Ano...Je to drobnost, ale myslel že ten společnej objem byl 1766.Myslím, že je u nich i stejnej rok zavedení výroby a taky ukončení.318i skončila asi o rok pozdějí.Ten výkon je u 318i větší jen o 4KW.gusto318is píše:316 aj 318 s motorom M10 mali rovnaký objem 1754 cm3![]()
PROSÍM POMOCTE CHCI SI KOUPIT BMW
Re: r
Tak jaxi se rozhodnul? Včera jsem se na něj byl mrknout a vypadá to, že je celkem v cajku! Spojka bere jak má, brzdy taky šlapou ale ta technická mě odradila! Jeký jsi měl požitek z jízdy?Raon píše:radim ti radsi si najdi neco co nebylo boreny anebo kdyz uz tak nejak lehce, jestli to bylo boreny nejak vic ( nosniky, podbeh, sloupek...)dost zalezi jak to nekdo opravil a pokud nejsi dobrej automechnik tezko to posoudis, tak se na to radsi vys... s tim sou pak potizeMira1050 píše:tak jsem se na to dnes byl pořádně mrknout všechno v pohodě akorát to bylo dost bouraný ale už je to dýl tam kde to bylo svařovaný tak to rezne a palubka je prsklá a dveře jsou trochu vzaný neprodáváte někdo dveře na BMW 316i rv.:83 E30 chromák 3 dvéřko
a nemá to technickou ted 6 mesíc končí