BMW E30 nebo .....
kup si šáde
- neber to tak, že tě odrazuju od tvého snu, ale na škodovce se nejlíp naučíš "nebát se otevřít kapotu" a zjistíš k čemu je to množství hejblátek pod ní.
Navíc pokud něco pokazíš nebo ji někam pošleš ( i to se může stát - zvlášť když začínáš ) tak máš jistotu, že ty 2 tisíce, co jsi do ní vrazil za víkend vyděláš. Ale rozhodnutí bude vždycky na tobě.

A když někde opře svoje báwo tak to jako vadí?Dix píše:120ka do začátku je v klidu u té nevadí když to někde opřeš
Třicítek je mraky a dlouho eště bude
Myslim že to neni tak uplně pravda, každopádně když si koupí tedka sháde tak ty prachy utratí co mu zbydou a dva roky na báwo nesežene a pokud bude jezdit každej den tak ze sháde stejně za rok vyroste a co pak?
peníze nebudou, bude se učit na maturitu, starosti se shade budou uplně stejný a hlavně nepovedou k ničemu šlechetnýmu, akorát to někde opře a auto bude nepoužitelný, sežere ho nakonec víc než bawor, sakra at už ty šlupky po našich silnicích přestanou jezdit
měl jsem šáde 100, na začátečníka super kár, opřel jsem jí lehce o strom a zajímavý bylo to, že se promáčkl blatník na druhý straně než sem boural, nějak mě to nesralo, ještě sem ho pochcal, aby nezačar rezavět, ale to už zřejmě byljurais píše:Jo tak zase tupec nejsem, o aoutika se nějakou tu dobu zajímám ale automechanik ze mě nebude...

EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
-
kdyz se neco posere na sade, tak to sou vetsinou investice v radu stokorun, coz se bohuzel o E30 rict nedaadam320 píše:A když někde opře svoje báwo tak to jako vadí?Dix píše:120ka do začátku je v klidu u té nevadí když to někde opřeš
Myslim že to neni tak uplně pravda, každopádně když si koupí tedka sháde tak ty prachy utratí co mu zbydou a dva roky na báwo nesežene a pokud bude jezdit každej den tak ze sháde stejně za rok vyroste a co pak?
peníze nebudou, bude se učit na maturitu, starosti se shade budou uplně stejný a hlavně nepovedou k ničemu šlechetnýmu, akorát to někde opře a auto bude nepoužitelný, sežere ho nakonec víc než bawor, sakra at už ty šlupky po našich silnicích přestanou jezdit

A co na ten tvůj případ říkali Málder a Skalijová, to je hotovej díl do akta-XMazety píše:měl jsem šáde 100, na začátečníka super kár, opřel jsem jí lehce o strom a zajímavý bylo to, že se promáčkl blatník na druhý straně než sem boural, nějak mě to nesralo, ještě sem ho pochcal, aby nezačar rezavět, ale to už zřejmě byljurais píše:Jo tak zase tupec nejsem, o aoutika se nějakou tu dobu zajímám ale automechanik ze mě nebude...

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

athlon_137 píše:SRANDISTO!adam320 píše:A když někde opře svoje báwo tak to jako vadí?Dix píše:120ka do začátku je v klidu u té nevadí když to někde opřeš

ne, vážne jako jasně že hned z autoškoly skočit do bmw je trochu sousto ale lepší možná at skouší co to dělá dokud si nemyslí že umí řídit skvele páč otestoval shade a a po roce v ní sí koupí 325ku a rozvěsí se druhej den, takovejch znam taky pár

hlavně jak to bude hnedka mít jako první káru tak si k ní vytvoří vztah a nebude riskovat že to pohřbí což se u shade pravděpodobně stát nemůže

- Night.chimera
320i pře faceliftjurais píše:e-e Jestli jezdí 320 nebo 325 z od r. 2002Fx-ův duch píše:Jako Citroena s trilitrem?jurais píše:Ale sakra už..... nevím borci.... Asi si koupím to včem jezdí Simír..)))))
(tak za 30 LET)

98->
jen by me zajimalo kolik uz jich za ten serial vystřidal

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Night.chimera
je fakt ze kdyz koupis sade nasypes do ni aspon polovinu prachu co mas nasetrino kdybych byl v teto situaci volil bych E30 jenze ja jsem blazen koupil jsem prvni E30 kterou jsem videl nastesti to byl dobry kousek ,kdyz si pockas a natrefis na dobry kousek nevahal bych ho koupit s tim ze treba 5 tis.budes muset za mesic az dva do nej vrazit 

520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg