Něco k zasmaní,ukradená E 34
-
- Místní Anonym
Dobře ti tak že ti ji vzali za ty svinárny které si s tím autem dělal až budeš jezdit normálně a ne jak prase tak ti auto vydrží dýl než dva měsíce sem zvědav jak dlouho ti vydrží tvé nové auto co to bude e36,32 nebo co ale určitě zas nějakej vrak ty se raději dej na škodovky forman ti celkem slušel. Marie.
Vin ti dám jen co v krotilovi dostanu kopii smlouvy sedma byla skoro moje jen zbývalo zaplatit cca 20tis takže za ni zodpovídal původní majitel a kdo mě zná tak ví že sem ji měl a že nematu třeba mirektds nebo pavel 528 s bmwklubu a další třeba dostál z lihovaru atd hlášeno to bylo ale jen podle RZ do pátrání to prý nemůžou dát dokud nedáme VIN a to bylo v kupní smlouvě a v TP a tyto doklady zůstaly v autě zároven s rádiem BECKER bas boxem Magnat repro JBL dvouma ovladačema od rádia sony a dvouma koženýma bundama na místě kde sedma stála zůstala jen vylomená vložka a prý tam pořád jezdil nějaký tuzing peugeot bez RZ.
Snažte se pomoc nikdy nevíte kdy se vám co ztratí a tolik BMW v jednom týdnu je trochu moc nemyslíte.
Snažte se pomoc nikdy nevíte kdy se vám co ztratí a tolik BMW v jednom týdnu je trochu moc nemyslíte.
-
-
Ale, ze by stara znama?Toberny.J píše:Dobře ti tak že ti ji vzali za ty svinárny které si s tím autem dělal až budeš jezdit normálně a ne jak prase tak ti auto vydrží dýl než dva měsíce sem zvědav jak dlouho ti vydrží tvé nové auto co to bude e36,32 nebo co ale určitě zas nějakej vrak ty se raději dej na škodovky forman ti celkem slušel. Marie.
E39 535i sedan
chlapče nešťastný, nevoháněj se tu jménama, aby se náhodou sám lihovar vopravdu nerozhodl se s tebou seznámit, poukazovat na někoho kdo ví stejně tak dobře jako my všichni tu že si pěknej vejrostek neni nejštastnější způsob jak si vylepšit pověst, že se kradou bavoráky je nám všem moc líto nicméně tebe ne, tak už to pochop ty holomkummasat píše:Vin ti dám jen co v krotilovi dostanu kopii smlouvy sedma byla skoro moje jen zbývalo zaplatit cca 20tis takže za ni zodpovídal původní majitel a kdo mě zná tak ví že sem ji měl a že nematu třeba mirektds nebo pavel 528 s bmwklubu a další třeba dostál z lihovaru atd hlášeno to bylo ale jen podle RZ do pátrání to prý nemůžou dát dokud nedáme VIN a to bylo v kupní smlouvě a v TP a tyto doklady zůstaly v autě zároven s rádiem BECKER bas boxem Magnat repro JBL dvouma ovladačema od rádia sony a dvouma koženýma bundama na místě kde sedma stála zůstala jen vylomená vložka a prý tam pořád jezdil nějaký tuzing peugeot bez RZ.
Že nejezdíš na noční lovy aut je možná pravda, že nejsi uplně největší ryba taky ale že bys byl slušnej chlapec se teda říct nedá, neni nic horšího než si to všechno ani nebejt schopnej vobstarat sám a mít na to kamarády,
zahráváš si s ohněm
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Kvůli takovejm kriplům aby si člověk koupil pojistný šrouby na kola a smazal SPZ z avatarů (rada pro Zavea !!!).
Masat : Člověče je třeba pravda, že já tě vůbec neznám, ale netvrď mi, že neděláš žádný takový sviňský čorky.Už z těch tvejch řečí a pověsti jak na bmwklubu tak tady vyplývá, že nebudeš úplně poctivej člověk, tak na co si do prdele pořád hraješ.Zalez někam do díry a vůbec se neozývej, než někoho nasereš !
Masat : Člověče je třeba pravda, že já tě vůbec neznám, ale netvrď mi, že neděláš žádný takový sviňský čorky.Už z těch tvejch řečí a pověsti jak na bmwklubu tak tady vyplývá, že nebudeš úplně poctivej člověk, tak na co si do prdele pořád hraješ.Zalez někam do díry a vůbec se neozývej, než někoho nasereš !