To je tesneni z M3 E30 Sporteva, cislo dilu: 51 71 2 233 121 (leva strana) 122 (prava strana)vlada320 píše: muzu se jenom zeptat.na ty treti fotce nahore z leva je vydet na blatniku nalepeny nejaky tesneni mezi blatnikem a kapotou.taky sem uz o tom premejslel ale nevim kde ho sehnat a hlavne to je asi z jinyho auta co?
Cena za kus 487,66 Kc bez DPH...

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

Ne, vubec... Jen mirna uprava spodku prahu, a to jen k vuli tomu, aby to sedelo primo u te gumove listy. (Tak jak na tom odkazu co jsem sem daval)Splaš píše:Sluší moc. A jak to šlo napasovat, byl problém?
Jinak by to slo i bez uprav, ale protoze jak uz tu bylo receno ma kabrio sirsi prahy, byla by tam zhruba 2cm mezera od te listy, a to se mi moc nezamlouvalo...
Trocha bastleni, ale myslim, ze se docela povedlo

(OO=00=OO)