tak to je tutově eta, podle zásuvky je to ta starší, čili 122 PS, měl jsem ji, M30 je jinejMax-Max píše:mam dojem ze tam je M30 2.5i
M20 je mierne iny
Chystám Kůpit 525i poradíte
No napsal jsem blbě nadpis ,je to eA,jako aspoň někdo má podobnej názor.Jako pětka má s tímto motorem v tech.parametrech dokonce menší spotřebu v automatu než v manuálu,jako každej musí vědět k čemu to auto má.Jako ono ani ta 150konovka není žádná pila a pokud v ní pojedete kládu,pojedete za 15-20litrů,podle mě toto auto nejde s tímto motorem utahat,teda pokud není člověk hovado.Pár km jsem v tom najel a nechápal jsem spotřebu úplně v poho to jede za 7litrů při lechtačce plynu.Myslím průmer bude do 10litrů.Docela mě překvapilo,že když to dáte na podlahu,docela to fičí.Takže asi tak.Myslím že vypadá velmi zachovale na to že to je starý auto za 22k.Bylo dovezeno v roce 97 ze švýcarska kde se o něho určitě starali a nesolili hoHavran píše:Náhodou bych řek že to neni špatnej motor a v pětce bych dokonce radši vyděl etu. Měl jsem to v sedanu a byl to docela kultivovanej motor krásně zabíral v nízkých točkách. Měl jsem furt za 5 vesnice dálnice silnice stezky cesty cesticky... Po vyštelování ventilů mi žrala za 9 - podlahaPawka G. píše:Eta trošku postrádá smysl...leda snad jí otevřít, ale to taky není až tak jednoduchý...nechtěl bych toTen od koho jsem to koupil neda na tenhle motor dopustit. Kámen úrazu už byl řečen.

M3 (e46) Hartge 

Hele kámo,to auto jsem koupil bez papírů a dodnes jsem nevěděl co že tam je vlastně za motor.Na kufru 528i a prodávající mi tvrdil že to je 525,až dnes jsem dostal origo TP do ruky,které je trvale vyřazeno z provozu a je tam 525 obsah 2,7.Jako s tím motorem se to dá vyřešit jak už tu někdo psal nebo pojistit jako 525.Ale nutit to nikomu nebudu,Devil mi říkal že tu má cestu na moravu za rodinou a pokud nadjede 100km ke mě a nebude se mu líbit klidně mu cestu zaplatím.Mi se to auto za 22litrů jeví jako supr toď vše.Nemám v úmyslu někoho tahat za nos ,sám jsem to dodnes nevěděl.Mazety píše:ale nechals ho při tom ne?M3maniac píše:Hele na tu klapu nalepil kdysi před 10ti lety nějakej frajer 528i,asi z frajeřiny.
M3 (e46) Hartge 

tak to sorry, to jsem se taky dozvěděl až teďM3maniac píše:Hele kámo,to auto jsem koupil bez papírů a dodnes jsem nevěděl co že tam je vlastně za motor.Na kufru 528i a prodávající mi tvrdil že to je 525,až dnes jsem dostal origo TP do ruky,které je trvale vyřazeno z provozu a je tam 525 obsah 2,7.Jako s tím motorem se to dá vyřešit jak už tu někdo psal nebo pojistit jako 525.Ale nutit to nikomu nebudu,Devil mi říkal že tu má cestu na moravu za rodinou a pokud nadjede 100km ke mě a nebude se mu líbit klidně mu cestu zaplatím.Mi se to auto za 22litrů jeví jako supr toď vše.Nemám v úmyslu někoho tahat za nos ,sám jsem to dodnes nevěděl.
nevím jestli je to přiměřený, bejvalou jsem kdysi koupil 5K

Naposledy upravil(a) Mazety dne 13. 03. 2005 19:04, celkem upraveno 1 x.
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
No jo,ale nikde tu nepíšeš,že si mu držel u hlavy MagnumMarosh píše:Rekl bych, ze ta cena primerena je a ty jsi mel v tomle pripade zatracene stesti na dobrej kup.Mazety píše: nevím jestli je to přiměřený, tuhle bejvalou jsem kdysi koupil bez kol za 5K

M3 (e46) Hartge 

Tak už ho mám
Zdar clapi,musím uznat,že M3 Maniak je fakt magor do BMW,co jinak dodat.
Kára je v cajku,ale nastal malej problém s papírama,dostal jsem papíry na manual-kára je automatická
Hele mám k tomu orig. papíry,ale típek ho trvale odhlásil,dá se to nějak vyřešit?
Že bych zašel na inspektorát a přihlásil to na orig. papíry?
Pak bych ty na manuál vystřelil!!!!
Budu moc vděčnej za vaše skušenosti,ale myslím,že by to mělo jít!!
Dík kluci
Kára je v cajku,ale nastal malej problém s papírama,dostal jsem papíry na manual-kára je automatická

Hele mám k tomu orig. papíry,ale típek ho trvale odhlásil,dá se to nějak vyřešit?
Že bych zašel na inspektorát a přihlásil to na orig. papíry?
Pak bych ty na manuál vystřelil!!!!
Budu moc vděčnej za vaše skušenosti,ale myslím,že by to mělo jít!!
Dík kluci